Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Nová grafická karta

Started by splendid, 08. Október , 2010, 20:16:03

kaolko

no sak vravim.. graficky to trochu zaostava za dnesnym standrardom ale nejak mi to nevadi vobec.. nemusi byt vsetko presvetlene a vyhladene jak plet adely banasovej

kaolko

ti, co maju radi H.P. Lovecrafta si pridu na svoje  :) je to trochu ako Call of Cthulhu /silent hill/survival..

Misko

Kks, by som v noci nezaspal uz len kebyze to mam ulozene na disku v PC.  :uff:

Iggy

Quote from: Misko on 12. Október , 2010, 00:05:17
Kks, by som v noci nezaspal uz len kebyze to mam ulozene na disku v PC.  :uff:
hlavne co je to za hru, kde som hlavna postava a pritom nemozem nikoho zastrelit?  :-\
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

proghopik

Quote from: Iggy on 30. Marec , 2011, 15:51:08
hlavne co je to za hru, kde som hlavna postava a pritom nemozem nikoho zastrelit?  :-\

Si to radsej fakt zahraj v noci potme.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Iggy

posledna hra, co som hral napriek tomu, ze som tam nemohol nikoho zastrelit, ma rok vydania 1996 a tak uz to aj zostane.  8)
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

kaolko

amnesia je super hra fakt,  vela hier z dnesnej doby nema taku atmosku jak hento..

Iggy

Quote from: kaolko on 02. Apríl , 2011, 21:35:36
amnesia je super hra fakt,  vela hier z dnesnej doby nema taku atmosku jak hento..
v mojom ponimani "nervy nonstop nadranc" != "atmoska"

nie je imho vobec umenie navodit atmosferu strachu, pokial das do hry monstery a zbavis hraca moznosti protiuderu. principialne je to to iste, co bonus level vo wolfovi  ;D
pre mna je dlhodobo vrcholom atmosfery Thief III, ale to uz je do inej temy. ozaj, nezalozime si inu temu?  8)