Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 20:51:30
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa gitary- poradte.  (Prečítané 19389 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #60 kedy: 20. December , 2010, 15:28:31 »

Ak chces gitaru na dlho a co si dal v popiskoch este v septembri tak jedine co mi tak do specifikacii pripada je stary ibanez RG550m alebo reedicia 550MXX... potom nejaky stary JEM 777DY ale to som uz videl za trosku drahsie  Popiskujem si
Alebo mozes skusit ibanez rg 1550. Tiez ma javorovy hmatnik a vychadza to do 1000e. Alebo popripade ako Karol hovoril tak Caparisony s javorovym hmatnikom tiez zozenies ojazdene okolo 1000ky. Ale ked chces do 20 000sk tak jedine ojazdena RG550m.... aspon moj nazor no  Beeee
« Posledná zmena: 20. December , 2010, 15:29:25 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #61 kedy: 20. December , 2010, 15:36:19 »

takto.. ak sa clovek nevie starat o gitaru resp je lenivy, tak by som si caparison s javorom ani ibanez 770 pripadne 550 nekupoval.. myslim ze mali nefinishnute hmatniky kazda jedna a tam je to otazkou pol roka kedy to vyzera jak zajebane.. 500ky a 770icky kedze su stare modely budu urcite dost zvetrale uz..

dobru gitaru od renomovanej znacky proste kupi clovek z druhej ruky za 1000e dnes uz v pohode.. dalsi pripad ked chce niekto kupit myticky nastroj ale ma len 600e.. to uz sa trochu tazsie aj vysvetluje potom ze good luck.

ja by som bral z druhej ruky z UK alebo nemecka nejaky musicman, vyssi ibanez, capa, ESP..vsetko su to super nastroje takze ak bude niekde problem tak skor len v hracovi.. najvacsi problem je ze 80% pripadov clovek sam nevie co chce tak to tak aj dopadne potom.. je len jedna cesta.. vybrat si tu ktora sa paci, kupit (ak sa neda odskusat tak z netu proste) a uvidi clovek casom
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #62 kedy: 20. December , 2010, 15:38:43 »

takto.. ak sa clovek nevie starat o gitaru resp je lenivy, tak by som si caparison s javorom ani ibanez 770 pripadne 550 nekupoval.. myslim ze mali nefinishnute hmatniky kazda jedna a tam je to otazkou pol roka kedy to vyzera jak zajebane.. 500ky a 770icky kedze su stare modely budu urcite dost zvetrale uz..

dobru gitaru od renomovanej znacky proste kupi clovek z druhej ruky za 1000e dnes uz v pohode.. dalsi pripad ked chce niekto kupit myticky nastroj ale ma len 600e.. to uz sa trochu tazsie aj vysvetluje potom ze good luck.

ja by som bral z druhej ruky z UK alebo nemecka nejaky musicman, vyssi ibanez, capa, ESP..vsetko su to super nastroje takze ak bude niekde problem tak skor len v hracovi.. najvacsi problem je ze 80% pripadov clovek sam nevie co chce tak to tak aj dopadne potom.. je len jedna cesta.. vybrat si tu ktora sa paci, kupit (ak sa neda odskusat tak z netu proste) a uvidi clovek casom

nemam problem starat sa o gitaru, cistim pravidelne, tam by som nevidel problem.....dakujem za postrehy....
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #63 kedy: 20. December , 2010, 15:44:43 »

Ked hras este len rok tak to si zhurta gitaru na cely zivot moc nezozenies. To za tu dobu prejdes cez tolkymi gitarami ze si nebudes vediet vybrat. Specificky clovek vie napisat co chce alebo ked zbada ze NIEKTO taku pouziva tak to jednoznacne musi znamenat ze to z cloveka urobi lepsieho gitaristu. Niektory ludia uz aj 20 rokov pouzivaju gitary za par supov a staci im to.... cize mozno ked si kupis tu nizsiu triedu  Ibanez RG350m tak podla specifikacii by ti mala stacit.  Na zdravie!
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #64 kedy: 20. December , 2010, 15:45:52 »

nemam problem starat sa o gitaru, cistim pravidelne, tam by som nevidel problem.....dakujem za postrehy....

