Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 09:36:40
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prazce  (Prečítané 5451 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 05. Október , 2010, 17:41:54 »

branko na vsetkych gitarach  Bavím sa skvele

Kecas :).
Nema to :), ale urcite coskoro bude mat.

OT: bohaaaaa, jak mna nebavi menit struny, pomoc.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 05. Október , 2010, 17:45:14 »

ja som myslel ze mas na to maleho marocana co ti to meni a zivi tym celu 20 clennu rodinu
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 05. Október , 2010, 18:02:40 »

vravim, ze mam napady a nechapem, naco Vam ich tu prezradzam. potrebujem ja fakt dobreho obchodneho partnera  Je mi do plaču

Preberieme.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 05. Október , 2010, 18:04:36 »

Preberieme.  Bavím sa skvele

super, mas 5% zo zisku  :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 05. Október , 2010, 18:09:22 »

super, mas 5% zo zisku  :)

To este tiez preberieme po 8. pive. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 05. Október , 2010, 18:15:10 »

To este tiez preberieme po 8. pive. Žmurk

tvrde obchodne rozhodnutia som ochotny do 7 piva, potom uz len volna zabava  Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 06. Október , 2010, 10:41:59 »

...este dobre ze sa nenajdu blazni, ktori sa idu byt za rozdiely tenke vs jumbo prazce a podobne.
...

To mas predsa jasne, ze zvukovy rozdiel pri tenkych a jumbo prazcoch je. A dost zasadny. Sak pri tenkych prazcoch mas viac tvengaci zvuk, skor taka funk gitara. Pri napr. Ibanezach, mas zvuk tuhsi a tupsi. Taktiez pri tenkych prazcoch zaberas viac na lavu ruku, hlavne legata, bending, atd...
Inak ten tveng zalezi od viacerych variant samozrejme... nulak (najlepsie z hovadzej kosti), prazce, kobylka.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 06. Október , 2010, 11:18:26 »

a to si mal na jednej gitare viac druhov prazcov?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #23 kedy: 06. Október , 2010, 11:23:03 »

To mas predsa jasne, ze zvukovy rozdiel pri tenkych a jumbo prazcoch je. A dost zasadny. Sak pri tenkych prazcoch mas viac tvengaci zvuk, skor taka funk gitara.

Moze byt inak, celkom sa to zhoduje s mojimi skusenostami s lespoolmi. Dokonca mi toto potvrdilo aj par vyrobcov gitar.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 06. Október , 2010, 11:27:59 »

Moze byt inak, celkom sa to zhoduje s mojimi skusenostami s lespoolmi. Dokonca mi toto potvrdilo aj par vyrobcov gitar.

len by som sa pozastavil nad tym "zasadny"...

ked som este sa tomu kedysi venoval, tak mi preslo iste obdobie rukami vela novych fendrov, mexickych aj americkych. americke mali tucne pohodlne prazce, mexicke mali tenucke, aj sa na nich trochu nepohodlnejsie hralo. americke fendre zneli uplne tenucko uz nasucho, po zapnuti este viac, dratikovy zvuk. mexicke zneli nasucho podstatne tlstejsie, aj po zapnuti. samozrejme, ze ine dreva, ine snimace, ja len ze netreba to prezentovat sposobom "To mas predsa jasne, ze zvukovy rozdiel pri tenkych a jumbo prazcoch je. A dost zasadny." - to som tym chcel povedat :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #25 kedy: 06. Október , 2010, 11:30:27 »

ja len ze netreba to prezentovat sposobom "To mas predsa jasne, ze zvukovy rozdiel pri tenkych a jumbo prazcoch je. A dost zasadny." - to som tym chcel povedat :)

Zasadny rozdiel predsa robia lampy.  Zdravíčko
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #26 kedy: 06. Október , 2010, 11:33:02 »

brano, progac - na jednej a tej istej gitare alebo pri x-roznych? lebo potom cela debata straca zmysel..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #27 kedy: 06. Október , 2010, 11:34:59 »

Hej a dokonca som mal viac "rovnakych" gitar s roznymi prazcami. Nedavno som si dal preprazcovat Ibanezu s drotom 2,5 a kamos ma tiez RGcku, ale 350, dal tam narokom tenke prazce 1,5 a zvuk nasucho je taky rozdiel, ze do pi. :) Dalsia vec, stratov som pocul x a na kazdom ine prazce robia vela. Aj ked ovela viac robi nulak a kobylka.

len by som sa pozastavil nad tym "zasadny"...

ked som este sa tomu kedysi venoval, tak mi preslo iste obdobie rukami vela novych fendrov, mexickych aj americkych. americke mali tucne pohodlne prazce, mexicke mali tenucke, aj sa na nich trochu nepohodlnejsie hralo. americke fendre zneli uplne tenucko uz nasucho, po zapnuti este viac, dratikovy zvuk. mexicke zneli nasucho podstatne tlstejsie, aj po zapnuti. samozrejme, ze ine dreva, ine snimace, ja len ze netreba to prezentovat sposobom "To mas predsa jasne, ze zvukovy rozdiel pri tenkych a jumbo prazcoch je. A dost zasadny." - to som tym chcel povedat :)

Zvuk je DOST ZASADNE INY. - len to som chcel povedat.

Zasadny rozdiel predsa robia lampy.  Zdravíčko

Nerobia. Žmurk Preto vlastne pri videach Phila X ste vacsina pokakani az po krk, lebo hra do jedneho aparatu s uplne inymi gitarami. :) ze ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 06. Október , 2010, 11:58:52 »

ja som taky koko*t ze ja som mal na jednej gitare dva druhy prazcov  Bavím sa skvele prvych 17 prazcov dunlop 6100 a posledne 17-24 vtedy myslim 6105.. a nebolo to uplne ok  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 06. Október , 2010, 12:00:43 »

ja som taky koko*t ze ja som mal na jednej gitare dva druhy prazcov  Bavím sa skvele prvych 17 prazcov dunlop 6100 a posledne 17-24 vtedy myslim 6105.. a nebolo to uplne ok  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

a hralo to v tych jednych polohach tucnejsie, jak v tych druhych ?
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.