tarquin
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. November , 2010, 18:13:03 » |
|
mozno keby si sa angazoval v zahranici tak by si to mohol aj niekam dotiahnut. na live hranie su taketo veci velmi narocne, ale kedze si si sam nahraval bicie mal by byt mensi problem najst gitaru a bicie, ktore by hrali s tebou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. November , 2010, 18:28:07 » |
|
je to strasne dobre. comu sa inak venujes pokial je toto len hobby?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
Príspevkov: 61
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. November , 2010, 18:43:13 » |
|
je to strasne dobre. comu sa inak venujes pokial je toto len hobby? No venujem sa hlavne hudbe a este aj cyklistike, turistike.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vlado
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. November , 2010, 23:46:51 » |
|
Aj ked nijak nefandim tomuto zanru, je to vazne dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Júl , 2011, 10:36:19 » |
|
Už aj Kapral, bývalý člen Sumatry sa ti chce podobať: :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Júl , 2011, 09:11:24 » |
|
dobra praca. Najviac sa mi paci posledna ukazka a Dotyk (na prve zbezne pocutie), ostatne su pre mna zanrovo trochu mimo moj vkus a su na seba dost podobne...Gitary si nahraval sam, alebo aj to je VSTi?
|
|
« Posledná zmena: 20. Júl , 2011, 09:21:24 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Júl , 2011, 22:04:53 » |
|
Gitary som nahraval ja, su cez Pod X3. Na bandzone je momentalne uz kompletny album a tesim sa na pracu na dalsom :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Júl , 2011, 22:21:13 » |
|
moja jedina otazka je ze ci si to cele zbuchal doma aj ten zvuk.. lebo.. toto je totalne mega nemam slov ajco sa hrania aj co sa zvuku tyka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 30. Júl , 2011, 07:23:00 » |
|
:-) Ano, vsetko doma na kolene, na pc. Proste ma to velmi bavi a tesim sa z toho. A dalsi album bude este lepsi, zvukovo aj obsahovo. Dakujem za pochvalu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 30. Júl , 2011, 07:59:19 » |
|
:-) Ano, vsetko doma na kolene, na pc. Proste ma to velmi bavi a tesim sa z toho. A dalsi album bude este lepsi, zvukovo aj obsahovo. Dakujem za pochvalu.
ak to nieje tajne, mozes uviest nieco blizsie ako si nahraval, cez co.. hlavne bicie ma zaujimaju velmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 30. Júl , 2011, 08:28:09 » |
|
Ahoj, nie je to tajne. Nahravam cez Cubase5. Gitara a basa je cez POD X3. Bicie su Addictive Drums. Nerobim ani mastering, vlastne to ani moc neviem, tak to co pocujete je cisty mix. Samozrejme tam su nejake dynamicke a ekvalizacne upravy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 30. Júl , 2011, 08:40:55 » |
|
Ahoj, nie je to tajne. Nahravam cez Cubase5. Gitara a basa je cez POD X3. Bicie su Addictive Drums. Nerobim ani mastering, vlastne to ani moc neviem, tak to co pocujete je cisty mix. Samozrejme tam su nejake dynamicke a ekvalizacne upravy.
Je to vazne super, tesim sa na dalsie veci od teba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 30. Júl , 2011, 11:07:10 » |
|
....metal je pre mňa väčšinou nudné onanovanie, blúznenie a blúdenie na hmatníkoch....ale tieto skladby ma bavilo počúvať, tie skladby majú dobré zloženie a je napínavé čakať, že aká zmena v nich nastane....zvukovo sú vyspelé, na domorobo geniálne, akurát nástupy aranžov občas pôsobia umelo....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Naperno
nováčik
Príspevkov: 9
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 30. August , 2011, 01:07:47 » |
|
Ze gitare sa venujes 2-3 roky ...az sa mi verit nechce. tak ty si iny multiinstrumentalista pocuj Nahravas perfektne, presne, vyvazene naozaj tato one man show vytre kocura aj skusenejsim hudobnikom. Aku zvukovku pouzivas, ci priamo z USB mixu,ci jak diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matodrummer
nováčik
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 07. September , 2011, 07:39:08 » |
|
Nazdar a dik za pochvalu, tesi ma ze sa ti moja tvorba paci. Gitary nahravam cez Pod X3. Uz som zapocal pracu na dalsom albume. Ten by som rad pojal viac naturalnejsie a tvrdsie. ...len keby som stale netrcal v praci!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|