hyenik
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. Október , 2011, 19:44:42 » |
|
ake tu mas gitarky? Yamaha LLX16, Macho FBM acoustic a nějaka Epiphone akustická basa (měl jsem půjčenou)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 08. Október , 2011, 19:49:27 » |
|
no mna tam zaskocila, ta udrnacana basa od 2:00... lebo cele video je dobre, aj to znie aj hra a potom pride tato pasaz a zda sa mi akoby to hral iny clovek. to si uz nechcel prehrat, tam je uplne pocut ako zle chytis tu strunu tomu se říká špína, žádný sterilní přeprodukovaný prog, feeeeeeling ale vážně, to je jenom podklad pro basu, já nejsem basák, ...... i celkový zvuk je zatím jenom raw premix, jeste se s tim krome poměrů nahrubo nic nedělalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. Október , 2011, 19:55:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 08. Október , 2011, 20:34:59 » |
|
Yamaha LLX16, Macho FBM acoustic a nějaka Epiphone akustická basa (měl jsem půjčenou)
dakujem za info zabudol som este pochvalit ukazku, vyborna!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. Október , 2011, 20:38:51 » |
|
Vyborny drive ! Podobne hra axe do linky (bogner sim). Nemozem si pomoct.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Október , 2011, 14:52:08 » |
|
Vyborny drive ! Podobne hra axe do linky (bogner sim). Nemozem si pomoct. podobne urcite, ....stejne ani nahodou. btw proto napr. několik lidí z Randall fora používá pořád MTS preampy i kdyz AxeFX mají. Nebo např. TyTabor. Efektak je to vyborny, hardware IR loader vynikajici, ale preamp klasicky simulovany (tj. porad slabsi vesrovnani se skutecnym lampovym zvukem, podotykam zatim.... uz to asi dlouho trvat nebude, kdy tato hranice ve šťavnatosti, lampových středech a prosazení v celkovém mixu bude u simulací prolomena). Zatím je to ale pořád pouze zbožné přání výrobců a majitelů Axe, 11R, POD atd.
|
|
« Posledná zmena: 09. Október , 2011, 14:53:01 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. Október , 2011, 10:09:37 » |
|
podobne urcite, ....stejne ani nahodou. btw proto napr. několik lidí z Randall fora používá pořád MTS preampy i kdyz AxeFX mají. Nebo např. TyTabor. Efektak je to vyborny, hardware IR loader vynikajici, ale preamp klasicky simulovany (tj. porad slabsi vesrovnani se skutecnym lampovym zvukem, podotykam zatim.... uz to asi dlouho trvat nebude, kdy tato hranice ve šťavnatosti, lampových středech a prosazení v celkovém mixu bude u simulací prolomena). Zatím je to ale pořád pouze zbožné přání výrobců a majitelů Axe, 11R, POD atd.
Nebudem sa hadat. So zopar eq editaciami nemam problem vytvorit hoc aj rovnaku farbu soundu, co si dal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 14. Október , 2011, 09:07:36 » |
|
Nebudem sa hadat. So zopar eq editaciami nemam problem vytvorit hoc aj rovnaku farbu soundu, co si dal. Gratuluju, konecne spokojeny kytarista ale hele, misto planeho sermovani na foru, to klidne muzes udelat. ja ti poslu nahrane dry stopy kytary (+ zbytek) a muzes to zkusit reampovat pres Axe. jako takovy multimedialni experiment pro ostatni....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 14. Október , 2011, 17:11:27 » |
|
ano, ano ! len prosim Ta branko nenapis, ze to je zas o prstoch a ze nemas cas lebo keby to bolo v prstoch, tak nenapises, ze to nakrutis aj na axe nebudem zas rozoberat debatu, ci je zvuk v prstoch - samozrejme, ze je aj. ale vazne som zvedavy na porovnanie fakt uplne bez provokacie ma to zaujma. alebo semish, alebo pitu nech to skusi
|
|
« Posledná zmena: 14. Október , 2011, 17:11:56 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. Október , 2011, 17:21:59 » |
|
Ton je v prstoch, zvuk v aparate, gitare a vsetkych tych srackach medzi tym
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. Október , 2011, 18:43:06 » |
|
Najlepsie aj tak je ked je kocur v trube, viete co tym myslim
Ta ukazka je rozladena na niektorych miestach, zvuk asi fajn, ked kazdy chvali, mne nereze uplne na 100%
|
|
« Posledná zmena: 14. Október , 2011, 18:55:47 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 14. Október , 2011, 22:25:39 » |
|
ano, ano ! len prosim Ta branko nenapis, ze to je zas o prstoch a ze nemas cas lebo keby to bolo v prstoch, tak nenapises, ze to nakrutis aj na axe nebudem zas rozoberat debatu, ci je zvuk v prstoch - samozrejme, ze je aj. ale vazne som zvedavy na porovnanie fakt uplne bez provokacie ma to zaujma. alebo semish, alebo pitu nech to skusi wtf ? Ty si asi vela nepochopil. Ci uz o tom zvuku "v prstoch" alebo ci nemam cas. Mam proste v pici.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 14. Október , 2011, 22:30:35 » |
|
a vlastne nemam v pici, odpoviem ti normalne Nebudem predsa nikomu dokazovat ako hra axe vs. hocico. Hravam s axe v studiu, zivaky, v skusobni a cokolvek chcem, to si natocim a hlavne pouzijem. Uz ma prestava bavit "porovnaj s axe" a pod. kokotiny. Hociktory ten "preamp", co tu hyenik predvadza moze byt super, ale svojou obmedzenostou je pre mna osobne absolutne nevyuzitelny. Na axe spravim lepsi drive, ktory ma aj vacsie gule, a ak chces dokaz, pust si Periphery. Dobru noc.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 14. Október , 2011, 22:32:40 » |