sevo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Máj , 2011, 10:51:45 » |
|
Zase zvucil sumo?
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Máj , 2011, 11:13:35 » |
|
- neskutocny koncert, ktory si evidentne vsetci okrem gilberta uzivali. chlapci z DH spominali, ze bol chory, co bolo aj vidiet na jeho vykone bohuzial - Sheehan je monstrum. videl som ho 3x live zatial a vzdy pre mna zatienil celu kapelu. sialeny zvuk, nazivo je to podla mna asi najlepsi rockovy bassak, trhal podlahu. ked dali once upon a time, tak mi skoro odletela hlava z tej basy - do polovice koncertu zakillovany zvuk, keby som nepoznal tu muziku, tak asi len hadam, co hraju - videl som dve najlepsie a zaroven totalne najnudnejsie gitarovo/basove sola v zivote asi - cely skvely koncert bol vlastne nic oproti imbusovej dokonalej kamaratke Ked bude volna, hned volaj Imbus !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Máj , 2011, 12:18:09 » |
|
imbusova kamaratka? zistime viac.. inak co je DH?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Máj , 2011, 13:32:25 » |
|
to neni ziadna konkretne imbusova kamaratka a zistite prd
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. Máj , 2011, 13:35:41 » |
|
uz asi aj tusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. Máj , 2011, 13:37:01 » |
|
lol, netusite nikto nic DH, no jedine mi napada Dano Hotka
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. Máj , 2011, 13:43:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. Máj , 2011, 13:47:31 » |
|
no nemozem povedat nahlas, aby ju v robote nevysmiali, ze chodi po takych untrkrauntovych podnikoch. DH je DoubleHead production a Ray, ktori to organizovali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Jún , 2011, 09:16:43 » |
|
nespomeniete si niekto na setlist?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Jún , 2011, 12:06:39 » |
|
Cely setlist urcite nie: 1. Undertow 2. American Beauty (aspon myslim) 3. Daddy, Brother ... 4. Stranger In My Life 5. I Won’t Get In My Way 6. Take Cover 7. Just Take My Heart 8. Colorado Buldog 9. Green Tinted Sixties Mind 10. Merciless 11. Down To Ruin 12. Little Too Loose 13. Be With You 14. Shy Boy ...ale asi nie je uplny a v poradi si tiez nie som isty, urcite hrali aj ine veci, ved to bol viac ako 2hodinovy koncert, treba zapocitat aj sola PG a BSh....ako aj pridavok v podobe Smoke On The Water a urcite som aj zabudol nejake veci, ale to, co som napisal cca sedi, len je to neuplne. Koncert spisckovy, ako aj divaci. Myslim, ze Mr. Big boli riadne hotovi z toho prijatia. PG sa aj mne zdal hlavne zo zaciatku nejaky staticky (mohol byt fakt chory), ale v 2. polovici koncertu vsetci viac ozili, nakoniec z toho bolo riadne odviazana show, ako sa patri...len skoda toho zvuku. Sola PG sa obcas rozplynuli vo vyslednom chuchvalci. Niekedy to bolo horsie, niekedy lepsie. V miestnosti bolo riadne horuco, chudaci, trapili sa s tym cely cas. Ale podtrhnute a zratane - pecka koncert, urcite obrovsky zazitok pre kazdeho skutocneho fanusika kapely. Aj ked sme boli z cesty z Vychodu unaveni ako kone, tak mame pekne spomienky. Klobuk dole pred nimi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Jún , 2011, 12:20:48 » |
|
myslim ze ti tam niekde chyba co hrali ten cover od Zeny z lesoparku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Jún , 2011, 12:25:04 » |
|
tak, o Zene z lesoparku neviem, to sa priznam:) Ja som vsetky songy poznal, nemam pocit, ze tam hrali iny cover ako od Who a Deep Purple (na ten od Who, tusim je to Teenage wastland- vidis, na ten som zabudol) Zenu z parku nemam napocuvanu, ale musi to byt pecka, ak hrali cih cover:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Jún , 2011, 12:28:32 » |
|
hrali tusim aj hiding, ako aj once upon a time a around the world (?) z novej dosky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Jún , 2011, 12:29:23 » |
|
jasne, hrali, mas pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Jún , 2011, 12:30:09 » |
|
co bolo zaujimave, ze divaci s nimi spievali aj veci z novej dosky...proste, super nalada bola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|