pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 09. Máj , 2012, 11:08:15 » |
|
....sranda Yogiho by som po tých onanovačkách čo dokazoval na Basssesionoch v takejto zostave nečakal .... v shapeshifter ma basa dost onaniel riff, parada Song suprovy, paci sa mi to. Akurat, ze rytmika nejak pokulhava v tom slohovom riffe, ci to sa len mne zda ? ja mam tiez taky dojem, okolo 37 sek. ale celkovo sa mi to paci, tesim sa na dalsie veci.
|
|
« Posledná zmena: 09. Máj , 2012, 11:08:36 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
yogz
náhodný pocestný
Príspevkov: 137
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 09. Máj , 2012, 11:14:29 » |
|
Song suprovy, paci sa mi to. Akurat, ze rytmika nejak pokulhava v tom slohovom riffe, ci to sa len mne zda ? to je umenie alebo takzvaná "kam sa jebes" hi-hatka
|
|
|
Zaznamenané
|
"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 09. Máj , 2012, 12:06:34 » |
|
to neni krivo to je od srdiecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 09. Máj , 2012, 12:06:57 » |
|
Imbus robil fotky a z vlastnej iniciativy nahral posledny song vecera.. tocili sme aj na digitalny fotak zhora nad zvukarom ale zvuk je prepaleny a neda sa absolutne pouzit, co je fakt skoda, lebo som myslel ze to ma nejaky limiter/filter co tomu pomoze, nestalo sa tak..
Ja som na fotaku musel nastavit minimalnu citlivost toho vstavaneho mikrofonu, aby to znelo aspon tak, ako to znie. Ale zvazujem zakupenie externeho mikrofonu, ktory sa zasunie do kolajniciek na blesk a to uz robi slusne audio.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 09. Máj , 2012, 12:13:12 » |
|
to neni krivo to je od srdiecka To sa metronom ponahlal . A nepreslo to rukami majstra sveta v editaciach? Vobec mi to tam nevadi, je to uplne ok, nie je to nejaky pruser.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 09. Máj , 2012, 15:37:32 » |
|
Nuz moderne zosilovace , viac v servise ako na podiu/ v skusobni Stale to tu vravim.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 09. Máj , 2012, 15:42:17 » |
|
ale hlavne hraju, a hraju popici a dokonca aj pri normalnej hlasitosti - cize ta vyuzitelnost je daleko vacsia keby sa tu dali olajkovat komenty, tak si to sam spravim!
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 09. Máj , 2012, 15:47:16 » |
|
ale hlavne hraju, a hraju popici a dokonca aj pri normalnej hlasitosti - cize ta vyuzitelnost je daleko vacsia No ked sa furt kazia, toho asi moc nezahraju ani pri tej nizsej hlasitosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 09. Máj , 2012, 19:28:18 » |
|
a to video je kde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 09. Máj , 2012, 19:32:47 » |
|
este treba pockat asi vari sa to furt.. ci pockat.. ake video??
|
|
« Posledná zmena: 09. Máj , 2012, 19:33:11 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 12. Máj , 2012, 13:08:46 » |
|
http://bandzone.cz/mindthegapband novy singel s nazvom Pulse je uz vonku.. dakujeme studiu 999 za mix/master a opravovacky nasej smatlavej hry a ze trpezlivo reagovali na nase poziadavky.. mozem len vrelo odporucit chalanov, robia super pracu.. prvotny mix tohto songu ako aj zvysok songov sa robil v studiu v Partizanskom u Jura Kankulu (mozete ho zhliadnut mimo inych aj v kapele RATM tribute band odporucam ak chcete vidiet kvalitne zahraty tribute band), v dohladnej dobe uzrie svetlo sveta este jedna vec z nasej dielne s nazvom Choice, takze potom doplnime a vdaka za akekolvek pripomienky a vyjadrenia.. stay hell and may the shitstorm begin
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 12. Máj , 2012, 14:41:29 » |
|
tu nasa stalica produkuje a vsetci su ticho. ma to dobru atmosku, ten druhy riff je ako z petrucciho dielne inak, cely ten aranz v tej casti znie ako nejaky novy DT dufam, ze vas chytim pani live nabuduce. len tak dalej
|
|
« Posledná zmena: 12. Máj , 2012, 14:42:00 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 12. Máj , 2012, 14:44:23 » |
|
mne sa to tiez paci
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
bubucci
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 12. Máj , 2012, 16:54:36 » |
|
me sa to zda byt na paradu...dobry zvuk, napady, rytmika...
|
|
|
Zaznamenané
|
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 12. Máj , 2012, 16:59:46 » |
|
najprv, ze jejda, slovencina. a zapocuvam sa a ono to nie je slovencina...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|