Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 22:01:58
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Six n' motion - rock cafe dubravka, BA sobota 2/3  (Prečítané 1961 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« kedy: 27. Február , 2013, 12:23:09 »

no jo, verejny concert v sobotu.
 Filmova hudba ako sa patri - naj soundtracky a OST material.

sme 6 piece, a sa odplati prist len aby ste videli ako handle-ujem 7 gitar, akustiku, ukalele, midi a este saxafon a 2 pedalboardy a pri tom spievam.  Bavím sa skvele

V sobotu bude 4 hodinovy show, a este 3 kratky tribute sety. (to su revival sety po slovensky vraj, aj ked ani kkt nerozumie co je to revival mimo SK/CZ) - Bryan Adams, Robbie Williams a maddonna(!).

celkovo je to zabava, aj metalisti raz pozerali dirty dancing a flashdance. You can't resist. You know it.

3 chorus pedale samozrejme, 80s city.

https://www.facebook.com/events/231871196947050/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined

http://www.sixnmotion.sk

John.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #1 kedy: 27. Február , 2013, 14:18:24 »

..nehandluj toľko gitár a concentrate yourself na hru a spev..páči sa mi rytmika a mužský spev, baba je často vedľa ako jedľa a vocals to hádžu do karaoke...inak veľmi pekný web a celkovo aj nápad...len na tom treba robiť...zatiaľ je to taká svadbová kapela...držím palce  Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Február , 2013, 14:23:40 od RobG » Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #2 kedy: 27. Február , 2013, 14:40:02 »

..nehandluj toľko gitár a concentrate yourself na hru a spev..páči sa mi rytmika a mužský spev, baba je často vedľa ako jedľa a vocals to hádžu do karaoke...inak veľmi pekný web a celkovo aj nápad...len na tom treba robiť...zatiaľ je to taká svadbová kapela...držím palce  Na zdravie!

Vsetky cover kapely su svojim sposobom svadbove kapely, ci nie?
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 27. Február , 2013, 14:44:43 »

som si vypocul tie videa.. nielen ze spevacka ale aj spevak su mimo a ked idu spolu tak kazdy inde.. ja mam na toto taky dost zial striktny nazor ze ak niekto hra covery tak to musi byt sakra na 100%, ked uz nerobi vlastnu muziku a rozhodol sa kopirovat, tak nech to aspon stoji za to  Bavím sa skvele  takto to je kolotocarska muzika cele, vyznie to smiesne, sorry..
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #4 kedy: 27. Február , 2013, 15:41:15 »

som si vypocul tie videa.. nielen ze spevacka ale aj spevak su mimo a ked idu spolu tak kazdy inde.. ja mam na toto taky dost zial striktny nazor ze ak niekto hra covery tak to musi byt sakra na 100%, ked uz nerobi vlastnu muziku a rozhodol sa kopirovat, tak nech to aspon stoji za to  Bavím sa skvele  takto to je kolotocarska muzika cele, vyznie to smiesne, sorry..

Alebo ich prerobit do nezamenitelneho stylu ;-)

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #5 kedy: 27. Február , 2013, 15:58:45 »

mozno budem za uplneho kkta, davajuc tvrdu kritiku na pana muzikanta, akym je john, ale toto je fiasko. sorry,
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 27. Február , 2013, 16:27:07 »

na firemnych akciach to moze mat uspech, ale ten spev to taha ku dnu cele, ci uz muzsky alebo zensky je permanetne mimo v tom zostrihu.. (dobre nie permanentne, iba 95%)
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #7 kedy: 28. Február , 2013, 18:09:40 »

spevacka nic moc, ale spevak je v pohode. baywatchom ma presvedcil, dobre spieva :)

Zaznamenané

jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #8 kedy: 01. Marec , 2013, 08:57:49 »

:)
To Su live nahravky. V kapele Su 4 spievaci, sa rotujeme. Cista gicova zabav. Hehe.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.029 sekund, 22 otázok.