Misko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Máj , 2011, 22:15:11 » |
|
Megadeath prakticky vobec nepoznam a nepocuvam, ale tento song a hlavne to solo mam hlboko v pamati -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Máj , 2011, 22:20:15 » |
|
diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Máj , 2011, 22:39:55 » |
|
Megadeath prakticky vobec nepoznam a nepocuvam, ale tento song a hlavne to solo mam hlboko v pamati -
To je velka skoda ze Megadeth nepoznas, minimalne albumy ako Rust in peace, Countdown to extinction a Youthanasia by si si mal napocuvat, to je velka skola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Máj , 2011, 22:41:11 » |
|
megadeth je kapela co urcite nazivo chcem vidiet. mohli by prist do mmc:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Máj , 2011, 22:48:16 » |
|
Takze 23 EUR, MMC, 150 ludi, prazdna sala. Mohlo byt 18 EUR, Randal, 250 ludi, klub plny. Kto vie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Máj , 2011, 23:01:36 » |
|
Inak nechcem sa dotknut Martyho fandov, ale ked som si na YT pustil par videi ako hra prave solo Tornado of Souls, tak som sa skoro zgrcal. Takze 23 EUR, MMC, 150 ludi, prazdna sala. Mohlo byt 18 EUR, Randal, 250 ludi, klub plny. Kto vie.
Presne!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Máj , 2011, 23:07:01 » |
|
nazivo to nebolo take zle. nikto nic nevyvratil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Máj , 2011, 05:51:41 » |
|
Takze 23 EUR, MMC, 150 ludi, prazdna sala. Mohlo byt 18 EUR, Randal, 250 ludi, klub plny. Kto vie.
Toto uz je na rozhodnuti organizatora akcie, uz aj vsade bolo pisane ze to bude v Randali, akurat ze tam bola ina akcia. Inak nechcem sa dotknut Martyho fandov, ale ked som si na YT pustil par videi ako hra prave solo Tornado of Souls, tak som sa skoro zgrcal. Presne! Neviem co je tu : na zgrcanie sa ale ok , Marty to solo vymyslel a nahral na album a nazivo v MMC to zahral vynikajuco. Inak celkom pekne "porovnanie" ako zahral na koncerte Marty a ako to zahral Chris Broderick, Marty je original so svojskym stylom, Chris je zasa uplne dokonaly technicky gitarista ktory to snad do bodky zahral tak ako to je nahrate na cd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Máj , 2011, 08:38:40 » |
|
Bol aj Jozko Oravec ? Mne sa tento gitarista absolutne nepaci, ale stale sa pokusam na nom najst nieco, co by ma zaujalo, ako na inych. Ma dost technicky vymyslene sola, snad len to. Ale to este za cias megadethu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Máj , 2011, 08:41:22 » |
|
Tiez som sa svojho casu snazil cosi od neho pocuvat, ale nemam nato dobre spomienky... ale tema je o inom hejze
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2011, 08:41:45 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Máj , 2011, 09:28:37 » |
|
Bol aj Jozko Oravec ? Mne sa tento gitarista absolutne nepaci, ale stale sa pokusam na nom najst nieco, co by ma zaujalo, ako na inych. Ma dost technicky vymyslene sola, snad len to. Ale to este za cias megadethu. Jozko nebol, preco sa pytas? Nemusi sa ti ako gitarista pacit (aj ked celkom fesak, to by sa ti pacit mohlo ), podla mna ma ale dost inovativny pristup k solam, ma vlastny styl a hlavne ma vyborny ton. Mna ten koncert napriek tomu ze to obcas fakt bola dost prazdna hudobna vata bavil podstatne viac ako napriklad koncert Malsteena ktory bol podla mna vyslovene zly (tiez sice super gitarista, ale ukazal asi vsetko podstatne hned na prvom solovom albume)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 20. Máj , 2011, 09:52:58 » |
|
mne sa paci iba ten zaver toho sola od cca 0:30, ostatne omacka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 20. Máj , 2011, 10:04:14 » |
|
no v tej "omacke" je vela nuans a na prvy posluch nepostrehnutych drobnosti, solo z tornado of souls je velmi tazke zahrat tak aby sa to podobalo na friedmana. On je celkovo velmi tazko napodobnitelny gitarista. Pre mna je to taky billy gibbons metalovej gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Máj , 2011, 11:35:46 » |
|
megadeth je kapela co urcite nazivo chcem vidiet. mohli by prist do mmc:)
ved minule leto hrali na Topfeste....a tiez ma to nebavilo. asi som neni metalista uz
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 27. Máj , 2011, 18:44:54 » |
|
Neviem co je tu : na zgrcanie sa ale ok , Marty to solo vymyslel a nahral na album a nazivo v MMC to zahral vynikajuco. 0:34-0:44 Ved ta najkrajsia pasaz je spinava jak fras...tu sa to podla nej pomaly neda ani spoznat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|