|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 19. December , 2011, 14:21:28 » |
|
je to famozne.. inak ten hlavny motiv mi pripomina nieco z nejakeho filmu.. rozmyslam ze ci nejaka mumia (mumata) alebo nieco obdobne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. December , 2011, 20:44:27 » |
|
Dost dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. December , 2011, 23:42:50 » |
|
prijemne, pekne, presvedcive. motiv posobi akokeby znamym dojmom. co je moze byt fajn - niekedy nejaka harmonia cloveku tak "sadne", ze ma pocit, ze ju pozna odjakziva - rozmyslam, ci toto neni presne ten pripad. leda ze by si to odniekial ukradol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. December , 2011, 16:54:46 » |
|
pekne, paci sa mi melodia aj zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. December , 2011, 17:08:51 » |
|
Mne to pripomina Rachmaninovov #3. Inak, pekne, aj zvuk, take filmove. Ak si mal naozaj nejaku inspiraciu inde, tak to sem prosim napis. Hrozne ma stve, ked nieco poznam a neviem odkial mi to je zname.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 20. December , 2011, 17:40:10 » |
|
Prvych niekolko tonov z toho najhlavnejsieho motivu je prvych niekolko tonov z nahlavnejsieho motivu nedavno niekde spominanej Vltavy. Inak je to fajn, da sa povedat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 20. December , 2011, 19:10:34 » |
|
Mne to pripomina Rachmaninovov #3. ...
neuveris, ale akurat som to pocuval tesne pred tym opossumovym a este som si hovoril, ze ani nenastala nejaka zasadna zmena hudby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 20. December , 2011, 19:14:57 » |
|
neuveris, ale akurat som to pocuval tesne pred tym opossumovym a este som si hovoril, ze ani nenastala nejaka zasadna zmena hudby Odkedy pocuvas klasiku?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. December , 2011, 13:37:15 » |
|
hm, nemal som ziadnu "predlohu" . Klasiku vobec nepocuvam, okrem Rimskeho Korsakova (Sehrezada), ktoru som ale najrpv spoznal vo Vargovej uprave, poznam zbezne len par diel klasikov, ale nie tak, ze by som si ich vedel vybavit v pamati. Skladbu som zlozil stylom "skladajuca ruka", cize nic premyslene to nebolo, len som sadol a zacal nieco hrat, trochu to dopiloval a napad bol hotovy. Je ale mozne, ze sa to na nieco zname podoba, ja len viem, ze to nebol zamer...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. December , 2011, 02:21:51 » |
|
hm, nemal som ziadnu "predlohu" . Klasiku vobec nepocuvam, okrem Rimskeho Korsakova (Sehrezada), ktoru som ale najrpv spoznal vo Vargovej uprave, poznam zbezne len par diel klasikov, ale nie tak, ze by som si ich vedel vybavit v pamati. Skladbu som zlozil stylom "skladajuca ruka", cize nic premyslene to nebolo, len som sadol a zacal nieco hrat, trochu to dopiloval a napad bol hotovy. Je ale mozne, ze sa to na nieco zname podoba, ja len viem, ze to nebol zamer...
odkedy som si to hned po uverejneni stiahol si to pustam kazdy den. Velmi pekna vec, ma to v sebe emociu. Tiez mi to pripomina nejaku filmovu muziku, ale to absolutne nevadi gratulace
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. December , 2011, 02:26:18 » |
|
mne to nepripomina nic,ale je to kazdopadne paradne a lahodi to mojmu uchu
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Máj , 2014, 00:39:50 » |
|
tento clovek sem este chodi ? dnes som tuto vec nasiel na disku, vypocul a velmi ma to potesilo klobuk dole.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Máj , 2014, 12:59:23 » |
|
Nič tam neni, píše že odstranene pre porušenie autorských práv.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Máj , 2014, 08:18:12 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2014, 08:22:36 od opossum »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 29. Máj , 2014, 09:45:09 » |
|
pekná skladbička. v úvode som v hlave stále počule jamesa La Brieho, bola to nšťastie len halucinácia :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 02. Jún , 2014, 08:36:10 » |
|
La Brie je kto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. Jún , 2014, 13:11:22 » |
|
La Brie je kto?
mam to tu naozaj odtajnit ? urcite jeden z "najobavanejsich" vokalistov sveta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Jún , 2014, 14:13:41 » |
|
ništ mi to nehovorí, a teraz neviem, či to má byť dobre, alebo zle... hlavne je to len srandička a nemá to nič spoločné s kvalitou skladby la brie je spevák z dream theatru (pripomenulo mi to také ich nálady v úvode)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|