Ondskan
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« kedy: 23. Október , 2010, 11:45:22 » |
|
Zdar gitaristi,
Sry, že zakladám novú tému, ale téma s banmi je zamknutá a do inzercie (kde som mal napísať msg) sa nedostanem bez toho aby som mal aspoň určitý počet príspevkov, aspoň podľa toho čo som sa dočítal v pravidlách inzercie.
Každopádne ide o to, že momentálne zabanovaný užívateľ MurkoM ma poprosil aby som napísal do jeho témy v inzercií, aby sa administrátori vyjadrili k jeho banu, pretože napísať, že "sorry Murko ale na tomto fóre si skončil" je podľa jeho a i podľa môjho názoru nedostatočná odpoveď. Týmto by som chcel vyzvať kompetentných administrátorov tohoto fóra, aby dali normálnu odpoveď prečo dostal ban a predám mu ho, pretože ako poznám Murka z iných fór, tak vždy jednal s každým na rovinu a vecne, pričom dával vždy normálnu odpoveď . Takže, ak máte niečo čím sa previnil, pošlite mi odkaz do súkromnej správy, resp. celé vysvetlenie prečo dostal ban a tému potom môžte zmazať.
Ďakujem za ochotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Október , 2010, 11:48:05 » |
|
to bude asi nieco s IPckou ze ma taku aka je zabanovana
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Október , 2010, 12:07:16 » |
|
to nevysvetluje, preco tam je napisane jeho meno v tom dovode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Október , 2010, 12:11:57 » |
|
od koho dostal spravu ze na fore konci? v banoch ho nevidim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Október , 2010, 12:29:29 » |
|
To bude ban na IP adresu, toto presne mi robi ked sa pripojim cez mobil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Október , 2010, 12:31:35 » |
|
to nevysvetluje, preco tam je napisane jeho meno v tom dovode
ale vysvetluje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Október , 2010, 12:50:24 » |
|
tam automaticky dosadzuje meno ? ja ze ten dovod je rozny a zavisi, ci ho tam niekto napise, alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Október , 2010, 13:22:48 » |
|
To robí aj mne, keď behám bookom na rôzne miesta a asi prekročím denný limit ipčiek cez ktoré som pripojený, alebo niečo podobné, treba zmazať šetky cookies a tie dočasné súbory a tak potom to ide znova.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Október , 2010, 13:47:57 » |
|
to bude asi nieco s IPckou ze ma taku aka je zabanovana
no lenze oficialne nie je ziadna IPcka zabanovana... ci je ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Október , 2010, 13:55:52 » |
|
no lenze oficialne nie je ziadna IPcka zabanovana... ci je ?
cojaviem ja uz niesom davno admin ani neviem preco
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Október , 2010, 16:04:55 » |
|
Zdar gitaristi,
Sry, že zakladám novú tému, ale téma s banmi je zamknutá a do inzercie (kde som mal napísať msg) sa nedostanem bez toho aby som mal aspoň určitý počet príspevkov, aspoň podľa toho čo som sa dočítal v pravidlách inzercie.
Každopádne ide o to, že momentálne zabanovaný užívateľ MurkoM ma poprosil aby som napísal do jeho témy v inzercií, aby sa administrátori vyjadrili k jeho banu, pretože napísať, že "sorry Murko ale na tomto fóre si skončil" je podľa jeho a i podľa môjho názoru nedostatočná odpoveď. Týmto by som chcel vyzvať kompetentných administrátorov tohoto fóra, aby dali normálnu odpoveď prečo dostal ban a predám mu ho, pretože ako poznám Murka z iných fór, tak vždy jednal s každým na rovinu a vecne, pričom dával vždy normálnu odpoveď . Takže, ak máte niečo čím sa previnil, pošlite mi odkaz do súkromnej správy, resp. celé vysvetlenie prečo dostal ban a tému potom môžte zmazať.
Ďakujem za ochotu
Skus sa ho spytat aku ma IP. IP adresu zisti tak, ze si otvori http://www.whatsmyip.org/ a nejakym sposobom ti ju posle a potom ty nam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Október , 2010, 16:28:31 » |
|
Skus sa ho spytat aku ma IP. IP adresu zisti tak, ze si otvori http://www.whatsmyip.org/ a nejakym sposobom ti ju posle a potom ty nam zbytočné si myslím, lebo to nebude v tom, ale v tom čo som písal, kebyže to otvorí v druhom prehliadači na tom isto PC tak mu to ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Ondskan
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Október , 2010, 17:02:38 » |
|
Sry, už je to vyriešené, nakoniec to bolo j...m IE. ale neviem prečo to zobrazovalo tú správu. Môže sa téma zmazať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
murkom
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Október , 2010, 17:03:40 » |
|
Zdravim. Skusil som mozillu, uz to facha. Diky Ondskan za pomoc a vsetkym, ktori sa vyjadrili. Fakt nechapem, vcera islo vsetko ok, ale dnes sa asi IE rozhodol nespolupracovat. Myslel som si, ze som dostal BAN, tak som chcel vedie za co, bo som snad nic zle nespravil.
Ale ta veta: Nastala chyba! Ĺutujeme, murkom, ale v tomto fóre máš zákaz! dovidenia
|
|
« Posledná zmena: 23. Október , 2010, 17:05:47 od murkom »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Október , 2010, 08:41:46 » |
|
To bude ban na IP adresu, toto presne mi robi ked sa pripojim cez mobil.
mne tiez, ked idem z mobilu cez proxy, tak to fici. nebude zabanovana nejaka verejna IP orange-u?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|