Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

R.I.P. Steve Jobs

Started by Branko, 06. Október , 2011, 02:29:11

Iggy

Quote from: Branko on 06. Október , 2011, 10:54:04
Iggy, ze ty este nemas nejaku megafabriku.  ;D
branko, ze ty si zase najebany a ledva vidis na pismenka!
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Semish

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:50:33
ako semish, zas sa netvar, ze plosne skupovanie inovativnych myslienok inovacii ako takej vzdy sluzi. a vies dobre, ze to robia vsetky vacsie technologiou sa zaoberajuce firmy. plus kazda ucebnica marketingu ti povie, ze tahunom inovacie su male a stredne podniky.

Tak urcite dokaze nieco inovativne skor presadit a uviest na trh velka korporacia s tym hnusnym marketingom ako maly startup ktory nikto nepozna. Zas nebud aj ty naivny.

Iggy

Quote from: Semish on 06. Október , 2011, 10:56:21
Tak urcite dokaze nieco inovativne skor presadit a uviest na trh velka korporacia s tym hnusnym marketingom ako maly startup ktory nikto nepozna. Zas nebud aj ty naivny.
ale rovnako dobre to dokaze strcit so supliku a zabit, pokial uz sa venuje niecomu, co je sice horsie, ale uz do toho naliala prachy. je to jak s diktatorom - ma moc presadit velke veci, ale aj riadne veci dojebat. dame mu ju?
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Branko

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:56:03
branko, ze ty si zase najebany a ledva vidis na pismenka!
a ty si zase premudrely, az ma to prestava bavit. :) Na vsetko musis hladat nejake kokotske argumenty, ze aky bol a neviem co ? Vacsina ludi ho ma rado pre jeho firmu a neriesia aky bol. A vobec na tom nezalezi. Vdaka Applu je pocitacovy svet jednoduchsi, ostatok neriesim.

spyros

Quote from: Semish on 06. Október , 2011, 10:56:21Tak urcite dokaze nieco inovativne skor presadit a uviest na trh velka korporacia s tym hnusnym marketingom ako maly startup ktory nikto nepozna. Zas nebud aj ty naivny.

Presne tak to bolo aj s Jobsom a Gatesom, ked ako "velke korporacie" ovladli z garaze svet a IBM, HP a spol sa len naivne prizerali.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Iggy

Quote from: Branko on 06. Október , 2011, 10:58:13
a ty si zase premudrely, az ma to prestava bavit. :) Na vsetko musis hladat nejake kokotske argumenty, ze aky bol a neviem co ? Vacsina ludi ho ma rado pre jeho firmu a neriesia aky bol. A vobec na tom nezalezi. Vdaka Applu je pocitacovy svet jednoduchsi, ostatok neriesim.
neviem, co je to "premudrely" to je akoze mi nestihas? ja tu nesom od tvojej zabavy, mna zas vobec nebavi, jak kokotov nebavi hladat argumenty, pretoze je lepsie spolahnut sa na to, co sa im paci a co maju radi, smajlik. vdaka applu neni pocitacovy svet jednoduchsi, vdaka applu useri maju moznost platit mrte penazi, pokial sa im nechce ucit, to je cele.

Semish

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:58:04
ale rovnako dobre to dokaze strcit so supliku a zabit, pokial uz sa venuje niecomu, co je sice horsie, ale uz do toho naliala prachy. je to jak s diktatorom - ma moc presadit velke veci, ale aj riadne veci dojebat. dame mu ju?
bububu, zle korporacie  ;D, smejem sa

Tak vymysli nieco a presad to vo svete, ale nie ze pouzijes zly marketing, dobre sa predsa predava samo.

Aj syrove korbaciky z Terchovej su dobre a podla mna super vynalez, ale kto to pozna vo svete?

Semish

Quote from: spyros on 06. Október , 2011, 10:59:54
Presne tak to bolo aj s Jobsom a Gatesom, ked ako "velke korporacie" ovladli z garaze svet a IBM, HP a spol sa len naivne prizerali.

Ovladli ho samozrejme zo dna na den, bez hnusneho marketingu a dodnes ho ovladaju z garaz a IBM a HP sa len naivne prizeraju, s Iggym si podajte ruky, dnes ma bavite  ;D

Branko

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 11:00:45
...vdaka applu neni pocitacovy svet jednoduchsi, vdaka applu useri maju moznost platit mrte penazi, pokial sa im nechce ucit, to je cele.
;D ;D ;D ;D ;D

Iggy

Quote from: Semish on 06. Október , 2011, 11:00:51
bububu, zle korporacie  ;D, smejem sa

Tak vymysli nieco a presad to vo svete, ale nie ze pouzijes zly marketing, dobre sa predsa predava samo.

Aj syrove korbaciky z Terchovej su dobre a podla mna super vynalez, ale kto to pozna vo svete?
a preco si hned takyto nadrajvovany? ty tu oslavujes apple ako uberinovatora. ja som napisal, je zrejma a jasna vec, ze najvacsie inovacie prichadzaju od malych/strednych podnikov, opisal som tiez dovody, preco to tak je.

na otazku si mi neodpovedal, namiesto toho zosmiesnujes a snazis sa povedat, ze ja vidim v korporaciach strasiakov. vobec nie. len som poskytol protipohlad na tvoj prehnane optimisticky.

nepovedal som, ze korporacie su zle, nepovedal som, ze neinovuju, povedal som, ze nerobia ziadne zazraky a inovacie ked chces hladat, viac ich najdes inde. bububu si nehaj pre deti, az budes mat.

spyros

Quote from: Semish on 06. Október , 2011, 11:02:15Ovladli ho samozrejme zo dna na den, bez hnusneho marketingu a dodnes ho ovladaju z garaz a IBM a HP sa len naivne prizeraju

Ak povazujes casovy usek do 10 rokov zo dna na den, tak ano.

Ale mam pre teba lepsi pripad aj casovo aj korporatne, na ktorom mozes dokazat svoje teorie. Facebook a korporatny synek Zuckerberg. Stale sa dalo a aj sa bude dat upiect z hovna bic a nemusis sediet na 64. poschodi v kancealarii s vyhladom na Golden Gate, po tom co si si zacvrlikal s obchodnymi partnermi na golfe.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

podla mna maju apple akurat predrazene notase..  kebyze nemaju taky marketing ako maju tak by stali tolko co acer  ;D to vidim teraz na bratovom macbook pro 13''.. sak to je obycajny picotac co kupim aj v alze nechapem co je na tom ine.. ten operacny system pre nerdov a studentov architektury?  ;D
dalsia vec- by ma zaujimalo kolko z tych iMac-arov (Meciarov) ma dual boot Windoze

kaolko

hlavne treba povedat ze kazda velka firma zacinala ako mala firma.. 

mn

Quote from: kaolko on 06. Október , 2011, 11:10:35
podla mna maju apple akurat predrazene notase..  kebyze nemaju taky marketing ako maju tak by stali tolko co acer  ;D to vidim teraz na bratovom macbook pro 13''.. sak to je obycajny picotac co kupim aj v alze nechapem co je na tom ine.. ten operacny system pre nerdov a studentov architektury?  ;D
dalsia vec- by ma zaujimalo kolko z tych iMac-arov (Meciarov) ma dual boot Windoze

paradoxne na macu pre Arch krucialne programy ako autocad, atd nejdu  :whistle:
"Practice cures most tone issues" John Suhr