Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 20:56:37
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cvičenia na Basu PDF  (Prečítané 6245 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Meky
nováčik
*
Príspevkov: 13

FM UK Uniba

« kedy: 08. Jún , 2011, 08:26:25 »

Zdravím, chcel by som sa spýtať či nemáte niekto prosim Vás nejaký súhrn rôznych cvičení na basu vo forme tabov (o guitar pro viem) ale nejak v celku, ak je tak vo formáte PDF ? alebo konkretny odkaz na nejaku taku knihu, ktorá sa dá zakúpiť cez net.

Vopred ďakujem
Zaznamenané

Meky
nováčik
*
Príspevkov: 13

FM UK Uniba

« Odpoveď #1 kedy: 10. Jún , 2011, 13:28:07 »

tak dakujem za vycerpavajuce odpovede...
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #2 kedy: 10. Jún , 2011, 21:17:52 »

A o čo konkrétne by si mal záujem? Mám nejaké walking bass lekcie od Dave Marksa.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
olko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 314

\m/

« Odpoveď #3 kedy: 03. Júl , 2011, 15:17:48 »

tak ja oživím túto tému  Na zdravie!

rád by som sa vás opýtal či nepoznáte nejake hoc DVD, alebo aj PDF školy na basgitaru, najlepší by bol čo najširší záber štýlov (samozrejme, nie 1 kniha/DVD na všetko to rozumiem že také nie je), nedávno som sa začal venovať base tak by som sa najradšej začal učiť poriadne nech to nedopadne ako s mojou gitarou, že som nachytal more zlozvykov na začiatku, preto vás tu žiadam, niečo od začiatočníka až po pokročilého :)

predom vám ďakujem za odpovede  Zdravíčko
Zaznamenané

Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #4 kedy: 03. Júl , 2011, 17:51:31 »

Sú toho tony! Hneď ma napadá Vladimír Hora - Basová kytara 1, 2, 3, 4 , Richard Scheufler - Baskytarové techniky 1, 2 , Aleš Duša - Bass time 1, 2, Martin Štec - Bass master grooves, zo zahraničných Alexis Sklarevski - Slap bass program, Billy Sheehan - Basic bass, Billy Sheehan -Advanced bass a kopa ďalších...
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
FakyGrobian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 03. Júl , 2011, 17:52:48 »

tu máš e-shop kde je toho tak veľa, že si aj prsty zoderieš:
http://www.noty-video.cz/noty_video/baskytara
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
olko
pravidelný návštevník

\m/

« Odpoveď #6 kedy: 03. Júl , 2011, 23:46:40 »

Sú toho tony! Hneď ma napadá Vladimír Hora - Basová kytara 1, 2, 3, 4 , Richard Scheufler - Baskytarové techniky 1, 2 , Aleš Duša - Bass time 1, 2, Martin Štec - Bass master grooves, zo zahraničných Alexis Sklarevski - Slap bass program, Billy Sheehan - Basic bass, Billy Sheehan -Advanced bass a kopa ďalších...

vdaka v priebehu tyzdna toho Hora skocim pozriet do hudobnin :)
Zaznamenané

Primarne basak.

FakyGrobian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 04. Júl , 2011, 16:35:55 »

ešte jedno upozornenie - ten Hora neobsahuje žiadne taby...sú tam iba noty...mimochodom, je to medzi basistami dosť nepopulárna učebnica, nie všetky cvičenia sú totiž "zábavné"...ja ju však mám rád, poslúžila mi vcelku dosť...keď máš nejaké otázky, pošli mi kľudne správu
Zaznamenané

olko
pravidelný návštevník

\m/

« Odpoveď #8 kedy: 05. Júl , 2011, 00:22:10 »

ešte jedno upozornenie - ten Hora neobsahuje žiadne taby...sú tam iba noty...mimochodom, je to medzi basistami dosť nepopulárna učebnica, nie všetky cvičenia sú totiž "zábavné"...ja ju však mám rád, poslúžila mi vcelku dosť...keď máš nejaké otázky, pošli mi kľudne správu

chodim na klavir uz 7 rokov nerobia mi problem noty (samozrejme ze sa ich naucim na base :) )

tak, ja viem ze cvicenia by mali byt zabavne, ale mna bude bavit hocico s cim dosiahnem pocit, ze sa zlapsujem :)
Zaznamenané

Primarne basak.

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 22 otázok.