Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 10:31:45
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: HLADA SA KAPELA z BA na koncert  (Prečítané 7194 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #15 kedy: 30. Január , 2011, 22:30:15 »

to si nemoze dovolit ziadny sluzby ponukajuci podnik  Som frajer

Samozrejme okrem tých čo ponúkajú verejné služby :-D
Napr..mhd..policajti...školy či nemocnice :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #16 kedy: 30. Január , 2011, 22:57:09 »

to si nemoze dovolit ziadny sluzby ponukajuci podnik  Som frajer

Nemal by si, ale staci ked sa pozries na bratislavske centrum. Je tam plno krciem, kde to je strasne - obsluha, pivo, prostredie -  a ludia tam chodia aj napriek tomu. Do toho rokenrolu sa nevratis, lebo ti nenacapuju a este k tomu to ma uplne  kazdyod ruky.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
martin111111
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #17 kedy: 30. Január , 2011, 23:37:10 »

V podstate neostava ine, ako suhlasit. Fakt, co sa sluzieb tyka, mate pravdu a aj s tou polohou. Nad Randalom sme uvazovali, mali sme zopar pokusou o kontakt, no vzdy sme boli podstivo odignorovany, bez toho, aby si nas stade niekto coilen vypocul.
Neviem ci je to pravda, ale vraj sa v Randali plati za prenajom na akciu. To je sice pochopitelne, kedze nechcu ist do minusu, ale nie je vela zacinajucich kapiel, ktore nepozna moc ludi, co by si mohli dovolit nejaky Randal zaplatit, este sa tam doterigat z ineho mesta a cakat, ze sa za vstupne tieto naklady vratia. Lebo, ako tu uz odznelo, clovek sa nebude trepat na koncert neznamej kapely a este aj za to platit, ked si v obyvacke da pivko a este si a pusti hudbu aku sam chce. :)

Je dost mozne, ze z mojho predosleho prispevku tiahol velky idealizmus/naivizmus, alebo ako to nazvat, ale vystupeni, kde je 99% publika naliate v alkohole (krcmove akcie) sme mali uz celkom dost. Iste sami uznate, ze pre takych ludi je zbytocne hrat, lebo na druhy den si nespomenu, ani ako sa volaju a nie este aku kapelu to vcera videli Beeee.

Tak, sa opytam skusenejsiech. Poznate nejake miesto, kde si moze neznama kapela zahrat a aspon trosku sa dostat medzi ludi (ktorym neide len o preteky, kto sa skor opije) a kde netreba zapredat aj svoju dusu za prenajom? :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #18 kedy: 30. Január , 2011, 23:42:46 »

Neviem ci je to pravda, ale vraj sa v Randali plati za prenajom na akciu.

Samozrejme ze za prenajom Randalu sa plati.
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #19 kedy: 31. Január , 2011, 00:00:44 »

Samozrejme, že sa za randal platí. Bežné pravidlo kapitalizmu. To máš aj meradlo úspešnosti kapely v podstate. Ale veď dajte sa dokopy nejaké tri kapely, s tým, že si zavoláte tiež nejakú amatérsku kapelu, ale relatívne známu v BA ako hlavnú hviezdu a vyskladáte sa na nájom. Navyše v dnešnej dobe internetu, FB, sa dá urobiť aj relatívne lacná a slušná propagácia.Navyše nie je leto, je klubová sezóna. Aký je to problém? Keď to bude cez weekend,, nejaký ľudia sa tam dovalia.
Poznám to. Hrám vo viacerých kapelách. V autorských je to vždy riziko či sa ľudia na akciu dovalia. Ale kto neinvestuje, nehrá.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #20 kedy: 31. Január , 2011, 03:55:43 »

killov prispevok podepisuji v plnem rozsahu  Zdravíčko

je to len (a uplne pochopitelne) rozhodnutie - zariskovat a investovat vs. neriskovat a vzdat sa sance na uspesnu akciu. samozrejme, ze sa moze stat, ze ani do toho randalu moc ludi nepride.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #21 kedy: 31. Január , 2011, 05:38:53 »

