fataljoe
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 22. August , 2011, 20:18:05 » |
|
Od producenta cakame hlavne nestranny postoj a nazor. Kedze my ho urcite nemame kedze sme to vymysleli a dookola hravali po koncertoch a pod. Teda chceme si nechet kludne poradit aj v samotnom aranzi, zvuku, pouzity zvukov atd. A chceme do toho zakomponovat aj nejaku elektroniku teda mohol mal by sa orjetovat aj v tom. Ale hlavne ide o nestrnny názor skuseneho cloveka co s tym robi.
A mojim takym zelanim pokial by sa dalo tak je aby to neznelo "slovensky".
nie je to vela 100 litrov za nazor? Co potom ked to upravi producent co od toho ocakavate? turne s noname?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 22. August , 2011, 20:22:15 » |
|
Od producenta cakame hlavne nestranny postoj a nazor. Kedze my ho urcite nemame kedze sme to vymysleli a dookola hravali po koncertoch a pod. Teda chceme si nechet kludne poradit aj v samotnom aranzi, zvuku, pouzity zvukov atd. A chceme do toho zakomponovat aj nejaku elektroniku teda mohol mal by sa orjetovat aj v tom. Ale hlavne ide o nestrnny názor skuseneho cloveka co s tym robi.
A mojim takym zelanim pokial by sa dalo tak je aby to neznelo "slovensky".
Slovenska hudba je cim dalej lepsia cize pojem "zniet Slovensky" je uz tazko definovatelny vecsina zle nahranej Slovenskej hudby v minulosti bola zlou len kvoli nedostatku prostritkov Je to velmi dobre inac .. chce to len trochu vyzehlit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 22. August , 2011, 20:23:39 » |
|
nie je to vela 100 litrov za nazor? Co potom ked to upravi producent co od toho ocakavate? turne s noname?
No urcite to nieje malo. Nic od toho neocakavame. Nikto z nas nema ambicie stat sa slavny ani nic podobne. Robime to preto lebo nas to bavi a chceme nahrat co najkvalitnjesi druhy album a rozdat ho ludom ktorym sa ti bude pacit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 22. August , 2011, 20:31:11 » |
|
Sanchez, Slavik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 22. August , 2011, 20:31:49 » |
|
nie je to vela 100 litrov za nazor?...
ale vsak praveze to nema byt len o nazore... ten clovek tam ma byt schopny vniest vlastny vklad, napriklad doaranzovat elektroniku, pokial je taky zaujem, alebo cojaviem doaranzovat nejake slaky... cakalo by sa, ze je normalne hudobne shopny, prakticky, aj teoreticky... ... a ked nie osobne, tak ma byt schopny to umenezovat a takych ludi na to najst.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 22. August , 2011, 20:31:54 » |
|
nie je to vela 100 litrov za nazor?
Sak dostanes produkt - vysledny master na cd a kopu hodin, dni, tyzdnov roboty na tych veciach. To je akoby si siel do kadernicky a po odvedenej praci odmietal zaplatit, ze "za vase nazory o dobrom ucese vam nedam ani halier" jasne, len ci tu kolega ma predstravu v akych cenach sa to pohybuje.
jj
|
|
« Posledná zmena: 22. August , 2011, 20:36:12 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 22. August , 2011, 20:33:34 » |
|
...Slavik.
myslis toho co ho teraz vsetci poznaju z talentovej sutaze ? ja tu postavu vnimam uz asi 15 rokov, z kade-tade. co za producentsku pracu je za nim ? viem ze teraz sa o jeho producentstve vela hovorilo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 22. August , 2011, 20:38:23 » |
|
myslis toho co ho teraz vsetci poznaju z talentovej sutaze ? ja tu postavu vnimam uz asi 15 rokov, z kade-tade. co za producentsku pracu je za nim ? viem ze teraz sa o jeho producentstve vela hovorilo...
To neni ten.. to je iny. daj si Roman Slavik
|
|
« Posledná zmena: 22. August , 2011, 20:39:21 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 22. August , 2011, 20:41:56 » |
|
To neni ten.. to je iny.
daj si Roman Slavik
ach tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 22. August , 2011, 20:47:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 22. August , 2011, 20:51:19 » |
|
+1
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 22. August , 2011, 22:00:00 » |
|
no len aby ten producent v tomto pripade nahodou nebol o tom ze zoberie len prachy a spravi z toho vatu s dobrou produkciou na nestranny nazor sa mozes spytat hocijakeho muzikanta ktori nieje tvoj kamos podla mna je ta hudba ci uz na bandzone alebo tie ukazky co si dal trochu dost nudna, absolutne som si odtial nic nezapametal, spevacka spieva podla mna zle a texty su pre mna uplne hrozne (ale ano to ma aj desmod napriklad) vyslovene mi frajerka co vedla mna lezi povedala ze nech tu kokotinu uz vypnem a tiez si neviem predstavit kto je cielovy posluchac lebo do radia mi to pride amaterske (aj ked tam hraju tiez kopec kokotin) a na nejaky underground sa mi to zda zas malo uprimne a take trochu moc radio vonabii inak nemyslim to vobec v zlom, dufam ze ma nebudes mat za kokota co ti chce zle, prave naopak lebo si viem predstavit ako kludne niekto zoberie prachy za produkciu aj ked si bude mysliet ze je to kokotina (sorry)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 22. August , 2011, 22:03:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 22. August , 2011, 22:22:12 » |
|
prvotriedneho producenta spoznas hlavne tak, ze ti do pesniciek zakomponuje okultne odkazy, pretoze ezotericka elita za oponou ma kontakty len na tych najlepsich
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. August , 2011, 02:03:45 » |