Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 16:23:54
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metalove kombo do panelaku  (Prečítané 20830 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #30 kedy: 02. Október , 2010, 17:05:14 »

Dpc uz vase kvalitne zvukove karty, vtedy je to uplne najkvalitnejsie ked to pichnes na 1" PC repraky a znie to ako keby si hral na telefone. Ku hraniu na PC treba mat aj solidnejsi vystup co tiez stoji nejake peniaze, vsak ma 100eur chce kombo, podla mna nevyspekuluje lepsie riesenie jak taky spider alebo vox  Žmurk
ja som písal sluchátka, ale zasa ma nikto nepočúva, idem sa hodiť z mosta asi...  Smútim
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #31 kedy: 02. Október , 2010, 17:05:29 »

vsak ale napisal ze zvukovku nechce ci nie?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 02. Október , 2010, 17:06:19 »

nechcem proste zvukovku, nikto sa so mnou skladat nebude, lebo kamos pojde o pol roka prec navzdy, a ma uz svoje kombo, a nema peniaze, a mne skutocne vyhovuje viac kombo, ja som si vedomy toho ze to nebude mat skvely zvuk, som s tym uz zmiereny, proste chcem co najlepsie kombo na moderny metal, za tie peniaze ktore mam s reverbom, i ked som si vedomy toho, ze nikdy to nebude ako messa
tak si kup hocake z tych 4...vsetky budu rovnako na chuja a pri vsetkych si rovnako povies, ze si zbytocne za to vyhodil prachy
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #33 kedy: 02. Október , 2010, 17:08:03 »

kup si to iste co ma tvoj kamos a vybavene
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #34 kedy: 02. Október , 2010, 17:08:17 »

ja keby som chcel doma hrat metal a iba ho hrat a nie nahravat, tak urcite by som si kupil nejake modelingove male kombo, urcite by ma to viac bavilo, ako hrat do pocitaca cez nejaky amplitube.
...
Podobne sme na tom.  Na zdravie!

Ale kebyze mam poriadne kvalitne monitory, tak skor preampom do PC.
Zaznamenané

UjoLukas
nováčik
*
Príspevkov: 51

« Odpoveď #35 kedy: 02. Október , 2010, 17:09:13 »

si 100% presvedceny, ze s hocakym malym prditkom s 6.5-8" reprakom dosiahne lepsie vysledky, ako so zvukovkou + soft preamp+ konvolucia + bezne PC repraky? sam si tu daval ppc nahravky soft simulacii..az sa divim, ze odporucas take chrastitka
Lenze mam uplne shitny notebook, myslim ze som tu niekde aj pisal, a som na intraku, nemam tu ziadne repraky, a to by bola dlasia investicia
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #36 kedy: 02. Október , 2010, 17:10:27 »

kup si to iste co ma tvoj kamos a vybavene

takato rada mi tiez nepomoze,  a on ma nejaky starsi fender a hraje to podla mna fakt zle
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #37 kedy: 02. Október , 2010, 17:11:17 »

si 100% presvedceny, ze s hocakym malym prditkom s 6.5-8" reprakom dosiahne lepsie vysledky, ako so zvukovkou + soft preamp+ konvolucia + bezne PC repraky? sam si tu daval ppc nahravky soft simulacii..az sa divim, ze odporucas take chrastitka

Tu nejde o to, o com som presvedceny s cim ake vysledky dosiahne. Ide tu o to, ze chalan napisal asi 7x ze z praktickych dovodov potrebuje kombo, co je na tom nepochopitelne? A ked sme uz pri tom, tak male PC repraky zneju fakt ako telefon, to mas takmer jedno ci to, alebo male chrastitko..
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #38 kedy: 02. Október , 2010, 17:11:23 »

tak potom nie je riešenie, musíš sa na to vykašlať. Alebo sa uspokojiť s niečím čo aj tak nebude dobré riešenie.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #39 kedy: 02. Október , 2010, 17:11:27 »

