Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Afrodias

Started by vikur, 25. Január , 2011, 14:54:46

killo

"Finančne to malo byť kryté buď z toho, čo dostanem za pesničku, ktorú teraz robím pre Avril Lavigne alebo cez sponzora."

končím :-D
Captain SEXXX !!

proton

to je lahodka..bohaaa  :laugh: :uff:
the hourglass is never right side up...

fataljoe

http://sk.wikipedia.org/wiki/Blud

..no je to smutne ..ale tak ked si dokaze zarobit na ludskej kktskosti tak ho netreba hned zavriet desi na Acko do madhousu  :)

..priatelku ale vybav kaserom a teleskopickym obuskom keby daco :)
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

Zuzka

Potvrdzujem. Toto vsetko mi prislo do mailovej schranky :) .
Suit up! I'ts gonna be legendary.

kaolko

inak ako teraz uplne vazne ja ho obdivujem.. lebo.. si vezmi ze on bojuje isto na viacerych frontoch, musi aktivne vymyslat fantazie pre vsetkych ludi a vyslovene pisat bludy na ktore mu ma ten dany clovek skocit.. a teraz si predstav ze on potrebuje namotat co najviac ludi.. mne by explodovala hlava uz po prvom maili asi kebyze som on  :ohmy:

proton

ked sa odvazi poslat take nahravky,tak podla mna je o tom presvedceny a nenamotava  ;D

Zuzka

Quote from: kubog on 25. Január , 2011, 15:10:27
To je čo preboha?  ;D
Inak Kubo. Sa mi zda, ze prave ty si ma odkazal na ten inzerat na muzikeri, alebo som ti o tom minimalne v zaciatkoch hovorila. Ako ideme na euroviziu a nahravat do Nemecka a a popritom budeme pit elixir mladosti :laugh: .

kubog

No to bolo davno ale žeby  ;D ?

styrioci

zuzka, prezrad nam cosi zo zakulisia hviezd, idete teda do toho monaca, ci nie?  ;D

Zuzka

Quote from: kubog on 25. Január , 2011, 15:51:58
No to bolo davno ale žeby  ;D ?
No vsak ono to zacalo uz asi pred 2,5 rokmi. Potom bolo dlho dlho ticho a nahravky sa rozbehli pred rokom.

kaolko

viem si uplne predstavit ten jeho elixir mladosti

styrioci

Quote from: kaolko on 25. Január , 2011, 15:56:35
viem si uplne predstavit ten jeho elixir mladosti
darujem vzorku zdarma.
zn.: len osobny odber

proton

je z petrzalky,treba ho vytiahnut na pivo  :drink:

killo

Chlapci..pozývam Vás na nahrávanie do monaka..speváka mám, ja hrám na činel..hladáme gitaristu a basáka :-D
Captain SEXXX !!

styrioci

Quote from: killo on 25. Január , 2011, 16:01:23
Chlapci..pozývam Vás na nahrávanie do monaka..speváka mám, ja hrám na činel..hladáme gitaristu a basáka :-D
ak by ste potrebovali akordicku doprovodnu hru na triangel, tak som k dispozicii