hmm, prave som prisiel domov. bol som na koncerte a celkom dobrom, vobec neviem co to boli za kapely ani neriesim. vobec si neplatili najom pretoze to NIE JE normalne, ako sa niekomu moze zdat. ale jedna vec je ina, nie som v mojej rodnej milovanej vidly bratislave ale okolnostami som sa ocitol v malebnom mestecku brno. tu je to zo zahadnych pricin vsetko mozne, hmmm preco?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 31. Január , 2011, 07:57:24 »

inak ja to furt hovorim ze naco koncertovat v spotenej bratislave ked brno je 40 minut autom.. a vieden tiez hodku.. 
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 31. Január , 2011, 08:23:17 »

inak ja to furt hovorim ze naco koncertovat v spotenej bratislave ked brno je 40 minut autom.. a vieden tiez hodku..  
Jo, tuto situacnu vyhodu celkom zavidim bratislavskym kapelam :) predsa len nechces furt koncertovat len vo svojom okoli a absolvovat furt tu istu sku***nu trasu autom je nutnost. Zase ked kapela hra vela a vsade, tak je to uz potom v konecnom dosledku jedno a nabehnes na pustovnicky rezim Bavím sa skvele

Inak pozeram, ze furt s tymi istymi problemami kapely bojuju v BA uz niekolko rokov co tak sledujem  :)

edit: jasne, ze nielen v BA ale aby to bolo cca k teme  Zdravíčko
« Posledná zmena: 31. Január , 2011, 08:24:36 od Pablo Woozy » Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #24 kedy: 31. Január , 2011, 12:41:35 »

Tak samozrejme, že v čechách je úplne iná klubová kultúra. Zažil som tam niekoľko milých prekvapení..ale jedno milé prekvapenie s návštevnosťou som zažil aj v randali s personou a sisterhood :-D
Takže sa to vyrovnáva :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 31. Január , 2011, 12:57:00 »

Tak samozrejme, že v čechách je úplne iná klubová kultúra. Zažil som tam niekoľko milých prekvapení..ale jedno milé prekvapenie s návštevnosťou som zažil aj v randali s personou a sisterhood :-D
Takže sa to vyrovnáva :-D

ale tam ste v randali hrali este s inou kapelou nie? nebol tam nejaky iny headliner?
Zaznamenané

killo
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 31. Január , 2011, 12:58:11 »

ale tam ste v randali hrali este s inou kapelou nie? nebol tam nejaky iny headliner?

Tak bol tam beer society ešte...ale najviac ľudí bolo jasne na personu...potom sa to pod pódiom trošku vyprázdnilo
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
martin111111
nováčik
*

« Odpoveď #27 kedy: 31. Január , 2011, 14:09:40 »

Vidim ze sa tu rozbehla pekna debata Beeee. Ak by som to mal zhrnut, suhlasim s nazormy na sluzby klubu a aj jeho polohu, no, ked nas zavolali a dali nam moznost tam hrat (nemusime platit za prenajom), je tam celkom slusna aparatura a aj fajn zvukar (s dobrym pristupom ku kapele). Myslite, ze sa na to mame uplne vybodnut? Alebo to aspon za tu "verejnu skusku" stoji a prida sa este nejaka BA kapela Beeee? Koniec koncou stratit nie je co, lebo si za nic neplatime (maximalne tak za cestu) a netreba si priniest okrem gitar (bubenik - cinely a rytmicak, mozno "slapka") nic. Myslim ze toto sa aj s kapelou do jedneho auta pomesti. :)

Samozrejme neratam s tym ze to tam bude natrieskane :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 31. Január , 2011, 14:11:28 »

z mojej strany si neviem napirklad predstavit ze by sme sli na koncert tak ze len s gitarami a bubenik par kuskov veci. .sak ked hrame tak mame nejaky svoj zvuk nie? :)
Zaznamenané

martin111111
nováčik
*

« Odpoveď #29 kedy: 31. Január , 2011, 14:23:07 »

To je jasne, len som chcel poukazat na to, ze, kedze je to uz takto dopredu odpisane miesto, mnohym kapelam sa moze zdat, ze na "verejnu skusku", ako som pisal, sa im neoplati ist, ak musia vlacit celu skusobnu. Tak som sa snazil nacrtnut, ze to ide aj bez velkeho stahovania, lebo aparaty tam su. Beeee Ak by si vsak nejaka kapela chcela priniest vlastnu biciu sadu, gitarove stacky atd. tak to tiez nie je problem Beeee
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.073 sekund, 23 otázok.