styrioci
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 28. November , 2012, 14:24:17 » |
|
heyanik - inac len tak zo srandy a ak je moznost,tak by si mohol davat ukazky aj s predlohou - retazec zostane ten isty, menit sa bude len modulova hlava a origo. aspon bude raz a navzdy jasno nakolko verne to je v danom retazci a nebudu sa viest debaty o hovne, ze hiwatt modul odsnimany micom nehra jak stara plesnivina vytavena v kupelni nahravana headsetovym micom z vedlajsej miestnosti
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2012, 14:24:34 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 28. November , 2012, 14:35:06 » |
|
Ze sa vam furt chce toto riesit. Picoviny dookola. Clovek tu nieco spravi poriadne, aktivne hra, nahrava, snazi sa a este sa docka zjebu. No Hyenik, jebal by som na tychto nevystatych ludi. Malokto tu ma sajn, jak hra aparat na mikrofon (uz nehovorim o celkovom mixe), malokto tu ma kapelu, ktora aktivne hra a malokto tu sklada songy. Nac sa s takou zberbou zapodievat. Cest vynimkam. A ty si co spravil pre slovensky hip hop?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 28. November , 2012, 14:47:00 » |
|
mel jsem vedle sebe RM100+marshall modul a 2204, stejna kytara, stejny box a hralo kupodivu tak podobne, ze bych to pri blind testu nepoznal. Zkousel jsem to na mese 2x12 s V30 a klasice 1960A. Ale tezko tady budu oponovat Youtube videu
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 28. November , 2012, 14:52:01 » |
|
A ty si co spravil pre slovensky hip hop?
To, co ty pre slovensky bazar.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 28. November , 2012, 14:56:02 » |
|
podla mna otazka je skor kto by preboha chcel aby mu aparat hral ako marshall
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2012, 14:56:18 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 28. November , 2012, 15:03:46 » |
|
podla mna otazka je skor kto by preboha chcel aby mu aparat hral ako marshall dobra a trefna poznamka a to iste plati aj pre gaywot
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 28. November , 2012, 15:23:11 » |
|
heyanik - inac len tak zo srandy a ak je moznost,tak by si mohol davat ukazky aj s predlohou - retazec zostane ten isty, menit sa bude len modulova hlava a origo. aspon bude raz a navzdy jasno nakolko verne to je v danom retazci a nebudu sa viest debaty o hovne, ze hiwatt modul odsnimany micom nehra jak stara plesnivina vytavena v kupelni nahravana headsetovym micom z vedlajsej miestnosti
takhle napsane to vypada logicky, jenomze bohuzel ani takhle to nefunguje - zacnou se tahat ruzne verze z ruznych roku, koncove lampy, mistnosti, nekdo si dokonce troufne i na preampove lampy.....jestli to borec hraje (tak to nezahral 2x stejne), jestli se pousti vzorek (tak to neni realita) a takhle porad dokola. Kytaristi chteji verit svym vysnenym predstavam (jak tu trefne padlo, zvlast kdyz nic nenahravaji a nikde poradne nehraji) Nejake A/B ukazky jsou planovane (napr. Carvin Legacy / Legend modul - hrane Kirkem Behunkem..... uz slysim zas ten prival komentaru jaky je to koko*t atd jenomze jestlize to ma mit aspon nejakou zakladni uroven, tak je to o dost slozitejsi nez normalni nahravka.... ale vyhledove neco bude, az se k tomu probojujeme pres seznamy potrebnejsich veci.
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2012, 15:23:52 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 28. November , 2012, 15:38:29 » |
|
Hm. Vždy ma vedeli zaujať tie kecy o zvukových ukážkach rôznych aparátov a iných kravín.
Chlapci... kedy máte čas na cvičenie?
Hyenik... prečo sa do toho vôbec nechávaš stiahnuť? Máš kšefty, hrávaš, si dobrý muzikant... nechápem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 28. November , 2012, 15:44:05 » |
|
Nikomu nič nechcem dokazovať, jednoducho je a vždy bude rozdiel medzi origoš ampom a napodobeninou. je jedno či YOUTUBE, alebo v reále. Nepovedal som že tie MODS hrajú zle, ale nehrajú tak ako originál. Za tým si stojím a viem o čom píšem. To sa netýka len "lepeňákov". mal som SOLDANO SP-77 preamp a nikdy nehral tak ako hlava SLO100 alebo HOT ROD 50. Neporovnával som na nete, ale v reále /štúdio, live.../ Keď niekoho vzrušuje možnosť mať X ampov pod jednou strechou, nie je na tom nič zlé a MODs sú jednou z ciest náhrady originálu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 28. November , 2012, 15:55:52 » |
|
Nikomu nič nechcem dokazovať, jednoducho je a vždy bude rozdiel medzi origoš ampom a napodobeninou. je jedno či YOUTUBE, alebo v reále.
Asi tak. Obzvlast si fakt neviem predstavit napodobnit nejakym modulom tie stare ampy a pocit pri hre na ne, ked su vybudene na aspon jednej alebo 2 4x12. Proste to tak nehra na ukazkach, tak neviem preco by to malo tak hrat nazivo... Pokial si ale hyenik bude tvrdit, ze je to 1:1, tak v poriadku. Len nech sa potom nedivi, ze ho obcas niekto aj bude chciet chytit za slovicko alebo podpichnut ako zvykne obcas aj on sam. Obcas plati, ze je lepsia reklama nenasilna a nevtierava ako tu vsetkych mentorsky poucovat o svojej pravde, naviac ked je to podfarbene snahou a propagaciu nejakeho vyrobku...
|
|
« Posledná zmena: 28. November , 2012, 15:57:24 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 28. November , 2012, 16:26:47 » |
|
uz slysim zas ten prival komentaru jaky je to koko*t atd mal by si si podat lotto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 28. November , 2012, 20:44:21 » |
|
kraticka sobotni slovenska lajfovačka
dost dobry zvuk z sound console
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 28. November , 2012, 20:48:09 » |
|
... Toto hrá ako MARSHALL DRP-1....
suhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 28. November , 2012, 22:40:18 » |
|
mal som SOLDANO SP-77 preamp a nikdy nehral tak ako hlava SLO100 alebo HOT ROD 50.
77 nebol len clean s crunch? ten legendarny slo lead vedeli az 88 resp 99, alebo sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 28. November , 2012, 23:00:44 » |
|
77 nebol len clean s crunch? ten legendarny slo lead vedeli az 88 resp 99, alebo sa mylim?
no hlavne je to uplne jine zapojeni takze hledat u SP77 sound SLO100 je jako hledat sound JCM u JPM s tubescreamerem, ale proc se porad opakovat ze nekteri lidi netusi co je to diskuze, argumentace a dalsi nepodstatne zbytecnosti radsi z uplne jineho soudku.... takovy trosku jiny kapodastr -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|