Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:53:18
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mind the Gap  (Prečítané 108524 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #210 kedy: 12. Máj , 2012, 17:03:54 »

ono je to po rusinsky to preto
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #211 kedy: 12. Máj , 2012, 17:09:04 »

ono je to po rusinsky to preto

viac syntacikov a menej spevu (alebo ziadny) a bolo by to super.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #212 kedy: 12. Máj , 2012, 17:14:55 »

my jedine tak melotronistu by sme zobrali.. ale len na take pasaze kedy je kapela uz davno pri bare po koncerte a bavi sa s ludmi
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #213 kedy: 12. Máj , 2012, 17:18:01 »

viac syntacikov a menej spevu (alebo ziadny) a bolo by to super.

plne suhlasim, vobec nie plany napad jak sa vravi
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #214 kedy: 12. Máj , 2012, 17:44:23 »

jasne a nazivo tam spevak bude potom postavat jak ud v teplej vode a my sa budeme tvarit ze hrame hipstersku muziku cez mekbuky ale v skutocnosti to bude cele len nasamplovane a pojdeme na playbek..  my hlavne nemame syntaciky a tie co sme mali zneli jak od helloweenu, u nas sa tomu aj tak nikto nerozumie Bavím sa skvele a hlavne ono vsetko chce cas.. toto je demo/EP.. takze tak  Zdravíčko

tiez je fakt ze robit kvalitnu muziku bez spevu tu na slovensku nevie z tohto rockmetaloveho zanru nikto.. za prve.. ludi to nezaujima ani za mak nejake instrudementalne pesnicky, takze skor sa bavia na to ked spevak je frontman/showman (co ten nas je vlastne viac nez spevak) a za druhe.. instrumentalky su nuda.. fakt pre koho to akoze skladat? pre 3 umastenych chalanov v polokoseliach co pocuvaju nejaku artpoprock kapelu co ani nazov nejde vyslovit? :)

neviem si predstavit ze by tam bolo menej spevu este nez teraz, ono my sme zostava bicie, basa, gitara a spev a na to aby sa vyplnil priestor, tak mame co robit.. nejake sample a podobne srandy sa riesia, ale to je nadlho este kym to bude na nejakej urovni..

a hlavne - skoro vsetci takmer kazda jedna kapela co poznam ma problem so spevom ze bud je vyslovene fakt zly (symfonicke babske metale v style valkyra) alebo ho nemaju a zhanaju a boli by radi aj za to co mame my..

musim povedat ze sme mali vyslovene stastie ze sa k nam pridal henten energicky blazon, ktoreho treba hlavne vidiet takze nevidim dovod preco by ho malo byt toho spevu este menej pripadne radsej ziaden.. to mi pride spiatocnicke a dovolim si tvrdit ze dobrych 50% celkovej energie kapely ide prave zo spevaka nazivo..

cize aby som to uzavrel - uz nam hovoril kadekto kadeco ze nech zoberieme druheho gitaristu, nech zoberieme rysavu flautistku, nech dame prec spevaka, nech spieva viac, nech spieva menej, nech skace viac, nech skace menej, nech sa viac hybeme, nech sa nehybeme tolko a radsej viac soliciek, nech spievame aj my.. a je to dobre ako to je teraz, sme to my a takto to ma byt  Zdravíčko
« Posledná zmena: 12. Máj , 2012, 18:35:47 od kaolko » Zaznamenané

bito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 134

« Odpoveď #215 kedy: 12. Máj , 2012, 17:54:29 »

mne sa to páči aj so spevom a spevákom ale ja sa do toho nerozumiem...  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #216 kedy: 12. Máj , 2012, 19:18:38 »

bla bla

nechcel som, aby to vyznelo ako kritika. ten spev je v pohode, aj ked zneje slovensky. mne na nom vadi taka ta strasna naliehavost, to ma doslova irituje vzdy, pri kazdej kapele. urcite je problem vo mne a verim, ze vacsine to nevadi, mne to ale pride az slizke... radsej nech na mna spevak riadne zareve, ako ked mam mat pocit, ze ma o niecom srasne presviedca...
« Posledná zmena: 12. Máj , 2012, 19:19:14 od rastis » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #217 kedy: 12. Máj , 2012, 19:44:34 »

a ved ja som rad za kazdu kritiku ale tak ked niekto napise ze by mala mat kapela menej spevu  alebo ziaden pripadne viac syntakov tak je to skor usmevne  ha ha ha  a inak asi viem co mas na mysli s tou naliehavostou.. v tomto songu bol napriklad dost problem ze tam proste nemoze hucat furt lebo by clovek nemal paru co je vers, co refren a tak.. takze silne pasaze sa nechali na refren a verse ostali taketo dynamicky vetchejsie/jednoduchsie povedzme :) 90% veci sa okolo spevu sa prerabalo na mieste heh
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #218 kedy: 12. Máj , 2012, 22:38:19 »

Mne sa to páči tak ako to je  Na zdravie!
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
mn
inventár podniku

