miso_kolo
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 14. December , 2011, 13:33:30 » |
|
za tuto veticku by sa mal davat trvaly ban
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 14. December , 2011, 13:39:13 » |
|
Dik Karol, lepsie by som to nedokazal vyjadrit no a tak vskratke naco mi to je - jedno stlaca zvuk aby bol vyrovnany, ine kvaka, dalsie pulzuje, nieco robi dozvku, nieco dava stavu, ine zasa pomaha ked ladim...
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. December , 2011, 14:57:51 » |
|
za tuto veticku by sa mal davat trvaly ban
+1 Aj som chcel daco dopisat, ale jebem na to...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 28. December , 2011, 14:03:59 » |
|
Konecne som sa dostal k tomu pomerat box Steny su z 22mm preglejky, predna doska je 7 mm
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 28. December , 2011, 14:07:54 » |
|
22mm preglejka? s tym som sa este nestretol. nie je to 18mm + kozenka(lepidlo)?
a ta predna doska je z coho? 7mm sa mi zda hrozne malo
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 28. December , 2011, 15:53:11 » |
|
22mm preglejka? s tym som sa este nestretol. nie je to 18mm + kozenka(lepidlo)?
a ta predna doska je z coho? 7mm sa mi zda hrozne malo
Ano je to merane s tolexom a lepidlom, predsa si nebudem kvoli rozmerom trhat dole tolex z boxu A predna doska je tiez preglejka, meral som to pri "port-e"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 17. Apríl , 2012, 21:59:33 » |
|
Hod nejaku ukazku s celym tvojim gearom. Som vcelku zvedavy na ten Suhr Badger.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Apríl , 2012, 09:44:40 » |
|
Minuly tyzden som si prikupil novu hracku. Dufam, ze viac casu stravim hranim s tym nez nastavovanim presetov:
Skompletizujem si pedalboard a posnazim sa nahrat nejake ukazky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:24:30 » |
|
pekne si kupil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:25:43 » |
|
doslo mi to len piatok, este som neskusal, ale tesim sa uz ako maly chlapec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Apríl , 2012, 20:35:25 » |
|
doslo mi to len piatok, este som neskusal, ale tesim sa uz ako maly chlapec som zvedavy na to, gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 24. Apríl , 2012, 21:26:05 » |
|
som zvedavy na to, gratulujem pekne to hra, sice trosku neprakticke ovladanie, ale to snad vyriesia updateom FW. kebyze si mam vybrat medzi eventide timefactor a strymon timeline na zaklade A/B testu tak si vyberiem asi ten lacnejsi/krajsi....alebo iny podstatny deal breaker ten suhr amp hral tiez bombovo..a vraj to nevie metal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 25. Apríl , 2012, 06:19:32 » |
|
Suhlasim s tvrdenim vyssie. Eventide je troska lepsie ovladatelny. Jednak na prepinanie banky nie je treba stlacit dva prepinace naraz a tiez jednotlive presety maju svoj nazov. V tomto timeline troska pokrivkava. Co sa vsak tyka zvukov - tam extremny rozdiel nie je. V podstate su si velmi podobne, mozno strymon lepsie zvlada ambientne efekty. Ale keby som nebol nahype-ovany na strymon a mal pri sebe oba pred kupou - neviem ako by som sa bol rozhodol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 25. Apríl , 2012, 08:52:22 » |
|
Vcera sme mali mensie stretnutie v KE (jjaannkkoo, Juraj_T, styrioci a ja). Ze sa trochu pochalime s tym co si kto za tie roky nahromadil a kto na com hrava. V zapale entuziazmu nik nedoniesol poriadny fotak a nebolo ani toho, kto by to fotil z mobilu. Tak mame iba jednu reprezentacnu fotku.
Moj zaver z tejto akcie: Vsetko hra dobre, iba gitaristi prilis vymyslaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 25. Apríl , 2012, 09:09:29 » |
|
to je suhr badger? by som chcel pocut ako to znie s nejakym stratom alebo podobnou gitarou hmm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|