Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 19:53:21
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ruzomberok gpc jam 16.7.2005  (Prečítané 23855 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #60 kedy: 17. Júl , 2005, 21:07:00 »

[size=+2]A je po jame...[/size] Viac sa hralo ako fotilo, dokonca sme nemali normalny fotak. Toto je chodba ku skusobni. Lubo matkosafko (pacil sa mi jeho zvuk (Fender gitara (Squier), aj kombo) hammetko (ked prisel, tak sme boli v plnom prude, tak si len sadol za bicie a zvuk jamovacky bol opat o nieco plnsi :) MetalHammer (dobre vyzerajuca aj znejuca Jolana Superstar)] Prisiel aj Doktor (Karpathorky) s vacsou castou kapely. Nevyhli sme sa ani nejakej instruktazi. Posledna fotka, Kubriel pocas koncertu, kde hral aj Kaprathorky, lenze okolo pol 7 som uz musel palit domov. Mame aj nejaky ten videozaznam, ale je to gp3 format, tak chvilu pockam, kym pridem na to, ako ho dobre skonvertovat a dam to sem. Ocakavajte dalsie podobne lo-fi fotky od Hammetka.
Zaznamenané

hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #61 kedy: 17. Júl , 2005, 21:14:13 »

Vsetko co napisal Martin je pravda...ja tych fotiek tiez moc nemam, ale co je horsie, zatial ich nemam ako dostat do kompu....ale pokusim sa nieco vymysliet do konca tyzdna...
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #62 kedy: 18. Júl , 2005, 07:03:26 »

Tie prve dve fotky vyzeraju ako z votrelca :)
Zaznamenané

matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #63 kedy: 18. Júl , 2005, 07:08:51 »

ale bolo to dobreee :) aj koncerty vecer, skoda slabej organizacie :) .... mozme planovat dalsi jam :)
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #64 kedy: 18. Júl , 2005, 07:18:35 »

HURAAAA :tupla
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #65 kedy: 18. Júl , 2005, 07:21:54 »

No páni super slepo závidím, ale stáva sa to pravidlom a to sa mi páči HEHE
Zaznamenané

tatko fóra
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #66 kedy: 18. Júl , 2005, 13:08:40 »

Takze po narocnom vikende si teraz sadam za PC. Od piatka do nedele rana Pohoda a od obeda do 4tej rano RK. Parada!!! Bol som rad, ze ten jam bol v jeden den ako aj moj koncert s Pullsom v RK. Potvrdilo sa mi, ze Ruzombercania a liptov ako taky su pohostinny, mily ludia. Tesilo ma, ze som sa spoznal s ludmi, ktori sme sa tam stretli, ci uz z fora a aj mimo neho. SUPER!!! ...a odkaz pre liptovcanov: vcera sme sa dohodli, ze si tam este radi zahrame, tak sa tam este urcite uvidime. A dufam, ze sa vam podari prist.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #67 kedy: 18. Júl , 2005, 13:15:52 »

Ja sa tiez uz pytam: ""Kedy nabuduce?"" :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 19. Júl , 2005, 11:00:11 »

KONCWERT BOL SUPER, NAM TO MOC NEVYSLO, ALE NABUDUCE SNAD.. KTO NAS POCUL, NESMEJTE SA NAM :) BOLI SME V ZLOM PSYCHICKOM ROZPOLOZENI.. ZA DNA SME ESTE NEHRALI :) . PULLS BOLI VAZNE HUSTI, KED SOM VIDEL KARPATOHORKIHO HRAT, TAK MI SKORO OCI Z JAMJEK VYPADLI A FAJNY SOUNDIX, BO TAM BOL ZVUK KáR, KTORY ZVUCIL AJ ROLING STOUNS.. TESIM SA NA DALSI KONCERT PULLS V RUZOMBEROK A TZESIM SA AJ DO LONDYNA AJ DO TRENCINA. KEEP ON ROCKIN! PROJEKT eS
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #69 kedy: 19. Júl , 2005, 13:30:19 »

Metalhammer, necham to na chalanov, co tam boli. Inak, nam sa velmi pacilo. Mali sme tam svojho zvukara, tak zvuk bol hadam v pohode. Na podiu urcite, neviem ako vpredu. Bolo proste fajn.
Zaznamenané
Matej
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #70 kedy: 20. Júl , 2005, 16:24:16 »

skoda ze mi nefrcal net, sak by som hadam tiez dosiel...
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #71 kedy: 27. Júl , 2005, 08:52:53 »

martin...sak treba tu hodit to video co sme tam natacali.....co sa s tym deje???
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 27. Júl , 2005, 10:09:12 »

Neviem to previest do bezneho formatu. Problem je ten, ze je zvuk zly. Je 2x zrychleny a potom sa smiesne synchronizuje s videom, ktore je v poriadku. Povedzme, ze to ma dlzku 10sekund. Vezmime prvu sekundu a zvuk v nej prehrajme 2 krat tak rychlo bez zachovania vysky tonov - vysledok ma pol sekundy. V ramci synchronizacie sa 2 krat opakuje - cize za povodnu sekundu odzneje 2 krat :) Cize to tvoje solo je uplne rozbite.
Zaznamenané

Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #73 kedy: 27. Júl , 2005, 10:14:51 »

A hammetko co? Ani to druhe neni?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #74 kedy: 27. Júl , 2005, 13:08:56 »

Citácia
Originally posted by martinLM Neviem to previest do bezneho formatu. Problem je ten, ze je zvuk zly. Je 2x zrychleny a potom sa smiesne synchronizuje s videom, ktore je v poriadku. Povedzme, ze to ma dlzku 10sekund. Vezmime prvu sekundu a zvuk v nej prehrajme 2 krat tak rychlo bez zachovania vysky tonov - vysledok ma pol sekundy. V ramci synchronizacie sa 2 krat opakuje - cize za povodnu sekundu odzneje 2 krat :) Cize to tvoje solo je uplne rozbite.
Ak mi to posles, mozno Ti s tym budem vediet pomoct, ked bude trochu casu...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 22 otázok.