yngwinier
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 01. Jún , 2011, 12:32:42 » |
|
Inac, neviete niekto, co tam bol za problem ku koncu, ked Billy niekoho posielal do teplych krajin? Ja som mal pocit, ze asi usporiadatel ich posielal z podia, alebo nieco take...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 01. Jún , 2011, 13:05:27 » |
|
Inac, neviete niekto, co tam bol za problem ku koncu, ked Billy niekoho posielal do teplych krajin? Ja som mal pocit, ze asi usporiadatel ich posielal z podia, alebo nieco take...
Moznoze sa nejaky pripity typek pytal ze kedy konecne zahraju "More than Words", ze sak je to vas jediny hit :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 01. Jún , 2011, 13:11:09 » |
|
dajte radsej playlist toho co hral henry toth, som pocul ze ho aj vypiskali ludia v publiku a poslali 'domov' lebo mu vcelku prepinalo zial.. mohla si tam zahrat radsej nejaka normalna rockova kapela a nie ludia co si este aj po 40 rokoch v hudobnej branzi musia nieco furt dokazovat tym ze do ludi nasiju 200 kukuric v jednom songu
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2011, 13:11:56 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 01. Jún , 2011, 13:28:04 » |
|
ano, Henryho niektori posielali domov. Hudobne, myslienkovo to bolo uplne ine ako Mr. Big, navyse Henryho produkcia bola ako keby nedoskusana, mal som z toho trosku zmiesany pocit. Celkovo to nebolo zle, aj ked vela chybalo k nejakemu ucelenemu zazitku. SKoda, ja mam Henryho hudbu rad, ale toto som bral ako trochu narychlo zbuchane a nevypointovane vystupenie. Setlist neviem dat, niektore notoricke slagre zahrali uplne odlisnym sposobom, inak harmonizovane, boli asi aj uplne improvizovane veci. V zasade, videl som aj ovela horsie vystupenia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 01. Jún , 2011, 13:55:54 » |
|
podla toho co mi niekto spominal tak tam prakticky len jammovali na stagei s tym ze si tam potoom vytiahli maleho Ronyho a vramci predcasneho dna deti mu tam robili dobre cize preto ta nedotiahnuta produkcia, podla toho co mi bolo povedane islo o koncert v style - pocuj nedame zajtra nieco ako predkapela Mr. Big? no hej jasne.. ok.. tak.. na 4.. 1..2..3..trrrrr
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 01. Jún , 2011, 14:03:36 » |
|
podla toho co mi niekto spominal tak tam prakticky len jammovali na stagei s tym ze si tam potoom vytiahli maleho Ronyho a vramci predcasneho dna deti mu tam robili dobre cize preto ta nedotiahnuta produkcia, podla toho co mi bolo povedane islo o koncert v style - pocuj nedame zajtra nieco ako predkapela Mr. Big? no hej jasne.. ok.. tak.. na 4.. 1..2..3..trrrrr ano, asi tak, ako pises. Ale bolo vcelku zaujimave, ked nastupili Mr. Big, ten rachot a hrmot-obrovsky kontrast, cely zazitok sa posunul niekam inam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 01. Jún , 2011, 14:14:16 » |
|
podla toho co mi niekto spominal tak tam prakticky len jammovali na stagei s tym ze si tam potoom vytiahli maleho Ronyho a vramci predcasneho dna deti mu tam robili dobre cize preto ta nedotiahnuta produkcia, podla toho co mi bolo povedane islo o koncert v style - pocuj nedame zajtra nieco ako predkapela Mr. Big? no hej jasne.. ok.. tak.. na 4.. 1..2..3..trrrrr Vies to je ta slovenska elita ta si to moze dovolit ..kym nou nie si tak musis na sebe makat a byt fakt dobry ked tam chces byt, a ked tam uz si tak nemusis robit nic, a robit take pycoviny, za co by si inemu neprofesionalnemu muzikantovi povedal ze ma totalne zly a amatersky pristup...no kedze si v hudobnej elite tak ti to bude kazdy zrat :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 02. Jún , 2011, 14:58:56 » |
|
Len tak zo srandy je pravda ze Gilbert hral cez JDM:1?
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725
spanilá deva
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 29. Jún , 2011, 13:07:54 » |
|
no, stala som rovno pred nim, ale nedovidela som, co to mal konkretne za aparat, aj v rideri maju napisane iba Marshall... cize nedozvies sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 29. Jún , 2011, 13:12:50 » |
|
Len tak zo srandy je pravda ze Gilbert hral cez JDM:1? pokial viem tak pouziva vintage modern
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Jún , 2011, 13:16:26 » |
|
Lebo na marshall stranke je uvedeny medzi uzivatelmi JMD tak preto sa pytam sice pravda ze to co je pisane nikdy nemusi byt pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 09. Február , 2018, 08:14:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalerabik
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 05. November , 2018, 22:29:19 » |
|
Kaolko, vďaka za link, je to ozaj zaujímavý článok. Nejaká gitara na predaj za rychlý prachy je? https://dlhe-videa.sk/rychle-prachy/
|
|
« Posledná zmena: 15. November , 2018, 14:18:33 od Kalerabik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|