jtakac
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 30. Október , 2010, 18:06:37 » |
|
Ludia, to uz nespoznate ani typicku vytocenu 60s Plexinu? Uplne prototypicky stredovy marshallacky zvuk predsa. ludia spoznavaju veci hlavne vtedy, ked vidia napisy, to je (moja) stara znama pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 30. Október , 2010, 18:10:59 » |
|
To Ti nevyslo. Na ten hral trosku Peter Green, si to pleties. ups, sekol som sa trolinku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 30. Október , 2010, 18:11:44 » |
|
ups, sekol som sa trolinku By si lacno chcel slavu zozat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 30. Október , 2010, 18:12:18 » |
|
By si lacno chcel slavu zozat. ale gitaru sim trafil, rovno konkretny kus, nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 30. Október , 2010, 18:18:46 » |
|
Tak este jednu na dnes.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 30. Október , 2010, 18:19:36 » |
|
56 Goldtop s P90 a Marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 30. Október , 2010, 18:26:31 » |
|
trubka s dusitkom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 30. Október , 2010, 18:26:47 » |
|
ES 335 a Plexina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 30. Október , 2010, 18:28:52 » |
|
trubka s dusitkom?
uplne
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 30. Október , 2010, 18:35:16 » |
|
Mňa len to fascinuje, ako vedeli z takých aparátov tak hnusný zvuk dostať, to keby som krútil dva týždne tak sa nedostanem k tak otrasnému zvuku. To posledné znie ešte ako tak, určite to bude hiwatt s LP a progi tým chcel zdiskreditovať ostatné značky.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 30. Október , 2010, 18:37:37 » |
|
v tych dobach to boli bezne seriozne zvuky inak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 30. Október , 2010, 18:38:13 » |
|
Mňa len to fascinuje, ako vedeli z takých aparátov tak hnusný zvuk dostať, to keby som krútil dva týždne
Ale co mozes na Plexine tolko krutit? Zapnes a ides, tam nemas v podstate na vyber zle a dobre zvuky, pokial nepridas moc vysky a nestiahnes moc basy a stredy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 30. Október , 2010, 18:39:14 » |
|
v tych dobach to boli bezne seriozne zvuky inak...
Ale ake v tych dobach? Ved na takych istych ampoch sa velmi casto hra aj teraz, aj s tymi istymi gitarami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 30. Október , 2010, 18:42:01 » |
|
Ale ake v tych dobach? Ved na takych istych ampoch sa velmi casto hra aj teraz, aj s tymi istymi gitarami. no len uplne inac sa to mixuje, uplne inac sa to snima, uplne inac sa snimaju v konktexte k tomu aj nastroje... toto fakt nemozes cakat, ze si niekto cvrkne v dnesnej dobe na zvuku gitary zapasovanej hentak do hentak mixovanej nahravky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. Október , 2010, 18:44:24 » |
|
Ale co mozes na Plexine tolko krutit? Zapnes a ides, tam nemas v podstate na vyber zle a dobre zvuky, pokial nepridas moc vysky a nestiahnes moc basy a stredy. No však práve to ma fascinuje na tom, že tak napiču zvuk sa nedá na tom natočiť, to Rasťo má pravdu, že ani ne v tom to bude, že tá istá gitara a ten istý a aparát a znie to dobre a tam to znie napiču, ale v tom ako to odsnímali.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
|