Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 19:48:58
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mind the Gap  (Prečítané 108514 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #120 kedy: 24. December , 2011, 00:08:35 »

2:35 - to chce 2 gitary chalosi, fakt, bez rypania... mozno ste v euforii, ze Vam to hra dokopy a na skuskach je to pekny rachot a koncert ked pocuvate z videa, tak uplne ine veci vychytavate, ale je to riedke. az budete niekde cosi nahravat a potom to pocuvat, tak tam tu druhu gitaru aj tak nejak budete dohravat podla mna, lebo skratka sa tam ziada.

inak napady OK, ale nejake rozbite miestami - to druhe video, akoze zostrih pozeram...

idem dalej pozerat.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #121 kedy: 24. December , 2011, 00:09:30 »

2:55 - ale fakt to ladenie (gitara) je nejake divne.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #122 kedy: 24. December , 2011, 00:18:12 »

6:08 ...

niektore pasaze priam excelentne, niektore vata. niektre prilis prekomplikovane. ako celok to prave vdaka niektorym pasazam pada na hubu. jak je prestrihane to video, tak rozkuskovane na mna posobi aj hudba. najvacsia vata su podla mna tie refreny ci ako to nazvat. a hlavne az doteraz som mal pocit, aoby som pocuval stale tu jednu rozkuskovanu skladbu, respektive len akesi volne striedanie napadov.

ale nepopieram, ze som blb, co sa nevyzna. je to docela mozne, ze sa nevyznam, dokonca je to dost pravdepodobne.

ale uz sa mi to nechce pocuvat dalej.

inak zvuk gitary je fajn celkom, basa tiez nejako zneje, ale to je asi zbytocne hodnotit z takehoto videa a vobec - naco to hodnotit ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #123 kedy: 24. December , 2011, 00:21:58 »

ozaj - Imbus:

King Crimson hraju vyse 30 rokov 2 gitary, Adrian Belew / Bob Fripp - obaja velki experimentatori, kazdy uplne iny, ale dokopy tvoria neuveritelny celok
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #124 kedy: 24. December , 2011, 00:33:47 »

Budem za chuja ked poviem, ze to teraz pocuvam (to co Rastis) a nechyba mi tam druha gitara?  Bavím sa skvele ako jasne stale je to z videa hodnotene, ale co ja viem... je to dost groovova hudba. Vedel by som to porovnat keby tam bola druha gitara  Beeee A inak celkom sympaticka kapela. Ako Rastis napisal, je tam dost vela dobrych pasazi. Je na vas kde to potiahnete (v zmysle ci nahrate demo a tym to hasne, alebo 3 albumy). Je na tom nieco.
Zaznamenané
yogz
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #125 kedy: 24. December , 2011, 01:01:02 »

Rastis, dík za pitvu.

Tie pokrútené citácie si si mohol odpustiť, ale začínam si zvykať že toto fórum je hlavne o slovíčkárení.

Akokoľvek pokrytecké sa ti naše argumenty môžu zdať , keby si bol v našej koži, neuvažoval by si inak. Čiže tak ako to, čo sa komu páči tak isto subjektívne je aj to, či nám treba druhú gitaru alebo nie.

Nazývaš nás začiatočníkmi (v kontexte argumentov), nič iné nie sme, a nikto nič iné ani netvrdí. Odohrali sme jeden koncert OMG!

Jo A diky Pablo, presne o tom to je, že to čo si teraz napísal ti tu o chvíľu aj tak niekto vyvráti , je to fun :)
Zaznamenané

"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #126 kedy: 24. December , 2011, 01:13:12 »

...

Nazývaš nás začiatočníkmi (v kontexte argumentov), nič iné nie sme, ...

vobec. praveze uplne naopak - predpokladam, ze nie ste zaciatocnici, ze kazdy z Vas vie hrat a ma odohrate nejakym sposobom cosi. a presne tam som mieril, ze napriek tomu, tie reci vyznievaju jak od zaciatocnikov.

inak ziadne slovickarenie, ani pokrutene citacie som snad nepouzil, ani medzi riadkami nie - precital som si dnes vecer temu, pustil video a zvoleja volne reagoval na precitane a zrovna pocuvane / pozerane
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #127 kedy: 24. December , 2011, 01:18:20 »

- ze basu takmer nepocut ? progac pisal ? ja pocujem basu viac jak gitaru, len je dost v spodkoch, mozno lampove hiend sustavy neprenesu alebo mas prilis lacne reprakove kable  Ja som čert..

Nechajte ma vydýchať Nielen ja ju tam skoro nepocujem. A samozrejme, comp mam napojeny priamo zo zvukovky na supravu rovno a stale zhavim lampy, aby mi nebola zima.  Ja som čert..
« Posledná zmena: 24. December , 2011, 01:21:17 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #128 kedy: 24. December , 2011, 01:20:15 »

ozaj - Imbus:

King Crimson hraju vyse 30 rokov 2 gitary, Adrian Belew / Bob Fripp - obaja velki experimentatori, kazdy uplne iny, ale dokopy tvoria neuveritelny celok

A predtym mali len jednu a tie albumy su ovela oblubenejsie. Ja som čert..
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #129 kedy: 24. December , 2011, 01:21:29 »

A predtym mali len jednu a tie albumy su ovela oblubenejsie. Ja som čert..

ako u koho. hlavne to je uplne jedno, ze 10 rokov hrala kapela s jednou gitarou, ked nasledujucich 30 hra s dvoma  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #130 kedy: 24. December , 2011, 01:24:17 »

ako u koho.

U fandov danho zanru. http://www.progarchives.com/artist.asp?id=191
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #131 kedy: 24. December , 2011, 02:12:16 »

rastis ak sa snazis chlapcom natrepat na druhu gitaru musis hrat aj daco ine nez ska a vediet pisat o zalievani snimacov a gitarach... :-) :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 24. December , 2011, 02:14:23 »

rastis ak sa snazis chlapcom natrepat na druhu gitaru musis hrat aj daco ine nez ska a vediet pisat o zalievani snimacov a gitarach... :-) :-)

ti jebe helena ? vdaka ska som ukrutne slavny, ale v srdci si chovam cely zivot maleho neposlusneho metalistu  Ja som čert..
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #133 kedy: 24. December , 2011, 02:26:32 »

ti jebe helena ? vdaka ska som ukrutne slavny, ale v srdci si chovam cely zivot maleho neposlusneho metalistu  Ja som čert..

no nevim :-D
V kazdom pripade...teraz som si vypocul tu ukazku co je na prvej strane...a kedze som ju ocuval na notebooku neocul som vobec basu, len bubne a gitaru..ale to je tym shitnym notebookom cize si to kuknem este raz zajtra..chalanom drzim palce..je to styl ktory mne nic nehovori..ja tento moderny metal (moja osobna skatulka) moc nehovori (ergo celkom rad by som si pri tom zaskakal v prvej rade, ale je to podobne jak pri r2d ze robia silnuuuuuu kvalitu ale nie je to hudba ktoru by som si pustil do usi v ipode), druha gitara by pomohla vykryt iste pasaze, ale viem aky problem je zohnat kompatibilneho cloveka, nieto kompatibilneho gitaristu co je kurevsky problem...zistene z persony...

takze v kazdom pripade drzim palce..karol mas silnu rytmiku ktoru ti kua zavidim, tak si yogiho drz Si píš!!! :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #134 kedy: 24. December , 2011, 04:13:32 »

Na notebooku basa nieje počuť takmer nikdy.. :)

Vypočul som si nejakú ukážku ešte skôr a myslím, že slušná kapelka tu vybehla. Treba hrať a vydržať a bude to ok..

Čo sa týka 2 gitár, ak jeden gitarista uhrá to, čo je potrebné, je druhá gitara zbytočná. Ale musí to tá jedna gitara s basou naozaj vyplniť.. Myslím, že táto kapela by to mala zvládať.. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 23 otázok.