Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 21:57:49
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vratko Custom Vertical 2x12 Box  (Prečítané 32966 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #90 kedy: 09. November , 2011, 15:21:39 »

:-D no pridi si zahrať :-) :-D mne sa zvuk ľúúúbi, ešte to chcem skúsiť na 6505 +, lebo na blackstare...no 6505 + je niečo iné :-D no treba to porovnať s nejakym inym boxom 2x12, najlepšie originalom.
Zaznamenané

hm... :-D
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #91 kedy: 09. November , 2011, 15:25:36 »

ake rozmery si pouzil? lebo mne to pride ako klasicka 212 otocena o 90stupnov. ked uz, tak toto vyzera divnejsie
http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Guitar%20Cabinets/RECTOcabs/Recto2x12V-LG.htm
Zaznamenané
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #92 kedy: 09. November , 2011, 15:28:46 »

ake rozmery si pouzil? lebo mne to pride ako klasicka 212 otocena o 90stupnov. ked uz, tak toto vyzera divnejsie
http://www.mesaboogie.com/Product_Info/Guitar%20Cabinets/RECTOcabs/Recto2x12V-LG.htm
uhadol si, su to rozmery tej mesy verticalu s tym ze to nie je na kolieskach a nie je zkosena, zkosena je predna stea...teda...nie je rovná ale je v uhle, a aj to vas asi myli, že z predu je mesa hrubšia lebo predny panel je našroubovaný odzadu, a ja ho mám namontovaný odpredu, čim sa hrany zúžili, neviem čo sa vám na tom nezdá...ale dobre no :-D
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #93 kedy: 09. November , 2011, 15:28:55 »

... no treba to porovnať s nejakym inym boxom 2x12, najlepšie originalom.
kvoli comu ?
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #94 kedy: 09. November , 2011, 15:30:05 »

velmi pekna praca
Zaznamenané

stoka!
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #95 kedy: 09. November , 2011, 15:31:46 »

velmi pekna praca
diky, teší ma to že sa ti páči, aj zvukovo je podla mna na tej spravnej kolaji, ked bude aj predny panel...tak to bude vyzerat ešte lepšie
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #96 kedy: 09. November , 2011, 15:40:11 »

uhadol si, su to rozmery tej mesy verticalu s tym ze to nie je na kolieskach a nie je zkosena, zkosena je predna stea...teda...nie je rovná ale je v uhle, a aj to vas asi myli, že z predu je mesa hrubšia lebo predny panel je našroubovaný odzadu, a ja ho mám namontovaný odpredu, čim sa hrany zúžili, neviem čo sa vám na tom nezdá...ale dobre no :-D
inac sranda, ze si tu svoju fotil pod takymi uhlami, ze ta bedna vyznela prirodzenejsie ako ta mesa, ktora este aj s tym skosenim vyzera trochu divne :)

inac pekna :)
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #97 kedy: 09. November , 2011, 15:46:15 »

super vypada..  Zdravíčko Zdravíčko este toho blakckstara prekozenkuj na bielo  :)  ..inac pojde tam nejaka mreza alebo tkanina dopredu? aby dakto tie repraky neprekopol ..nejaky metalista, pankac, katka koscova alebo iny hnoj  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Vratko
stály hosť

« Odpoveď #98 kedy: 09. November , 2011, 15:47:11 »

inac sranda, ze si tu svoju fotil pod takymi uhlami, ze ta bedna vyznela prirodzenejsie ako ta mesa, ktora este aj s tym skosenim vyzera trochu divne :)

inac pekna :)
vieš čo:-D fotene...nie nejak špecialne:D len tak ze som zobral foťák a je to...hej hej....preto som nerobil to skosenie...takto je to lepšie :-) dík
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #99 kedy: 09. November , 2011, 15:49:00 »

super vypada..  Zdravíčko Zdravíčko este toho blakckstara prekozenkuj na bielo  :)  ..inac pojde tam nejaka mreza alebo tkanina dopredu? aby dakto tie repraky neprekopol ..nejaky metalista, pankac, katka koscova alebo iny hnoj  Bavím sa skvele
jasne, tkanina :-D hej hej...rozkopavam rad repraky...pri nasich breakdownoch :-D nech zije metalcore Na zdravie!
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #100 kedy: 09. November , 2011, 15:50:52 »

jasne, tkanina :-D hej hej...rozkopavam rad repraky...pri nasich breakdownoch :-D nech zije metalcore Na zdravie!
toho blackstara predávam...škoda ze všeci sú žgrloši :-D takže mi ostáva kym si nenajde majitela noveho :-)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #101 kedy: 09. November , 2011, 21:15:22 »

Ked si pustim od 1:52 a dalej az po taky prijemny crunch, tak nemam pocit, aby to hralo nejak zle. :) Viem si predstavit, zeby som pouzil tento zvuk na doske ako hlavny lead metaloveho zvuku - natoceny doma, samozrejme s upravou ako vrstvenie a pod.
V hudobninach som to skusal do tych dvoch boxov naraz a pacilo sa mi to. Na koncert by som to nezobral ale, ani do klubu.

Podla mna to skoda predavat.
Zaznamenané

Vratko
stály hosť

« Odpoveď #102 kedy: 09. November , 2011, 21:25:17 »

Ked si pustim od 1:52 a dalej az po taky prijemny crunch, tak nemam pocit, aby to hralo nejak zle. :) Viem si predstavit, zeby som pouzil tento zvuk na doske ako hlavny lead metaloveho zvuku - natoceny doma, samozrejme s upravou ako vrstvenie a pod.
V hudobninach som to skusal do tych dvoch boxov naraz a pacilo sa mi to. Na koncert by som to nezobral ale, ani do klubu.

Ide o to že ja ho nevyuživam vieš, ja viem čo to dokáže, na nahravanie fakt...pecka...v tejto kategorii cenovej sa nesplha nic na tuto hlavu...len my nahrávame cez ine mäso :-D za 1300 € ...takže fakt do prdele škoda je mi to doma aby to stálo...fakt...nechapem ludi co maju doma valvekinga alebo co nahravaju s nim :-D toto je este lacnejsie..a fakt...zvuk sa neda porovnať :-) neviem čo to nikto nechce..teda aj chce ale...ponuka 200 €...je pre mna smiešna...ten kto s touto hlavou ma skusenosti tak 240 € je podla mna velmi primerana cena vzhladom k opotrebovaniu tohto mojho zosilovaca...ale no co uz... narobíme..asi je kríza, tak nazdravie Na zdravie!
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #103 kedy: 09. November , 2011, 21:52:04 »

co je na tom nevhodne do klubu alebo na koncert?
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #104 kedy: 09. November , 2011, 21:52:33 »

co je na tom nevhodne do klubu alebo na koncert?
vykon - mne osobne by to nestacilo.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.