Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Chcem si dat vyrobit gitaru, dreva, vyrobci, HW...

Started by Branko, 02. November , 2010, 14:39:35

Yugi00

Quote from: kaolko on 02. November , 2010, 16:01:01
ja to poviem uplne nahlas teraz.. bez servitky

ak budes mat do roka postavenu gitaru tak prisaham ze pridem na koncert Katky knechtovej nahy a budem kricat

'Brankoooo Brankooooo, chcem byt otcom tvojich deti,  ja som to tak nemyslel to rano, ked si odomna odchadzal po prebdenej noci, ze nebudes moj jediny.. Budes.. '

aj jaj... tak toto bolo huste... moc by som sa snim nezahraval  ;D
Im a little princess

mn

ja si uz dlho ulietavam na maple krkoch, bud all, alebo s niecim tvdrym navrchu a telo to uz ma clovek poto vela moznosti, ale taky alder ma teraz drzi asi najviac, ked to dobre skombinujes s gitarou, tak mas z toho taku rokovu masinu, ze dovi  :uff:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

Quote from: Branko on 02. November , 2010, 16:02:20
No vies.. aby si sa nezakrikol, ty srnka.  :laugh: Ak vsetko vyjde tak, ako ma, tak od februara by som aj zacal so zhananim veci.

odporucam Smrecina Holding.. maju tam teraz uplny naklad zimoveho banskobystrickeho vykurovacieho ebenu znameho aj ako jedlicka

styrioci

mn

Quote from: kaolko on 02. November , 2010, 16:03:15

odporucam Smrecina Holding.. maju tam teraz uplny naklad zimoveho banskobystrickeho vykurovacieho ebenu znameho aj ako jedlicka

;D
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Yugi00

A co tak RAN guitars? Vyroba trva asi rok a za male prachy... ale maju kvalitne spracovanie a dokonca su tu za rohom v Polsku
Im a little princess

zakky

Quote from: Yugi00 on 02. November , 2010, 16:05:28
A co tak RAN guitars? Vyroba trva asi rok a za male prachy... ale maju kvalitne spracovanie a dokonca su tu za rohom v Polsku

a do krabice davaju polsku cokoladu ako sa dava merci v jednej firme  ;D

Yugi00

Quote from: zakky on 02. November , 2010, 16:06:57
a do krabice davaju polsku cokoladu ako sa dava merci v jednej firme  ;D
Ja si myslim ze neni co riesit :) uz koli Merci sa to oplati EDIT: Po Polsky Werci
Im a little princess

kaolko

Quote from: Yugi00 on 02. November , 2010, 16:05:28

MALE PRACHY?!?!?!?!?!??!?

3000e je maly peniaz? :D:D

zakky

kaolko

kaolko

Quote from: zakky on 02. November , 2010, 16:10:28
branko a nechecs radsej ESP custom shop?

alebo caparison custom shop, maju velmi zaujimave relic modely

Yugi00

Quote from: kaolko on 02. November , 2010, 16:09:32
MALE PRACHY?!?!?!?!?!??!?

3000e je maly peniaz? :D:D
Tak ale to je uz high end... ja ked som im pisal tak by ma to vyslo 2200eu za custom. JACKSON pytaju od 5000... ESP zacinaju od 7000, PRS od rozpoctu Svajciarskej Banky, Bernie Rico 4000, Black Machine som pod 5000 nevidel... takze?  ;D
Im a little princess

kaolko

zakky

Quote from: Yugi00 on 02. November , 2010, 16:12:14
Tak ale to je uz high end... ja ked som im pisal tak by ma to vyslo 2200eu za custom. JACKSON pytaju od 5000... ESP zacinaju od 7000, PRS od rozpoctu Svajciarskej Banky, Bernie Rico 4000, Black Machine som pod 5000 nevidel... takze?  ;D

ale ved branko je profesional, nie ako my, vjeho pripade to ma opodstatnenie mat poriadny nastroj