jtakac
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 02. Október , 2010, 19:37:16 » |
|
toto sa ti nepaci?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 02. Október , 2010, 19:38:59 » |
|
podľa mna to zostávajú tri možnosti...
a) kúpiš niečo na "blind" b) niekde si to vyskúšaš (čo však nieje jednoduché ako vravíš) 3) spolahnúť sa na youtube, netmusicians.org, reviews na harmony central a pod
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 02. Október , 2010, 19:40:18 » |
|
a tuto to hra fajne
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
UjoLukas
nováčik
Príspevkov: 51
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 02. Október , 2010, 19:42:52 » |
|
toto sa ti nepaci?
nema to reverb myslim ale ze v tom je pouzita ta ista simulacia co v GDI21 a na tom som hral, ale na fakt malom kombe tom 10w marshalle u kamosa, a tam sa mi to moc nepozdavalo, ale on tvrdil ze na vacsom kombe je ten efekt ci co to je (myslim ze to je urcene na priame nahravanie nieco ako Line 6 fazule) hraje spokojne, vraj je to dalsia krabicka ktoru s istotou behringer vynasiel a neskopiroval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
UjoLukas
nováčik
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 02. Október , 2010, 19:43:36 » |
|
podľa mna to zostávajú tri možnosti...
a) kúpiš niečo na "blind" b) niekde si to vyskúšaš (čo však nieje jednoduché ako vravíš) 3) spolahnúť sa na youtube, netmusicians.org, reviews na harmony central a pod
presne tieto moznosti som mal pred tym nez som pridal tuto temu na fore, zapisalo sa 7 stran, a nic sa nezmenilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 02. Október , 2010, 19:43:55 » |
|
To este stale tu je tato tema ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 02. Október , 2010, 19:46:28 » |
|
a to fakt cakas ze medzi tym voxom a line6 bude nejaky extra rozdiel?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 02. Október , 2010, 19:48:00 » |
|
presne tieto moznosti som mal pred tym nez som pridal tuto temu na fore, zapisalo sa 7 stran, a nic sa nezmenilo tak ale vieš, tí čo si tu píšeme máme hádam všetci do jedného veľké dospelé aparáty, a preto nemáme nejak nutkanie skúšať tieto prdítka... a keď sme začínali tak boli na pultoch iné veci a 7 stran je preto zapisanych lebo nemame frajerky, tak si tu predlžujeme pindurov navzajom
|
|
« Posledná zmena: 02. Október , 2010, 19:48:22 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
UjoLukas
nováčik
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 02. Október , 2010, 19:48:44 » |
|
a tuto to hra fajne
no tu to hraje celkom pekne, ale spoliahat sa na youtube asi nieje najlepsie, a stale ten reverb zrejme uz asi nema vyznam to rozoberat, niesom o nic mudrejsi nez ked som sem napisal, snad napise komentar niekto kto na tych kombach hral, popripade pozna podobnu alternativu s reverbom na ktorej hral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 02. Október , 2010, 19:50:15 » |
|
presne tieto moznosti som mal pred tym nez som pridal tuto temu na fore, zapisalo sa 7 stran, a nic sa nezmenilo http://kytary.cz/line6-spider-iv-15/HN107958/ , tu mas line6 za 101 evri . nic tym nepokazis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 02. Október , 2010, 19:51:13 » |
|
Cize v kosickej Made nemali ziadne Line6 kombo??? Inak furt chces poradit, ktore z tych komb je naj na metal a ako Ti uz bolo na zaciatku povedane. To nie su metalove komba, takze to je ako vyberat, ktore hovno ma krajsiu hnedu farbu, pripadne z neho vycuhaju kukuricky... z hovna bic neupleties... Ked uz si zo SNV. V Poprade mas 4 predajne a v nich som videl male kombicka Marshall, Peavey, Vox, Laney. Dalsie 2 mas v KK, tiez tam maju prditka. http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,78890.60.html - tuto si vypocuj nahravky cez zvukovku a posli mi aspon jednu lepsiu metalovu ukazku na youtube z tych kombiciek, co vyberas. PS: Na vacsine som tych komb hral a nic. Max crunch v cinskom obale.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
UjoLukas
nováčik
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 02. Október , 2010, 19:52:23 » |
|
tak ale vieš, tí čo si tu píšeme máme hádam všetci do jedného veľké dospelé aparáty, a preto nemáme nejak nutkanie skúšať tieto prdítka... a keď sme začínali tak boli na pultoch iné veci a 7 stran je preto zapisanych lebo nemame frajerky, tak si tu predlžujeme pindurov navzajom pekne povedane no ja chapem, ze ked niekto ma doma messu a bezne na tom hrava, tak mu pride nelogicke ze niekto chce kupit 15w digital, zrejme ani tito ludia nehrali na takych veciach a ani nemaju potrebu to skusat, kedze su niekde uplne inde, ja som len dufal ci by sa niekto taky nenasiel, a nevedel by to ako tak objektivne zhodnotit. Nejaky clovek co ma napr kamaratov ktori su amateri a maju 15w prditka, a nabral odvahu to vyskusat hoc pod svoju uroven, alebo clovek co nema frajerku a televiziu nesleduje, ani nesportuje a nehrava na pocitaci hry, a tak sa zabava tym, ze chodi po hudobninach ci veltrhoch a skusa vsetko naraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 02. Október , 2010, 19:54:06 » |
|
presne o toto mi islo, lenze akosi sa diskusia ubera inym smerom
vobec sa neubera inym smerom, praveze vela ludi, co tu pisalo ma poskusane tieto prditka a preto sa ti radi to, co sa ti radi, len ty stale dokola tu svoju pesnicku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
UjoLukas
nováčik
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 02. Október , 2010, 19:55:27 » |
|
Cize v kosickej Made nemali ziadne Line6 kombo??? Inak furt chces poradit, ktore z tych komb je naj na metal a ako Ti uz bolo na zaciatku povedane. To nie su metalove komba, takze to je ako vyberat, ktore hovno ma krajsiu hnedu farbu, pripadne z neho vycuhaju kukuricky... z hovna bic neupleties... Ked uz si zo SNV. V Poprade mas 4 predajne a v nich som videl male kombicka Marshall, Peavey, Vox, Laney. Dalsie 2 mas v KK, tiez tam maju prditka. http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,78890.60.html - tuto si vypocuj nahravky cez zvukovku a posli mi aspon jednu lepsiu metalovu ukazku na youtube z tych kombiciek, co vyberas. PS: Na vacsine som tych komb hral a nic. Max crunch v cinskom obale. ano dnes som bol v made a skoro som skusal line 6 spider 15w, az sme prisli na to, ze to je basove kombo co tam maju, na predajni to nemaju. V poprade som bol v 2 hudobninach, v lidli a v nejakych oproti tiez na poschodi, a nemali tam nic podobne, tie voxy by som si rad vyskusal urcite keby to tam mali, o inych hudobninach v pp neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
UjoLukas
nováčik
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 02. Október , 2010, 19:56:18 » |
|
vobec sa neubera inym smerom, praveze vela ludi, co tu pisalo ma poskusane tieto prditka a preto sa ti radi to, co sa ti radi, len ty stale dokola tu svoju pesnicku
pozri ja ta chapem, ale rada typu ze si mam vziat 200 eur z tych 100 co mam mi nepomoze, co to mam ukradnut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|