Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

GV guitars

Started by gvguitars, 09. December , 2011, 10:26:03

cubo

paradne drievko  :drink:

styrioci

Quote from: hyenik on 04. Júl , 2014, 09:33:16
kvalitni pracicka vzdycky potesi (aspon oko)
Kdyz vidim tuhle moderni kobylku, jsou nejake vyhody jejiho pouziti?
par rokov uz na tu kobylku brnkam, okrem tych kadejakych vedeckych vyhod, ktore uvadza vyrobca, tak za mna je to urcite pohodlnost, pohodlnejsiu kobylku som snad ani nevidel, lahko sa nastavuje a grafitove kamene maju trochu viac atacku, co moze byt vyhoda u niektorych gitar..

hyenik

jasne, me se taky libi.
Akorat jsem porad premyslel proc je tak rozmerna (ze se da nastavovat ruzne sikmo pro fanned frets samozrejme vim)

styrioci

nemyslim, ze by sla nastavit pre fanned frets, skor je to na standardne gitary. na fanned frets by tam museli byt dlhsie sroby ladenia oktav a to by vyzeralo divne. tym, ze dizajn kamenov kvoli pohodlnosti vychadza z FR, tak je dany aj rozmer kobylky, ale nemyslim, ze je nejak obrovska.. :)

styrioci

to prve je len okotovana kobylka, navrhnuta pre standard.. fanned frets vyzeraju divne..to skor by som dal vysustruzit novu zakladnu s vacsim sklonom..

hyenik

jj, to me dycky zarazilo, proc v tom vykrese to maji sikmo :)

styrioci

Quote from: hyenik on 06. Júl , 2014, 11:30:33
jj, to me dycky zarazilo, proc v tom vykrese to maji sikmo :)
by design, zakladna kopiruje kamene "v idealnom" rozpolozeni, kedy naozaj idu sikmo.. podla mna je to trochu aj snaha trochu ozvastnit design a vystupit zo zauzivanej predstavy, ze koniec kobylky musi byt rovnobezny s hmatnikom/prazcami/snimacmi.. nie je za tym nic viac, imho

gvguitars

Ked je to nainstalovane takou sikmostou ako je to urcena schallerom, tak vlastne oktavy vyjdu celkom pekne nebudu take rozdiely ako keby to bolo nechane rovne. (ale samozrejme to moze zavysiet aj od ladenia a menzury).

A ako uz to bolo pisamen ten komfort pri tomto mostiku je velmi dobry.

gvguitars

kaolko

zabudli ste dat disclaimer pod videom, ze song, ktory tam na zaciatku prehravate je od Kornu.. aby vam neblokli nahodou account ;)

gvguitars

dobry postreh, vdaka!

(skusil som nieco citat ohladom temy, tam pisali ze niekedy je to lepsie tam ani nepisat... no neviem)

gvguitars

Nieco na pozeranie:

https://www.youtube.com/watch?v=pBdBxQbJYQ0&feature=youtu.be

Károly Alapi, Máté Bodor (Wisdom) a samozrejme nas GV Stellar! :)

gvguitars

kaolko

ale len vo videu ci? :) ja len ze.. audio mohlo vzniknut uplne inak.. aj na ibanezke za 120e