rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Jún , 2006, 13:01:31 » |
|
... moze Respektive, ci zle... rozhodne vie spravit veci TAZKO stravitelne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Jún , 2006, 13:04:34 » |
|
Fripp je Fripp. Zvlastny fenomen. Zaujimave je, ze ho tak brali uz od zaciatku 70tych rokov. Napr. na albumoch kapely Van Der Graaf Generator (lider Peter Hammill), ktoru Fripp velmi obdivoval a nahraval im casto gitarove stopy, ho spomenuli iba ako Fripp -- other noises, devices.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 02. Jún , 2006, 18:33:56 » |
|
NO teraz som z toho k....t. Akurat som si doma okukaval a zistil, ze z toho Projekct X-Heaven and Earth mam jednu skladbu. Teda ta co je posledna uvedena na albume C. of L. A to zrejme k tomu porjektu nepatri.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 05. Jún , 2006, 10:52:23 » |
|
Vcera som sa ucil na statnice - konkretne filozofiu a pocuval som pri tom album Deception Of Thrush a zistil som, ze je to uplne genialny album. (ajked s tou filozofiou to bola naozaj bujara kombinacia )
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 02. Júl , 2006, 23:22:10 » |
|
som si stiahol album In the court of the Crimson King a pustil som si ho raz a potom este tri krat posebe
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 02. Júl , 2006, 23:25:07 » |
|
Tak stahuj dalsi In the Wake Of Poseidon, potom Lizard (jeden z mojich najoblubenejsich od nich), potom Larks Tongues in Aspic, Starless And Bible Back a hlavne Red (moj najoblubenejsi). A este koncerty ak sa k nim dostanes z rokov 72-74 -- tie tromfnu ich albumy.
Tento co si stiahol je ich prvy a dost preceneny, hoci fakt, ze na rok 1969 je to ozaj velmi pokrokove dielo. Jeden z prvych \"pravych\" progresivnorockovych albumov inak. Na base tam este hral a skvelo spieval Greg Lake, neskor v Emerson Lake and Palmer.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 03. Júl , 2006, 08:43:47 » |
|
Mne sa prave stahuje The Great Deceiver . Celkom sa tesim a som zvedavy ci prekona Earthbound a Usa.B)
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Júl , 2006, 09:42:16 » |
|
zvuk napísal:Mne sa prave stahuje The Great Deceiver . Celkom sa tesim a som zvedavy ci prekona Earthbound a Usa.B) Urcite, tam su fakt riadne mely na tom 4CD. Dobra volba, neolutujes - Crimsoni v najlepsom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 03. Júl , 2006, 10:00:31 » |
|
Celkom zaujimave a pre mna vrcholne inspirativne je 4CD ProjeKct Box . Su to nahravky poslednej zostavy + 1CD Bruford,Levin .Na CD2 hra bicie Belew.Paradna improvizacia zalozena na hracskej invenci(nie na technike, aj ked...) a fuzii elektroniky s hudobnymi nastrojmi . V drzani kroku s dobou , v tom su KC majstri .(aj ked casto su o poriadny kroooooooooocisko popredu)B)
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 03. Júl , 2006, 10:03:58 » |
|
Ano, Crimsoni si vzdy zachovali svoj inovatorsky charakter. Inak ak mas rad Crimsonov zo 70tych, tak velmi odporucam kapelu Van Der Graaf Generator, ktora zasla podla mna dalej ako oni, len je akosi viac pozabudnuta. Fripp bol ich skalny fanusik a dokonca im nahraval gitarove partie do niektorych albumov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 03. Júl , 2006, 10:14:25 » |
|
progrocker napísal:Ano, Crimsoni si vzdy zachovali svoj inovatorsky charakter. Inak ak mas rad Crimsonov zo 70tych, tak velmi odporucam kapelu Van Der Graaf Generator, ktora zasla podla mna dalej ako oni, len je akosi viac pozabudnuta. Fripp bol ich skalny fanusik a dokonca im nahraval gitarove partie do niektorych albumov. Od nich mam celu diskografiu , s vynimkou posledneho albumu . Su fakt dost psycho.Najradsej mam od nich Pawn Hearts .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 03. Júl , 2006, 10:18:31 » |
|
zvuk napísal:Od nich mam celu diskografiu , s vynimkou posledneho albumu . Su fakt dost psycho.Najradsej mam od nich Pawn Hearts . To je tiez moj oblubeny od nich spolu s predchadzajucim H to He.... a potom s albumami Godbluff a Still Life. Velmi odporucam Hammillovu solovu tvorbu -- albumy Silent Corner Empty Stage a In Camera (73,74). Nemas od nich to DVD z vystupenia z roku 75? Su tam aj starsie veci a cela Plague Of The Lighthouse Keepers z Pawn Hearts. Naposledy upravil progrocker, : 03.07.2006 o 11:22
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 03. Júl , 2006, 10:22:41 » |
|
Bohuzial nemam od nich ziadne DVD .Mam nejake DVDcka od Yes ,KC,Cream (ten posledny koncert z r2006.Je fakt po p....).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 06. Júl , 2006, 20:10:48 » |
|
midnightstranger napísal:No Marek myslim, ze si toho od teba napalim viac ako som povodne myslel... V poho , cez vikend pridem domov , a ten KC uz nezabudnem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|