Vratko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. September , 2011, 09:23:57 » |
|
aha - jeden cap, a v nom este samorezy, uz chapem. ale naco tie samorezy ? keby si chcel pekne zrazit hrany, jak maju marsale, tak sa ti nebude dat. bez samorezov len s kolikmi ti to musi vydrzat 20 rokov pohadzovbania po zemy su tam aj koliky a tie samorezy som tam dal aby vsetko pekne dotiahli a boln vsetko v uhle, a nerobi mi problem vytmelit par skar a hrany su skosene:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 29. September , 2011, 10:02:33 » |
|
len robota naviac, ale sak ako chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. September , 2011, 14:09:56 » |
|
len robota naviac, ale sak ako chces ja sa pohrám, chcem aby to bolo po všetkych strankach do detailu dotiahnuté
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 29. September , 2011, 14:32:09 » |
|
ja sa pohrám, chcem aby to bolo po všetkych strankach do detailu dotiahnuté
hej... a potom si povies, ze to cele stalo pokokot roboty a zvuk nikde. Dal by pan Boh, aby si bol spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. September , 2011, 14:59:41 » |
|
hej... a potom si povies, ze to cele stalo pokokot roboty a zvuk nikde. Dal by pan Boh, aby si bol spokojny. kámo :-D skoro si to zariekol :-D ved uvidíme :-P čo to bude az to bude, ale myslim ze zvuk bude stat za niečo :-) za niečo viac ako zvuk z klasickych 2x12 harley b., framus, necham sa prekvapit...dufam, že milo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. September , 2011, 15:03:02 » |
|
... za niečo viac ako zvuk z klasickych 2x12 harley b., framus, necham sa prekvapit...dufam, že milo
2*12 HB hra vcelku slusne. Kedysi som bol aj ja tak nateseny, ked som nieco robil/chcel dat spravit, ze dana vec bude popici, najlepsia, bezkonkurencna, lebo som tam dal viac laku, viac dreva, viac... alebo menej toho, atd..atd.. ale v konecnom dosledku to bolo bud na rovnakej urovni, alebo na nebadatelnej. Dnes uz vsetko stoji par korun doslova - resp. aspon tie dostupne veci, co kedysi boli nedostupne ako napr. hradba boxov a Mesa boogie. Aky som rad, ze som zazil tu eru "nedostupnosti", ked som mal 13, 14 rokov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. September , 2011, 17:18:21 » |
|
2*12 HB hra vcelku slusne. Kedysi som bol aj ja tak nateseny, ked som nieco robil/chcel dat spravit, ze dana vec bude popici, najlepsia, bezkonkurencna, lebo som tam dal viac laku, viac dreva, viac... alebo menej toho, atd..atd.. ale v konecnom dosledku to bolo bud na rovnakej urovni, alebo na nebadatelnej. Dnes uz vsetko stoji par korun doslova - resp. aspon tie dostupne veci, co kedysi boli nedostupne ako napr. hradba boxov a Mesa boogie. Aky som rad, ze som zazil tu eru "nedostupnosti", ked som mal 13, 14 rokov... veru :-D ja toto beriem ako koníček, vyrábanie takýchto vecí, a ked to bude pekne hrať...to je na nezaplatenie :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 03. Október , 2011, 13:53:05 » |
|
takže chlapci moji, dnes som mal volno lebo som sa musel hlasit na USVAR ...ako skrachovany student :-D takze som aspon urobil prednu zadnu stenu, zadna je z dvoch častí, prednú som nefotil, lebo ešte som nevyzeral otvory, čakám na koženku lepidlo a repro.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 04. Október , 2011, 17:17:40 » |
|
Dnes som vsetko vybrusil dohladka, vsetko je kraasne:-) natrel som vnutro peknou ciernou:-) bol som aj po kozenku a lepidlo dneska a zajtra sa ide kozenkovat :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 04. Október , 2011, 17:18:19 » |
|
kde si kupil kozenku a za aku cenu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 04. Október , 2011, 22:12:30 » |
|
u znamej, kremik.sk 7,20 eur za meter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 05. Október , 2011, 11:21:50 » |
|
a je aj odolna ? lebo neviem podla fotiek vyzera dost makka.. a aj draha, tomi-trutnov, tam maju kozenku za 180kc cca taku ako ta bronco, co je na tom kremik.sk. ale je tiez uplne makka - neni to ta klasika marshall, kde nespravis ryhu nechtom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 05. Október , 2011, 20:29:23 » |
|
180 kc...to je okolo 7 €ur + posta je dost si myslim, ja osm spokojny, box je okozenkovany, sral so msa s tym vyse 2 hodiny :-D ale je to okej :-) a je to krasa :-) da sa vybrta aj hrubsia...maju na predajni vzorkovník, ja so ms touto spokojný, aj ked je trošku tenšia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 05. Október , 2011, 20:32:26 » |
|
zajtra zalozim rohy, rukovate, nozky, vsetko poskrutkujem, len sa chcem opytat, kde zozeniem nejake vtury do dreva cierne s takou peknou podlozkou :-) nikto nevie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|