Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 15:26:00
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Moj pokus  (Prečítané 3164 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 27. August , 2011, 16:04:22 »

Kazdopadne treba skusat nieco ine. Pripadne skus klasicke postupky G C D C G, ale skus ich nejako "obliect", aby to bolo zaujimave. Vsak kopec kapiel pouziva tie iste kilecka, len ich inak zaranzuju. :)
Zaznamenané

Naperno
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #16 kedy: 27. August , 2011, 16:10:06 »

Kazdopadne treba skusat nieco ine. Pripadne skus klasicke postupky G C D C G, ale skus ich nejako "obliect", aby to bolo zaujimave. Vsak kopec kapiel pouziva tie iste kilecka, len ich inak zaranzuju. :)

az tak mi nieje luto ze sa to na nieco podoba, vravim,ze to vzniklo spontanne a z nahody.
Samozrejme ze sa pouzivaju tie iste sledy akordov vo viacerych veciach,toto je ten priklad ked akoze velky hit je zlozeny s uplne jednoduchosti.

Branko citaj sukromne spravy,som ti pisal, ci mi nedas kontakt na toho gitarara z PO  Beeee
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #17 kedy: 27. August , 2011, 16:24:48 »

az tak mi nieje luto ze sa to na nieco podoba, vravim,ze to vzniklo spontanne a z nahody.
Samozrejme ze sa pouzivaju tie iste sledy akordov vo viacerych veciach,toto je ten priklad ked akoze velky hit je zlozeny s uplne jednoduchosti.

Branko citaj sukromne spravy,som ti pisal, ci mi nedas kontakt na toho gitarara z PO  Beeee
Citam, neboj nic. Ale cisla, ktore som nemal na SIMke sa stratili vdaka resetu telefonu. Zistujem cislo. Žmurk
Co potrebujes od neho ?
Zaznamenané

Naperno
nováčik
*

« Odpoveď #18 kedy: 27. August , 2011, 16:36:09 »

Citam, neboj nic. Ale cisla, ktore som nemal na SIMke sa stratili vdaka resetu telefonu. Zistujem cislo. Žmurk
Co potrebujes od neho ?

aha , stava sa  ha ha ha
no mam taku starsiu ale nie zlu akustiku, lenze od oktavy uz neladi,ani nezneje + mam jednu elektriku kde by som rad vymenil snimace a mrkol na prazce.
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #19 kedy: 27. August , 2011, 16:39:57 »

....ale veď na tom nič nie je....ak sa vykrádačka podarí tak dobre, že ľudí ani nenapadne spájať to s nejakou skladbou tak to vlastne ani nie je vykrádačka ale originál....pred vyše 10timi rokmi sme takto koncertovali a bavili sme sa že si to nikto nevšimol  Bavím sa skvele najlepšiu vec čo sme spravili bola Offspring the kids aren´t alright našu verziu sme spomalili a pretransponovali ale stále to bol ten Offspring Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Naperno
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 27. August , 2011, 16:45:54 »

....ale veď na tom nič nie je....ak sa vykrádačka podarí tak dobre, že ľudí ani nenapadne spájať to s nejakou skladbou tak to vlastne ani nie je vykrádačka ale originál....pred vyše 10timi rokmi sme takto koncertovali a bavili sme sa že si to nikto nevšimol  Bavím sa skvele najlepšiu vec čo sme spravili bola Offspring the kids aren´t alright našu verziu sme spomalili a pretransponovali ale stále to bol ten Offspring Bavím sa skvele ....

to je pravda, lenze ak ide o nahodnu vykradacku tak to ani vykradacka nie je Bavím sa skvele kapely sa vykradaju jak spievaju horkyze muchy
apropo, kto by taky shit vykradal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.