Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

DarchaiC

Started by kuna, 07. September , 2010, 19:14:04

kuna

Quote from: jtakac on 11. September , 2010, 14:33:58
ja som narazal na to, ze najprv ta tu dali riadne dole, ze to je strasne nahrate a teraz sa im to aj celkom paci,ako vidim  :)
No to preto ze tu najprv treba kazdeho noveho dojebat na mraky a potom sa vlastne pocuva o co vlastne ide STAY EVIL

rastis

Quote from: jtakac on 11. September , 2010, 14:33:58
ja som narazal na to, ze najprv ta tu dali riadne dole, ze to je strasne nahrate a teraz sa im to aj celkom paci,ako vidim  :)

tak to vobec nebolo. spicovala sa uplne ina nahravka, co bola vraj Rectifier. o tejto sa tam v tej teme vtedy vyjadrovalo, ze vsak to je OK...

kuna

Quote from: rastis on 11. September , 2010, 15:25:51
tak to vobec nebolo. spicovala sa uplne ina nahravka, co bola vraj Rectifier. o tejto sa tam v tej teme vtedy vyjadrovalo, ze vsak to je OK...
Tu basu mi vyrobil iqak alias igor keller

kuna

kuna

HELL takze Darchaic po personal zmenach je konecne v plnom zlozeni vid http://bandzone.cz/darchaic  touto cestou pozdravujem nasho byvaleho drummera ktoremu prajem vela uspechov , makame na novych songoch mame zatial 8pripravenych z toho 2 hotove a pilujeme koncert list  Stay evil

kuna

bigbadbrad

Branko

kks.. normalne sa bojim  ;D

kaolko

hellena vondrackova

Branko

kaolko

ako neni to zle.. je to totalne mimo moj sudok a sialok kavy .. hod sem text songu nech si viem priblizne predstavit aj o co tam ide dik  :) inak pozeram ze mate v studiu vo zvukotesnej miestnosti kukuckove hodiny dobry tah  :zdar:

kaolko

inak pustil som si to odzadu a je to vlastne palindrom

Semish

V pohode, len skoda tych miestami neladiacich gitar :(

kaolko

je to uplne normalne uvarene a nazivo by som si to kukol nemal by som vobec problem

rastis

Quote from: kuna on 07. Január , 2011, 20:32:59
HELL new home video http://www.youtube.com/watch?v=8X34XilAf_g

klasicky tresik, v pohode. ja mam rad, ked je to v rychlejsich tempach cele... toto je nejaky sladak zasneny :)