Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

kytary.cz

Started by stevok, 25. September , 2011, 14:54:24

hyenik

tento kytarový boutique neni pro vás, mazané překupníky co tráví celé dny na netu, dokážou si nákupy zařídit sami a machrujou jaky šroubek má mít rámeček snímače na LP 1959 (ale jasně, vás to prostě jenom baví se o tom dohadovat)
Je to pro lidi co sice mají prachy a nechce se jim právě s tímhle ztrácet čas, chtějí se jenom těšit z věcí co mají nějakou historii (a zřejmě i hodnotu).
A proto i to marketingové zjednodušení názvu boutique.
http://frontman.cz/kytarovy-boutique-v-kytarycz-realizace-snu

proghopik

Quote from: hyenik on 22. Január , 2019, 09:07:34
chtějí se jenom těšit z věcí co mají nějakou historii (a zřejmě i hodnotu).

Ano, a preto si kupia napr. tento LP Custom s predajnou hodnotou polovicnou, kedze ma pomenene vsetko co sa len dalo, o stave ani nehovorim. Navyse to ani nie je deklarovany rocnik, cize su to este aj diletanti. Proste skvela kupa u seriozneho a fundovaneho predajcu. ;D

https://kytary.cz/gibson-1972-les-paul-custom/HN198672/?yottly_online=default&yottly_recommender=personalised-homepage
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

to by som radil nie do sekcie boutique ale do sekcie 'ojeb' neviem ci to neni trochu na hrane uz hento... lebo ak sa spoliehas na nevedomost kupujuceho a prezentujes nastroj bez uvedenia zasadnych modifikacii zatial co pytas 2x taku cenu, potom sa bavime uz o inom

crespi

proghopik

Quote from: crespi on 22. Január , 2019, 11:14:39
Kytara prošla několika celkem logickými výměnami ...

Marketing at its best  ;D

Tak aspon tam ale neurobil nejaku poriadnu frezovaciu modifikaciu nejaky miestny znalec trebars pan Hambalek na povale, po ktorej to hraje jako tlusty prase. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

McStinger

Je to bezproblémový obchod, len si treba dávať pozor pri kúpe drahších vecí, že majú občas rozdielne ceny na kytary.sk a kytary.cz. Svojho času som tam čosi pozeral na českom webe, prepol na slovenský a zarazila ma divná cena. Teraz som natrafil tiež na gitaru, kde je rozdiel pri prepočte z českých na eurá cca 200 Eur v neprospech sk (cca 1500 oproti cca 1300), čo už nie je málo, tak som si na to spomenul. Písal som vtedy na podporu, či nemajú nejakú chybu v kurzoch, ale chlapík mi odpísal, že majú naozaj rôzne ceny pre český a slovenský trh.

crespi

V tomto su kytary aspon ako-tak ok a aj dorovnavaju ceny muzikeru, ked su akcie.

Ine ceske hudobniny maju bezne brutalne rozdiely medzi cz/eur, vobec nereflektuju aktualny vymenny kurz.