Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hrana

Started by rastis, 18. Február , 2011, 21:48:50

Zeck

nieco na tom bude, pretoze mna po precitani nazvu temy okamzite napadol brezovsky. ja ze si rasto chce pokecat o tom albume, a tu nieco uplne ine. :)
inak som bol prekvapeny, ze ten album pozna dost vela ludi, a urcite by som ho nezaradil medzi avantgardu preboha  :-\ skorej by som povedal, ze su to pekne pesnicky. :) a hej, velmi sa mi paci. :zdar:
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

Majo Fero

tesim sa vo stvrtok na Rastika, konecne po dlhej dobe sa vidime
a vsetkych tymto pozivam na dvojkrst: Ska2tonics + Hrana @ Klub Za Zrkadlom  :drink:

17. marca · 20:00 - 23:00
Klub Za zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava

V Klube za zrkadlom sa bude krstiť na plné obrátky, pretože v tento deň zažijeme krsty hneď dva. Svoj tretí album predstaví bratislavská stálica Ska2tonics hrajúca zmes ska, skapunku a reggae. Táto veselá zostava má odohraných približne 300 koncertov na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku a dokonca aj Srbsku.

Druhé krstiny má na svedomí skupina Hrana, ktorá pôvodne vznikla "v hlave" textára, skorospeváka a pseudorapera Hola (Dharma Inc.). S postupom času sa našli tí správni ľudia a skupina začala fungovať a tvoriť. Energické pesničky z ich debutového albumu určite roztancujú divákov Klubu za zrkadlom.

Predpredaj lístkov tu:
http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=15628

iMbUS

Majo, ak to spravne chapem, aj ty tam hras?
Ze by som dosiel, ked uz to mam na peso? A zeby som po styroch rokoch konecne videl S2T live?
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

rastis

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Majo Fero

Quote from: iMbUS on 15. Marec , 2011, 17:24:15
Majo, ak to spravne chapem, aj ty tam hras?
Ze by som dosiel, ked uz to mam na peso? A zeby som po styroch rokoch konecne videl S2T live?
jj, s Hranou  :drink:

rastis

Quote from: proghoper on 15. Marec , 2011, 17:29:38
A mna si ani nepozval.  :'(

100pro som Ti to viacej razy hovoril, aj Mariane  ]:->

Majo Fero

nejake fotky z krstu:

Majo Fero

dalsie: