Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:57:08
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mind the Gap  (Prečítané 108766 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #105 kedy: 23. December , 2011, 14:34:03 »

mate proste milne vzitu predstavu ze metal = 2 gitary.. pritom mnohym kapelam by pomohlo kebyze sa jednej zbavia radsej.. hovorim u nas  nie ze Metallica a svetove kapely s takymi sa porovnavat nebudem lebo na to sme este moc malinki..

Nemyslim si ze to je mylna predstava, este raz, zalezi od muziky, aranzov atd atd. ci treba jednu, dve, tri , styridsat gitar.
Samozrejme je to len vasa vec kolko vas bude v kapele, ja vam len prajem aby nadsenie vydrzalo aj nadalej a aby ste boli uspesni, jeden koncert v Randali na ktory prisli ludia vacsinou zo zvedavosti este uspech neznamena ...
Nepisem to preco ze vas chcem dojebat skor naopak, budem rad ak sa presadite, budete robit dobru a zaujimavu muziku a ak chcete byt slavni, tak nech aj ste.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 23. December , 2011, 14:37:49 »

Bavím sa skvele kto povedal ze to berieme ako mega uspech? nohami sme pevne na zemi.. ako som povedal, len sa rozbiehame, vsetko chce cas a usilie to je cele..  temu druhej gitary teda mozeme uzavriet v zmysle ze momentalne aranze ju nevyzaduju a je to :) na prehnane chvalenkarastvo su tu experti ini, ja som vzdy robil veci s pokorou  Zdravíčko mam vcelku nerad ked ma ludia stavaju do ineho svetla
« Posledná zmena: 23. December , 2011, 14:39:02 od kaolko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #107 kedy: 23. December , 2011, 14:40:23 »

Bavím sa skvele kto povedal ze to berieme ako mega uspech? nohami sme pevne na zemi.. ako som povedal, len sa rozbiehame, vsetko chce cas a usilie to je cele..  temu druhej gitary teda mozeme uzavriet v zmysle ze momentalne aranze ju nevyzaduju a je to :) na prehnane chvalenkarastvo su tu experti ini, ja som vzdy robil veci s pokorou  Zdravíčko mam vcelku nerad ked ma ludia stavaju do ineho svetla

Tema druhej gitary uspesne uzavreta  Bavím sa skvele

Nova tema: kto su ti chvalenkari? Nech je trosku veselo v takyto nudny den ...

A nikde som nenapisal ze ty alebo vy ste chvalenkari, zasa tam nehladaj to co tam nie je.
« Posledná zmena: 23. December , 2011, 14:41:46 od Semish » Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #108 kedy: 23. December , 2011, 14:44:37 »

Nova tema: kto su ti chvalenkari? Nech je trosku veselo v takyto nudny den ...

Joe Hajso :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #109 kedy: 23. December , 2011, 15:00:51 »

Joe Hajso :)
mozes ocakavat telefonat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #110 kedy: 23. December , 2011, 15:10:12 »

dolezite je, ze vas muzika bavi. druhu gitaru mozete pribrat kedykolvek casom, ked uznate za vhodne. urcite treba v buducnosti hodit nejake pesnicky niekam na bandzone, aspon si na vas mozu ludia po koncerte kliknut aj na webe.

Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #111 kedy: 23. December , 2011, 15:49:36 »

Som to otvoril, ze super konecne tema o MtG. Ale ze vcera zalozena a 8 stran haluzi? Skoncil som na konci druhej strany a stacilo.  Bavím sa skvele
Mozete mi niekto pls dat niekolko vetny sumar, ze co je na zvysnych 6tich?
Grazie  Zdravíčko
Zaznamenané
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #112 kedy: 23. December , 2011, 16:03:21 »

je to vcelku jednoduche.. ukazalo sa ze ked mas v kapele jedneho gitaristu pripadne viacerych, uz je to privela, lebo vsetci gitarististi su strasni egoti! :D
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #113 kedy: 23. December , 2011, 16:20:30 »

drummer a vokill vytecneeeeee
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #114 kedy: 23. December , 2011, 19:40:11 »

drummer a vokill vytecneeeeee

MTG is krieg.. stay hell  Zdravíčko
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 23. December , 2011, 21:39:40 »

hlavne si uvedomujem ze som najslabsim clankom v kapele a ako samotny gitarista som nuteny na sebe makat, lebo sa nemam za koho schovat ked sa odrbem live.. cloveka to dost posuva dopredu a dava mu dovod makat na sebe ked hra s o triedu lepsimi hudobnikmi.. mam malo odohrane live a budem rad ked sa to zmeni
No tak po precitani tohto norm. ze aj suhlasim s prvou vetou ...len urcite sa to netyka hry na nastroj.

mate proste milne vzitu predstavu ze metal = 2 gitary.. pritom mnohym kapelam by pomohlo kebyze sa jednej zbavia radsej.. hovorim u nas  nie ze Metallica a svetove kapely s takymi sa porovnavat nebudem lebo na to sme este moc malinki..
   Zdravíčko 
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #116 kedy: 23. December , 2011, 22:03:07 »

Zdravíčko 
cize spevaka maju vydrbat a basak ma zacat spievat?
Zaznamenané
yogz
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #117 kedy: 23. December , 2011, 23:02:19 »

Žiadne obavy, to by som vám nespravil.  ha ha ha
Zaznamenané

"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #118 kedy: 23. December , 2011, 23:29:42 »

Nie. Ved maju natocit DVDcko z vypredaneho klubu.  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #119 kedy: 24. December , 2011, 00:04:30 »

nedalo mi a pustil som si to...

1:11 :

- nejake debaty o klise tu boli tusim... to intro neni klise ? ale jak hovado, ze ?  :)
- ze basu takmer nepocut ? progac pisal ? ja pocujem basu viac jak gitaru, len je dost v spodkoch, mozno lampove hiend sustavy neprenesu alebo mas prilis lacne reprakove kable  Ja som čert..

- rozhodne to chce dve gitary, to je uplne jasne. ta obhajoba co tu chalani z kapely davaju, vsak to su nejake reci jak od uplnych zaciatocnikov - "my sme ini, k nam hocikto nezapadne" , "nasa muzika je vystavana specialne na jednu gitaru, tam sa druha neuzivi" , "gitara tam hra specialne tazke veci, to by dalsi gitarista uz nevedel ako ma hrat" , "sme partia kamosov a nepotrebujeme kokotov s egami"... neviem, divne na mna posobia tie reci  Žmurk

- ozaj ste naladeni ?

no nic - ide pocuvat dalej :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.