Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Tak co ? Ako dnes dopadne Karolov koncert ?

Started by Branko, 10. December , 2011, 15:38:01

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 12. December , 2011, 15:19:04
inak s tou hlasitostou je to dost pech skoda ze nemame vlastneho cloveka na toto.. ja som na Vila pred koncertom vyslovene apeloval ze radsej nech da celu nastrojovku nizsie, lebo furt hovoril ze hlasnejsie uz spev nejde.. v tomto sa mi hrozne pacili koncerty pain of salvation ze vsetko bolo vzdy na takej stravitelnej urovni ze clovek pocuje kazdy nastroj a spev a este sa moze aj bavit s clovekom vedla neho bez problemov..

Ja som chodil toho zvukara otravovat, lebo spev bol utopeny a basa bola tak trochu rozmazana. Na to mi ukazal, ze spev uz fakt nie je kam dvihnut a basa vobec ani nebola v PA. Yogi mal aparat tak vypaleny, ze stacilo na cely Randal  :laugh:
Dali by sa stiahnut bicie a gitara, Yogi si mohol pridat nejake tie stredy a bolo by to lepsie. Ale nebola to az taka katastrofa, celkom v pohode na Randal. Ostatne kapely na tom boli horsie (a co sa tyka nas, tak netusim ako to bolo vyvazene, ale ludia vraveli, ze ok).
Aky je rozdiel medzi vranou?

kaolko

neviem ci by tomu basakove stredy pomohli lebo na PAcku to aj tak zvukar vzdy este doupravuje.. keby si videl jak mal nastavene pomery EQ na no redemption a na vas tak by si kukal.. kazdemu dal cut na basy okolo 100hz a potom vytahoval stredy a vysky hore, lebo vsetci ste mali hrozne ubucany zvuk  :) inak sranda ale v jednom momente spravil taku vec ze nechal hrat najprv len rvoju gitaru a potom Murovu ze ich na striedacku vytiahol a znelo to uplne identicky tym ze to cele nastavil nech to spolu sedi co najviac..

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 12. December , 2011, 17:06:52
neviem ci by tomu basakove stredy pomohli lebo na PAcku to aj tak zvukar vzdy este doupravuje.. keby si videl jak mal nastavene pomery EQ na no redemption a na vas tak by si kukal.. kazdemu dal cut na basy okolo 100hz a potom vytahoval stredy a vysky hore, lebo vsetci ste mali hrozne ubucany zvuk  :) inak sranda ale v jednom momente spravil taku vec ze nechal hrat najprv len rvoju gitaru a potom Murovu ze ich na striedacku vytiahol a znelo to uplne identicky tym ze to cele nastavil nech to spolu sedi co najviac..
Pomohli by stredy na base, lebo v PA to uz nemal ako upravit, kedze to tam nemohol pustit kvoli hlasitosti. Inak ja som si uvedomil, ze mam dost prebasovany zvuk ale v tom zmatku emocii a ineho bordelu som si zabudol stiahnut basy (inak ty si mohol mat zase stipku viac basov). Nas basak zase do toho aparatu radsej nerypal a uspokojil sa s tym, co bolo. A celkovy vysledok po zvukovej stranke bol u nas pouzitelny?

kaolko

nemohol  :laugh: lebo tam ma technicky problem hahaha musim to uz riesit som si povedal ze po koncerte idem na to heh.. zvuk ste mali ovela lepsi nez napriklad no redemption ak to musim takto porovnat... ale tak tam bol problem ze oni miestami hrali dost bordel co som tak sledoval..

Branko

Ako sa vam zdala Yogiho basa ? Pochvalte trosku. :)

kaolko

ten precision je popici co mu robil Peto uplne vazne seriozny nastroj ma kooooopec spodkov uplne ze vyborny zvuk.. ma to pomalsi nabeh trochu takze na niektore take sekave rychlejsie veci este vzdy radsej chyti toho sivcaka, ale co sa velkeho objemneho zvuku tyka ten P-bass je mega

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 12. December , 2011, 17:34:05
nemohol  :laugh: lebo tam ma technicky problem hahaha musim to uz riesit som si povedal ze po koncerte idem na to heh.. zvuk ste mali ovela lepsi nez napriklad no redemption ak to musim takto porovnat... ale tak tam bol problem ze oni miestami hrali dost bordel co som tak sledoval..

No miestami sme hrali bordel aj my  :laugh: Ja som bol celkovo v rozhasenej nalade a ako bonus mi z nejakeho temneho dovodu nehral clean kanal (v skusobni uz zase hral, hajzel) a to zase rozhasilo Mura, tak tam stlacal take chujoviny na hmatniku, ze som skoro spadol z noh. Chytal som nahodne okna, takze sola som dost improvizoval, potom Wajco brnkal Murovi na gitare a ten sa od sameho vzrusenia stratil a hral par akordov vo fazovom posune 91 stupnov  :laugh:
No bolo tam dost srandy teda...

Misko

To nevadi. Vy ked ste zacali hrat, tak tam uz vacsina hlav nebola uplne triezva. Inak super spevaka mate...

Bhlokvva

Quote from: Misko on 12. December , 2011, 20:31:12
To nevadi. Vy ked ste zacali hrat, tak tam uz vacsina hlav nebola uplne triezva. Inak super spevaka mate...

Toto je jeho prva kapela, este nie je vyspievany. Tie Diove a Martinove veci su fakt tazke, chcelo by to brat nejake hodiny spevu, aby nerobil prusery ked nema idealne podmienky. A tie nie su na koncertoch takmer nikdy. Ale v Malackach minule spieval celkom fajn...