ja som pocul teda ze tie externe zvukovky niesu moc stastne riesenie, resp ze tiez je tam oneskorenie, ale zase som sa o to moc nezaujimal, moznto to nieje pravda, a kedze chcem sem tam zahrat s kamosom, ovela viac by mi vyhovovalo kombo, ako vlacit pocitac a repraky, a dalsou vecou je ze som na intraku kde nemam ani nejake reprobedne k pocitacu

je aj VST aby ste mohli hrat naraz online, len som zabudol ako sa vola Smútim
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #40 kedy: 02. Október , 2010, 17:12:29 »

je aj VST aby ste mohli hrat naraz online, len som zabudol ako sa vola Smútim
spomeň si pls toto sme chceli už viackrát spraviť, ale skype nám nestíhal keď sme do neho pustili guitar rig obaja
Zaznamenané

I love my VHT!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 02. Október , 2010, 17:12:59 »

Lenze mam uplne shitny notebook, myslim ze som tu niekde aj pisal, a som na intraku, nemam tu ziadne repraky, a to by bola dlasia investicia
sluchatka, co je shitny notebook? skus cantabile, free, HW nenarocny, nizka latencia, free vst preampy hraju na metal bombovo, daleko lepsie jak hocktore z tych prditok co si napisal.. ale vsak kup si to kombo, ked si teda presvedceny, ze prave male chrastitko ta vytrhne z biedy
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #42 kedy: 02. Október , 2010, 17:15:00 »

Podobne sme na tom.  Na zdravie!

Ale kebyze mam poriadne kvalitne monitory, tak skor preampom do PC.

tak ale je tam slovo KEBYZE  Bavím sa skvele

keby chcel hrat nejake jazzove standardy, tak nech hra aj cez pc, ale pri metale je podla mna velmi podstatna vec ten tlak, ktory ide z repraku a to s malymi pc reprakmi proste nedosiahnes, ked uz mas nejake 20 - 30W kombo, tak uz tam nejaky ten tlak je, lebo ten reprak je vacsi..sa pamatam, ked som mal kedysi este ten prvy pod a hral som do shitneho 30W komba, tak ma to bavilo ovela viac, ako ked hram cez akykolvek sw simulator.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #43 kedy: 02. Október , 2010, 17:19:55 »

sluchatka, co je shitny notebook? skus cantabile, free, HW nenarocny, nizka latencia, free vst preampy hraju na metal bombovo, daleko lepsie jak hocktore z tych prditok co si napisal.. ale vsak kup si to kombo, ked si teda presvedceny, ze prave male chrastitko ta vytrhne z biedy

shitny notebook je lenovo G500 myslim ze tak sa to vola, bol to v tej dobe najlacnejsi notebook aky bol na trhu. Pozri, pri vsetkej ucte, myslim si ze si lepsi hudobnik ako ja a urcite vies co hovoris, ale z akychkolvek praktickych dovodov proste potrebujem kombo, hoc na ukor skveleho zvuku a budem sa musiet uspokojit s niecim horsim.

Skor som ocakaval nazory typu: "hral som na AD15VT a aj na Rolland Cube 20x, a myslim ze si ten vox(popriade roland) ma syntetickejsi zvuk, nieco ako zoom 505" proste komentare ktore mi pomozu sa rozhodnut, na zaklade skusenosti nie nazorov. Nazor svoj mam, ale nemal som napr moznost si vyskusat ani vox AD15VT ani Roland Cube 20x (ten som dokonca ani nevidel na vlastne oci asi) a tak som cakal, ze sa ozve niekto kto s tym skusenost ma, a dokaze mi poradit
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #44 kedy: 02. Október , 2010, 17:20:55 »

Ak chces kombo, odporucal by som pozriet na bazari nieco zo starsich trandakov, hlavne az to ma 12" reprak a dostatok gainu na metal. Kadejake Laneycka, Kettnery a spustu dalsich kedysi serioznych a drahych aparatov sa da dnes kupit za 5 korun. Ak Ta to na doma omrzi, zoberes aj do skusobne a hras...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.