lenze nefinishnuty hmatnik nestaci len cistit.. a hlavne nie hocicim a nie hociako..   Bavím sa skvele
Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #65 kedy: 20. December , 2010, 16:04:27 »

Skus pozriet toto:
http://godinguitars.com/godinredline3p.htm
Ma sice 22 prazcov a aktivky, ale moze byt super volba...Godiny su vseobecne dost nedocenene gitary podla mna...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #66 kedy: 20. December , 2010, 16:08:24 »

Skus pozriet toto:
Ma sice 22 prazcov a aktivky, ale moze byt super volba...Godiny su vseobecne dost nedocenene gitary podla mna...

neviem, je to original FR? nejak sa mi to nezda.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
MASAKER
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #67 kedy: 20. December , 2010, 16:35:33 »

Skus pozriet toto:

vyborne nastroje
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #68 kedy: 20. December , 2010, 16:47:10 »

Skus pozriet toto:
Tretia zprava... Smútim  Bravooo
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #69 kedy: 20. December , 2010, 17:01:53 »

najvacsi problem je ze 80% pripadov clovek sam nevie co chce tak to tak aj dopadne potom..

Tieto rady odskusane na vlastnej kozi su najcennejsie.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #70 kedy: 20. December , 2010, 17:17:40 »

Tieto rady odskusane na vlastnej kozi su najcennejsie.

na vlastnej kozenke
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 27. Január , 2013, 15:05:07 »

otvaram staru temu  ha ha ha

ESP horizon FR 2 s EMG , skusal to niekto? mam na ruke za 900€ , ako nova, s kufrom
len sa bojim , ze to bude mat krk jak krompač oproti ibanezam , či nie?
popripade neporovnaval to niekto s Caparisonom alebo J customom,co sa tyka kvality spracovania?  Zdravíčko
Vopred Dakujem
Zaznamenané

MASAKER
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #72 kedy: 27. Január , 2013, 16:01:00 »

ESP ma vyborne krky, sice trosku vic do D, ale pokud si zvykly na Ibanez, tak to nebude vubec problem. Krumpac syndrom nehrozi  Som frajer
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
ToPaS
nováčik
*
Príspevkov: 5

« Odpoveď #73 kedy: 09. Február , 2013, 18:56:17 »

Zdravim, potrebujem poradit so spec. problemom. Chcem zacat hrat na gitare a rad by som si zadovazil nastroj. Som pravak ale lavu ruku mam dost znicenu po dvoch vaznych urazoch a asi 9. operaciach(vyrazne obmedzeny pohyb,slaba sila a pokodene nervy na takze si dost casto necitim polovicu resp. spodnu cast ruky /prstennik a malicek/). To znamena ze ideal by bol pre mna ak by som mal pravu ruku na hmatniku. Co som pozeral tak existuju aj lavacke gitary ale tam su tusim inac zoradene struny a pod.. Do custom nastroja ist nechcem kedzte neplanujem na zaciatok investovat vela penazi. Mozno neskor casom.
Takze otazka ako to vyriesit? Vdaka za kazdy postreh.
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #74 kedy: 09. Február , 2013, 19:20:19 »

Ahoj,

zober si normálnu ľavácku gitaru. Je to to isté čo pravácka, len naopak :) Zvykneš si za chvíľku. Custom nástroj určite na začiatku nerieš.

Ja som ľavák a hrám ako pravák. Nemám pocit, že v tom bol problém. Ľudí, ktorí hrajú na "opačnú" stranu je obrovské množstvo.

Chcel by si akustiku alebo elektriku?

Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.