« Odpoveď #219 kedy: 12. Máj , 2012, 23:01:16 »

a ved ja som rad za kazdu kritiku ale tak ked niekto napise ze by mala mat kapela menej spevu  alebo ziaden pripadne viac syntakov tak je to skor usmevne  ha ha ha  a inak asi viem co mas na mysli s tou naliehavostou.. v tomto songu bol napriklad dost problem ze tam proste nemoze hucat furt lebo by clovek nemal paru co je vers, co refren a tak.. takze silne pasaze sa nechali na refren a verse ostali taketo dynamicky vetchejsie/jednoduchsie povedzme :) 90% veci sa okolo spevu sa prerabalo na mieste heh

tak ja potom neviem, asi je problem fakt vo mne a mam asi len bytostny problem s tymto stylom vokalov. vo mne to evokuje korn a moju pubertu. fakt by som tam nechcel nasilu pretlacat nejaku instrudementalnu formu, ale podla mna prave nove veci a posuvanie hranic je prave o tom, ze pichnes na miesto, kde si 9 z 10iatich vypyta vokal syntak, pripadne atypicky prvok. nehovorom zas priecnu flautu, ale snad sa rozumieme
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #220 kedy: 13. Máj , 2012, 08:41:54 »

ten spev to kazi, ako vzdy. kvoli tomu z toho nebude hudba, ktoru si cielene niekto viackrat pusti. podla mna to nevadi iba ludom, ktori tu fejkovost beru ako default mod v ramci zanru, filtruju to, sustredia sa na hudbu, alebo sa dokonca vedia na to vyladit. mne to nejde. inak hudba je v ramci zanru podarena, aj zvuk sa mi paci
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #221 kedy: 13. Máj , 2012, 08:52:00 »

jo rozumiem ono sa dost veci riesi aj takze uvidime kam to bude smerovat... zrazu vsetci aki producenti aha :D kazdy vie co by tam ako malo byt ... len ono je to tak ze ty si mozes v hlave vymysliet ze aku budes mat popici kapelu a ze jak ti tam bude niekto cornellovskym hlasom spievat ale tak ci tak nakoniec robis s tym co mas k dispozicii chapes pripadne to ani nerozbehnes lebo to bude stale len predstava heh  :) ja uz som mal tiez tolko nerozbehnutych 'projektov' v hlave ze bubenik bude jak portnoy, klavesak urcite jak typek z pain of salvation a do toho budem hrat ja krive kila  a spievat bude niekto jak neal morse :D  

nejak ten priestor jednoducho vyplnit musis.. a ked ste traja hudobnici + spev tak na zaciatku robite veci nejakym sposobom.. to ze spevak spieva ako spieva je proste jeho prejav, niektore veci sa zmenit nedaju, maka na sebe chodi na spev tak uvidime casom.. a inak je dovod ze ti evokuje Korn, okrem RATM spieva v Korn tribute bande a celkovo je mu ten zaner blizky..
to ako ja hram na gitaru je moj prejav a ako hraju ostatni tiez ich.. dokopy je to MtG.. ja inak rozmyslam ze ci poznam vobec dobreho rockoveho/metaloveho spevaka u nas.. okrem Peta Samela a nejak som zatial nenasiel takeho na ktoreho by sa aj dobre pozeralo, aj aby dobre by spieval.. fakt neviem o nikom kto splna oba tieto atributy
ked sa nad tym zamyslim tak radsej budeme kapelou co bude zniet a vyzerat nazivo lepsie nez z nahravky, lebo vacsina ma opacny problem ze spravi nahravku a potom to nazivo vobec nekoresponduje a znie to ako ina kapela :)

« Posledná zmena: 13. Máj , 2012, 09:04:26 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #222 kedy: 13. Máj , 2012, 08:53:59 »

ten spev to kazi, ako vzdy. kvoli tomu z toho nebude hudba, ktoru si cielene niekto viackrat pusti. podla mna to nevadi iba ludom, ktori tu fejkovost beru ako default mod v ramci zanru, filtruju to, sustredia sa na hudbu, alebo sa dokonca vedia na to vyladit. mne to nejde. inak hudba je v ramci zanru podarena, aj zvuk sa mi paci

ty si si pustil metal? tak to ma tesi.. :) gitara bola nahrata cez ultim..ale jebem na to nic..
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #223 kedy: 13. Máj , 2012, 10:11:56 »

mne sa to velmi paci.. musim vas pochvalit chalani. ma to hlavu aj patu. dokonca aj tie veci medzi tym :-) myslim tym, ze to ma GULE!!!

to ze spev niekomu vadi alebo niekomu niekoho pripomina, na to sa s prehladom vyjebte. je to presne take ako to ma byt.

nie je to ziadna bezducha prvoplanova plytkost, zaposobilo to na mna. je pravda, ze som si to vychutnal az na druhe vypocutie a to skrz anglictinu pana spevaka.. trosku by mal chalan chodit na pivo s anglanmi. alebo este lepsie s americanmi lebo anglani maju priserny prizvuk :-)

hudobne mi je to velmi blizke, vobec tomu nevadi marshall, Wayovi metronom velmi pomohol, Yogi s Karolom sa skvelo doplnaju.
tesim sa na dalsie veci.

a viete co? idem si to pustit este raz!

Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #224 kedy: 13. Máj , 2012, 10:49:49 »

dik, vsak ale vsetci ti to pochvalil, tak co sa deje  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.