stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 26. Január , 2011, 17:49:22 » |
|
uhm tak to si ma dostal to foto som vyhrabal na nete , tie čo som mal v rukách boli opražcovane všetky počkat pohladam v kompe foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 26. Január , 2011, 17:51:13 » |
|
...tie čo som mal v rukách boli opražcovane všetky počkat pohladam v kompe foto
nemusis, ja som taku basu uz videl, aj s prazcami... ma to kratku menzuru tusim a tym aj taky iny zvuk. a blbo sa na to zhanaju struny sa mi zda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 26. Január , 2011, 17:54:56 » |
|
to je ona , vybavil som ju pre kamoša za fakt dobru cenu , a že ak sa jej bude chciet zbaviť predá ju mne za to iste /to bola dohoda/ , ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá /ja som to s nou na rozdiel od nej myslel vážne/ ,ale ako viem tak ju teraz predáva ak by mal niekto záujem môžem to sprostredkovať cez druhého týpka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 26. Január , 2011, 17:56:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 26. Január , 2011, 17:59:51 » |
|
a čo je na tom nezdravé
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 26. Január , 2011, 19:06:04 » |
|
len sa chcem opytat.. ta sestra bola tiez z preglejky a z azie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 26. Január , 2011, 19:15:00 » |
|
, len tak margo hľadal som si na život ženu a ona sa chcela len zabaviť /blbé/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 26. Január , 2011, 21:00:42 » |
|
to je ona , vybavil som ju pre kamoša za fakt dobru cenu , a že ak sa jej bude chciet zbaviť predá ju mne za to iste /to bola dohoda/ , ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá /ja som to s nou na rozdiel od nej myslel vážne/ ,ale ako viem tak ju teraz predáva ak by mal niekto záujem môžem to sprostredkovať cez druhého týpka
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 26. Január , 2011, 21:17:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 27. Január , 2011, 00:39:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 27. Január , 2011, 08:22:28 » |
|
posli foto tej sestry aj info o tom, ze nastroj v akej hodnote mu treba predat aby som mu mohol pretiahnut sestru, diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 27. Január , 2011, 09:11:41 » |
|
Tu basu osobne poznám , poznám aj človeka čo ju predáva , je to univerzálny nástroj výborný na slap a pull , a navyše je tu predpoklad že pôjde na cene hore
nas basak ma taku uz zopar rokov (myslim ze 5-6 ?) a cenu si drzi teda stabilne furt okolo tych 10 klackov starych korun . ale inak pravda . dobre sa na tom masti . pohodlne . len tie snimace su volajake EMG design a zvuk je taky kapustovy . by som povedal pred rokom tam vymenil krkovy za nejaky precision bass pickup od SBS slapaka co mu to namontoval do tej kritky plastoveho humbuckeru nech to vyzera ako predtym a zvuk isiel hned hore . nemusis, ja som taku basu uz videl, aj s prazcami... ma to kratku menzuru tusim a tym aj taky iny zvuk. a blbo sa na to zhanaju struny sa mi zda...
headless string kupis kadekde . na muzikery maju i kytary.cz . neni problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. Január , 2011, 09:42:39 » |
|
ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá /ja som to s nou na rozdiel od nej myslel vážne/
....a ani si nepátral potom prečo nezačala uvažovať nad tým že to s tebou skúsi ....vieš aj by to bolo zábavné keby sa to nebolo dotklo ani jednej zo strán....no ale radšej k tej base.... ....nenarážam na to že tá basa je úplne zlá a keby niekto hľadal niečo na experimentovanie tak by som to odporúčanie aj schvaľoval....ale v kontexte štýlu na ktorý sa basa hľadá by som ju skôr neodporúčal....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 27. Január , 2011, 11:55:36 » |
|
je to univerzálny nástroj ,nemá kratku menzuru a ja som mu ju zohnal za ani nie 7000 ešte v sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matus
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 31. Marec , 2011, 09:15:43 » |
|
Chalani, potreboval by som poradit, mate niekto skusenosti s ibanez EDB 600 ? http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=158088Pozeral som nejake review na nu, ale v basach sa velmi nevyznam, bolo by to skor len na doma na take lahke hranie... ku gitarke dalsi nastroj Dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|