Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 12:56:23
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metalove kombo do panelaku  (Prečítané 20733 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
UjoLukas
nováčik
*
Príspevkov: 51

« kedy: 02. Október , 2010, 16:24:06 »

Zdravim, takze som tu novy, zrejme uz tu bolo viac podobnych tem ale nenasiel som presne taku odpoved ako haldam, tak mi snad poradite. Hladam nejake mensie kombo do panelaku do tych 20w na taky ten modernejsi metal, takze by to malo mat aky taky Higain, taktiez chcem reverb, na take to domace hranie. Uvedomujem si ze 20w nehra tak ako 200w lampa, tak bol by som rad, keby ste nedavali komentare typu : Kup si lampu, alebo hlavu atd, proste musi to byt male prenosne kombo, a taktiez zvukovka by v mojom pripade nebolo moc stastne riesenie. V aparatoch sa zas tak moc nevyznam, tak mi ludia co to poradilo a odporucili tieto veci:

VOX DA15
VOX AD15VT (chcel by som vediet, ci neviete ake je tam ten multiefekt pouzity, ci je to presne to iste ako v DA15)
Roland Cube 20x
Line 6 Spider III 15w

Zvukovo to nemusi byt az take supertemne peklo, no chcel by som sa priblizit niecomu takemuto:

a nakoniec

snad nevadi ze som tolko toho nahadzal, mne slo o to, ze nechcem metal stylu iron maiden, black sabath a podobne ale skor ako ten posledny link, take ti modernejsie styly

za pripadnu pomoc vopred dakujem
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 02. Október , 2010, 16:27:45 »

kolko mas na to vyclenenych penazi?

inak s tymi kmbami co si tu dal ako priklad co ta zaujimaju to bude super temne peklo.. napis pls spravu sukromnu kunovi on sa vyzna do tychto veci a rad ti poradi.. uzivatel kuna  Zdravíčko
« Posledná zmena: 02. Október , 2010, 16:29:10 od kaolko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2 kedy: 02. Október , 2010, 16:29:03 »

Zas metalove cosi... do pice s tym.  Bavím sa skvele Smútim Bleee
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #3 kedy: 02. Október , 2010, 16:30:53 »

Ser na kombo... mas PC? mas gitaru? :D stiahni si VSTcka a ficis... na domace hranie uplne staci...
Zaznamenané

Im a little princess
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #4 kedy: 02. Október , 2010, 16:31:11 »

Kedze si dal X ukazok kde kazda ma iny zvuk, tak tym si vlastne povedal ze je ti to uplne jedno len nech to ma dost gainu, takze tym padom je uplne jedno co si kupis.. a vlastne, aj bez toho by to bolo uplne jedno, kup si ten digitalny vox
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5 kedy: 02. Október , 2010, 16:31:45 »

...alebo POD X3.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 02. Október , 2010, 16:33:57 »

UjoLukas

pocuj dam ti par otazok a vyjadri sa ku kazdej ak mozes, pomzoe nam to identifikovat asi nejaky taky vymedzeny okruh veci-

cena max:
chces s tym hrat len doma alebo aj v kapele: (staci doma/kapela)
kolko kanalov by si chcel aby to malo:
ma to mat aj nejake zabudovane efekty alebo len zakladne zvuky cisty a skresleny:
 Zdravíčko

Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #7 kedy: 02. Október , 2010, 16:41:14 »

VOX DA15
VOX AD15VT (chcel by som vediet, ci neviete ake je tam ten multiefekt pouzity, ci je to presne to iste ako v DA15)
Roland Cube 20x
Line 6 Spider III 15w

Ani jedno nie je metalove.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #8 kedy: 02. Október , 2010, 16:44:48 »

UjoLukas

pocuj dam ti par otazok a vyjadri sa ku kazdej ak mozes, pomzoe nam to identifikovat asi nejaky taky vymedzeny okruh veci-

cena max:
chces s tym hrat len doma alebo aj v kapele: (staci doma/kapela)
kolko kanalov by si chcel aby to malo:
ma to mat aj nejake zabudovane efekty alebo len zakladne zvuky cisty a skresleny:
 Zdravíčko

- cena do 100e z bazaru, mam uz aj nejake vytipovane, prave tieto modely
- len doma, hoc vraj tie voxy hraju dost hlasno aj na take jemne skusanie, ale mne staci len doma
- no len tie modely higan skreslenia, co sa tyka efektov tak reverb by to malo mat, a delay by bol fajn, ostatne nevyuzijem, ani na cistom kanaly si neviem predstavit kde by som pouzil napr termolo, flanger, a podobne veci

co sa tyka toho kolegu s PC, tak zvukovku si nemozem dovolit niekam davat a na integrovanej sa hrat neda, je tma velmi velke oneskorenie, ide o to ze potrebujem sem tam niekam zast ku kamosovi  zahrat (dve gitary) a podobne, a nechcem so sebou trepat pocitac :)

co sa tyka tych zvukov bolo by fajn keby to zvladalo take veci, hlavne ten rage ma zaujima (i ked na youtube sa mi zda zla kvalita) a najviac asi ten posledny link, mne skor slo o to povedat ze chcem taky ten "moderny" metalovy zvuk, nie nieco ako black sabath, iron maiden a pod.
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #9 kedy: 02. Október , 2010, 16:47:36 »

Ani jedno nie je metalove.
prepac, ale taketo rady mi moc nepomahaju
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #10 kedy: 02. Október , 2010, 16:48:08 »

notebook a ext zvukovka alebo ten guitar port či ako sa tomu nadáva, akurát aj ja rieším tento problém keď sme už pri tom chcem cvičiť hlavne na sluchátka ako by ste to riešili najednoduchšie mám kdipspozícií notebook asus a gitarku čo ktomu aby to šlo pohodke :)?
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 02. Október , 2010, 16:48:46 »

Kedze si dal X ukazok kde kazda ma iny zvuk, tak tym si vlastne povedal ze je ti to uplne jedno len nech to ma dost gainu, takze tym padom je uplne jedno co si kupis.. a vlastne, aj bez toho by to bolo uplne jedno, kup si ten digitalny vox

vsetky tieto komba su ciste digitalne a voxy tam su dva
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #12 kedy: 02. Október , 2010, 16:49:35 »

kup si ten line6 aj dino to chvali
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #13 kedy: 02. Október , 2010, 16:49:39 »

prepac, ale taketo rady mi moc nepomahaju
Taka rada ti pomohla najvac praveze.  Žmurk
Zaznamenané

UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #14 kedy: 02. Október , 2010, 16:51:27 »

notebook a ext zvukovka alebo ten guitar port či ako sa tomu nadáva, akurát aj ja rieším tento problém keď sme už pri tom chcem cvičiť hlavne na sluchátka ako by ste to riešili najednoduchšie mám kdipspozícií notebook asus a gitarku čo ktomu aby to šlo pohodke :)?

ja som pocul teda ze tie externe zvukovky niesu moc stastne riesenie, resp ze tiez je tam oneskorenie, ale zase som sa o to moc nezaujimal, moznto to nieje pravda, a kedze chcem sem tam zahrat s kamosom, ovela viac by mi vyhovovalo kombo, ako vlacit pocitac a repraky, a dalsou vecou je ze som na intraku kde nemam ani nejake reprobedne k pocitacu
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.