Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 18:46:59
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: jednoduchy tutorial pre Reaper + VST bicie  (Prečítané 1810 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 07. Júl , 2011, 20:44:02 »

napadlo mi, ze by to niekto snad uvital, su to uplne zaklady co kde ako a hlavne zadara :)
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #1 kedy: 07. Júl , 2011, 21:26:04 »

sikovne.
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #2 kedy: 08. Júl , 2011, 15:19:56 »

napadlo mi, ze by to niekto snad uvital, su to uplne zaklady co kde ako a hlavne zadara :)
pekne, akurat sa s tym ucim robit, hadam to vyuzijem  Na zdravie!
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #3 kedy: 19. Júl , 2011, 13:22:34 »

mna by zaujimalo ako sa v reapri so superior drummerom robi jedna vec... a to taka ze by som stlacil record a za jazdy menil patterny pricom by mi to tie midi data nahralo ak rozumiete co myslim... viete ako na samohrajke syntaku ze stlacim gombik hra to slohu, potom za jazdy stlacim iny a hodi to prechod atd, a takto si nahram celu bubnovu stopu... da sa to?
Zaznamenané
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #4 kedy: 19. Júl , 2011, 13:29:26 »

mna by zaujimalo ako sa v reapri so superior drummerom robi jedna vec... a to taka ze by som stlacil record a za jazdy menil patterny pricom by mi to tie midi data nahralo ak rozumiete co myslim... viete ako na samohrajke syntaku ze stlacim gombik hra to slohu, potom za jazdy stlacim iny a hodi to prechod atd, a takto si nahram celu bubnovu stopu... da sa to?

myslis nieco ako list s groovami ako ma EZ drummer?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 19. Júl , 2011, 13:35:16 »

SD ma integrovany ten prehravac loopov, ty ale nepotrebujes nahravat vystup z neho :) tie midi fily su vo foldri kde ti nainstalovalo SD, v reaperi si hod VST instrument do noveho tracku, podla toho ako chces dalej spracovavat tie bicie si ich (ne)nechaj rozhodit do samostatnych trackov (16 stereo) a do tracku, na ktorom je zaveseny SD ako VST naimportuj midi fily z toho foldra - insert -> insert media alebo tak nejako a v reaperi si tie patterny potom postrihaj ako chces ..
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6 kedy: 19. Júl , 2011, 21:41:06 »

SD ma integrovany ten prehravac loopov, ty ale nepotrebujes nahravat vystup z neho :) tie midi fily su vo foldri kde ti nainstalovalo SD, v reaperi si hod VST instrument do noveho tracku, podla toho ako chces dalej spracovavat tie bicie si ich (ne)nechaj rozhodit do samostatnych trackov (16 stereo) a do tracku, na ktorom je zaveseny SD ako VST naimportuj midi fily z toho foldra - insert -> insert media alebo tak nejako a v reaperi si tie patterny potom postrihaj ako chces ..

diky za tipas  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 23 otázok.