telcontar
|
|
« kedy: 02. November , 2011, 23:46:46 » |
|
Aha co prislo dnes postou:
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. November , 2011, 09:23:54 » |
|
Ale Vianoce su az o sedem tyzdnov Nech ti robi radost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. November , 2011, 09:36:52 » |
|
To su narodeniny, Mikulas a Vianoce naraz Cakal som na to 5 mesiacov... Trocha popisu: Suhr Badger 18 Jednokanal, elektronky 3x12AX7 preamp; 2xEL84 amp, London power scaling - umoznuje dosiahnut saturaciu koncovych lamp, pri znesitelnej hlasitosti Suhr Badger 1x12 cabinet Frontloaded, teraz v nom mam Greenback.
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. November , 2011, 09:44:11 » |
|
Ja som myslel že Ti prišla pohľadnica od rod.Suhrových :)Nech slúži dobre a dlho! Aký reprák bol v tom boxe?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. November , 2011, 09:47:36 » |
|
Aký reprák bol v tom boxe?
Kupil som to unloaded. Suhr stranka pise, ze to je navrhnute s prihliadnutim na V30, chcel som ale skusit nieco ine, kedze na V30 som hraval doteraz. Ale planujem porovnat ako sa tie dva repra spravaju v tomto boxe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. November , 2011, 10:05:05 » |
|
parada telcontar, tak nech to hraje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. November , 2011, 14:21:33 » |
|
kks, moj dlhorocny sen... Blahozelam Mozes ponuknut na schemu !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. November , 2011, 15:01:31 » |
|
kks, moj dlhorocny sen... Blahozelam Mozes ponuknut na schemu ! Este len teraz zacal svoj zivot u mna a ty to uz chces na autopsiu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. November , 2011, 15:28:43 » |
|
takto vyzera box zvnutra
Predny panel drzi na 4 miestac na velcre. Aj napriek tomu, ze box bol kupovany ako unloaded, cakal som, ze bude aspon vstupny jack osadeny a nakablovany s pripravenymi spojkami na repro, ale na moje prekvapenie sa v bedni nachadzal iba sacik so skrutkami, kablom a samicou (za tie prachy to uz mohlo byt pripravene). Cely box je vyltmeny bielou tkaninou. Pripada mi to ako mineralna vlna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. November , 2011, 15:30:25 » |
|
presne box, ktory robi(l) aj CAE a bogner
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. November , 2011, 15:32:05 » |
|
presne box, ktory robi(l) aj CAE
nic prekvapive, kedze Suhr a CAE je ta ista firma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. November , 2011, 16:48:14 » |
|
su niekde na nete zavesene plany na ten box? ak nie, mohol by si spravit dobry skutok a pekne to pomerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. November , 2011, 16:55:08 » |
|
su niekde na nete zavesene plany na ten box? ak nie, mohol by si spravit dobry skutok a pekne to pomerat mohol, ale potrva to, kedze nemam pri sebe presne naradie na meranie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. November , 2011, 17:05:24 » |
|
myslim že nebudem sam ktoreho veľmi potešiš a bude ti vďačny Inak ja by som nezniesol mať doma taky poklad s tym že si nanom nemôžem zahrať, to chce silnu osobnosť
|
|
« Posledná zmena: 08. November , 2011, 17:07:01 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. November , 2011, 17:12:35 » |
|
no ani ja, ale kedze sa medzitym stahujem a vybavujem kopec veci okolo noveho byvania, tak som rad, ze som si vobec nasiel cas zaletovat kabliky a osadit repro. Dnes si to konecne vyskusam naostro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|