|
vittore
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. November , 2011, 18:52:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. November , 2011, 19:23:55 » |
|
bomba, tomuto by som prial, aby sa to dostalo na svetlo sveta. dospela muzika, bavi ma to
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 02. November , 2011, 00:02:15 » |
|
dakujeme,sme radi ze sa paci. kapela sa, zda sa, sformovala tak dufam ze sa coskoro budeme prezentovat aj na nejakych koncertoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pidri
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 02. November , 2011, 09:46:02 » |
|
vyborne. kde skusate? rad by som prisiel pozriet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 02. November , 2011, 17:10:22 » |
|
super, len to pls nekazte spevakom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 02. November , 2011, 19:06:53 » |
|
zaujimave :-) doma nahravane? programovane bicie? dobre to je.. paci sa mi to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. November , 2011, 20:18:09 » |
|
vyborne. kde skusate? rad by som prisiel pozriet do konca mesiaca este istrochem..pisem ti pm super, len to pls nekazte spevakom uz sa stalo zaujimave :-) doma nahravane? programovane bicie? dobre to je.. paci sa mi to.
ano, vsetko na kolene..dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 06. November , 2011, 04:56:02 » |
|
bomba, tomuto by som prial, aby sa to dostalo na svetlo sveta. dospela muzika, bavi ma to
toto este vobec moze niekoho bavit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 06. November , 2011, 22:23:30 » |
|
toto este vobec moze niekoho bavit akoze pockaj bratm_ tych djentovych skvostov co sa tu napastovalo za x tyzdnov som naklikal niekolko. na ten vittoreho post som isiel v zasade s podobnym predpojatym zaverom, rozdiel je ten, ze ma to po chvilke chytilo a drzalo az kym player na bandzone neskoncil. boli tam skvele momenty, ktore ma neraz prekvapili a prislo mi to zivsie, zabavnejsie a originalnejsie ako henten zufalec, co tam drhol jeden rytmus tri minuty. ten vittoreho projekt ma poprdeli atmosku, gule, naboj a momenty; uplne mi to sadlo. Tak ako teraz, ides ma jebat za to, ze som si dovolil zanadavat na ten podla mna odpad, co tam hodil 4oci, alebo si ma chcel len "dobehnut" ? Ja skutocne zeriem vela veci z daneho zanru, len tam musi byt stale zachovana invencia, napady a nieco svoje. Dokonca mam aj par diskov od podobnych blaznov (Chimp Spanner, Cloudkicker, AsL ) Taky Nothing od Meshuggah som kupoval ked vysiel a to este nikto o nejakom djente ani len nechyroval, doslova. Technicky namakany metal som zral vzdy, ale cliche rubanie a jedna skladba ako druha, co bohuzial casto u tychto tipkov vidiet fakt nemusim, sorry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 06. November , 2011, 22:25:25 » |
|
mato, ty si len nepochopil krtkovu ironiu, narazal len na prispevok ineho uzivatela v inej teme krtko ma urcite tiez rad prave dzent
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 06. November , 2011, 22:27:41 » |
|
mato, ty si len nepochopil krtkovu ironiu, narazal len na prispevok ineho uzivatela v inej teme krtko ma urcite tiez rad prave dzent nie bracho, my s krtkom dobre vieme o com hovorime. to co ktrko pastol, bola moja hlaska z inej temy a asi mu moc neslo do hlavy, ze jeden djent pochvalim a druhy zhodim pod ciernu zem. ved ja v zasade nic, len aby bolo jasno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 06. November , 2011, 22:30:49 » |
|
to si bol ty?
|
|
« Posledná zmena: 06. November , 2011, 22:31:21 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 06. November , 2011, 22:45:30 » |
|
Tak ako teraz, ides ma jebat za to, ze som si dovolil zanadavat na ten podla mna odpad, co tam hodil 4oci, alebo si ma chcel len "dobehnut" ?
ale vobec nie. len som si spomenul na ten post a mi to prislo nejak protireciace a vtipne inac ten red seas fire, tiez som to spoznal cez tie videa z detskej izby a okamzite som to pochoval, ozaj su hrozne tie videa. ale nakoniec ma kamarat prinutil si ten album stiahnut a prepocuvat a je to inac dobre, zo 2 songy su hrozne clichce ale inac dost dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 06. November , 2011, 23:49:51 » |
|
ale vobec nie. len som si spomenul na ten post a mi to prislo nejak protireciace a vtipne inac ten red seas fire, tiez som to spoznal cez tie videa z detskej izby a okamzite som to pochoval, ozaj su hrozne tie videa. ale nakoniec ma kamarat prinutil si ten album stiahnut a prepocuvat a je to inac dobre, zo 2 songy su hrozne clichce ale inac dost dobre. tak to inkriminovane video bola iba demonstracia nejakeho porjektu pre djent progmetalistov, do ktoreho je zapojeny aj gitarista z RSF. a ten song v tom videu mal byt akoze skladacka nasamplovanych riffov z doho 8dio packu, aj ked nechapem k comu to ma byt dobre cele..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|