kaolko
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:18:21 » |
|
tak ja neviem zatial ked sme hrali vzdy v randali, tak bolo vsetko pekne jasne pocut.. nakolko ja som odvtedy nic nemenil tak predpokladam ze problem bude inde ja som dlho riesil tieto blbosticky ze co ako nastavit ale od urciteho momentu mi to je kvazi fuk lebo hocikde hras, vstupuje ti do hry ovela viac faktorov nez to ako si nastavis zvuk (mic placement, sala, PAcko, zvukar, nastavenie ostatnych nastrojov, az po to ci sa ti hra dobre a pohodlne a nesmydlis to).. to by si potreboval 50 minut zvucit kazdu frekvenciu v kazdom novom prostredi a svojim sposobom to 90% posluchacov vobec nezaujima..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:22:15 » |
|
Vsak to je jasne. Ja som sa snazil poradit riesenie soloveho zvuku, ktory urobis raz a bude fungovat aj v takych podmienkach, ked to zvukar kurvi. Teda pisal som len ciste o solovom zvuku. Celkovy kapelny zvuk je ok.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:25:23 » |
|
blokva, mna by zaujimalo aky zvuk mavas ty na koncertoch, ked vsetko tam dobre vies. uplne vazne, bez rypania sa rad pridem pozriet ked budete najblizsie niekde hrat. edit: vlastne nie, nezaujima ma to. viem si predstavit vysledok
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:30:09 » |
|
blokva, mna by zaujimalo aky zvuk mavas ty na koncertoch, ked vsetko tam dobre vies. uplne vazne, bez rypania sa rad pridem pozriet ked budete najblizsie niekde hrat. edit: vlastne nie, nezaujima ma to. viem si predstavit vysledok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:33:34 » |
|
blokva, mna by zaujimalo aky zvuk mavas ty na koncertoch, ked vsetko tam dobre vies. uplne vazne, bez rypania sa rad pridem pozriet ked budete najblizsie niekde hrat. edit: vlastne nie, nezaujima ma to. viem si predstavit vysledok No kua to som sa chcel opitat blho sak jebni neaku live ukazku kedze buduci tyzden hrame v banovciach aby vedel to zostelovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:48:10 » |
|
Jaj chlapci... ste zabudli, ze toto je tema MtG a potrebujete sa do mna navazat, lebo poviem na slusne rovinu co si myslim :D Kaol, povedz ty uprimne... mam napicu live zvuk? Ak ano, tak uz nikdy si nedovolim nic nikomu pisat o zvuku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:51:45 » |
|
Jaj chlapci... ste zabudli, ze toto je tema MtG a potrebujete sa do mna navazat, lebo poviem na slusne rovinu co si myslim :D Kaol, povedz ty uprimne... mam napicu live zvuk? Ak ano, tak uz nikdy si nedovolim nic nikomu pisat o zvuku ja neviem fakt.. netusim.. nepamatam si kedy naposledy som vas videl hrat live a ak to bolo niekedy v poslednej dobe uz vobec netusim ako to znelo.. viem ze ste raz hrali v starom britishi este so sabbathom ale v starom britishi bol zvuk napicu vzdy celkovo, tazko mozes povedat ci to su bicie, basa gitary alebo spev ked to nehra samo o sebe..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:53:25 » |
|
a potrebujete sa do mna navazat, lebo poviem na slusne rovinu co si myslim :D
Do Mesin a Dizlov sa na tomto fore nemoze rypat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:54:23 » |
|
a hlavne nie do gibsonov a hiwattov
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 18. Apríl , 2013, 11:57:46 » |
|
moj nazor je taky, ze v tvrdej muzike, ktora ma pekne od podlahy valcovat, nemaju co vyhravky robit. mozno v studiu, ked sa dari a je kreativna nalada, tak preco nahravku neobzvlastnit, ale jebat sa s tym live a hlavne ak potom vsetci zhodne tvrdia, ze ich aj tak nebolo pocut, tak na co je to vlastne dobre. miesto vyhravky sa malo radsej riadne hoblovat, to na koncertoch aj tak vsetci chcu najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 18. Apríl , 2013, 12:02:43 » |
|
moj nazor je taky, ze v tvrdej muzike, ktora ma pekne od podlahy valcovat, nemaju co vyhravky robit. mozno v studiu, ked sa dari a je kreativna nalada, tak preco nahravku neobzvlastnit, ale jebat sa s tym live a hlavne ak potom vsetci zhodne tvrdia, ze ich aj tak nebolo pocut, tak na co je to vlastne dobre. miesto vyhravky sa malo radsej riadne hoblovat, to na koncertoch aj tak vsetci chcu najviac nechces nam robit producenta?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 18. Apríl , 2013, 12:06:50 » |
|
nechces nam robit producenta? najprv musim vidiet vasu minulorocnu financnu spravu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 18. Apríl , 2013, 12:19:07 » |
|
a je to v cajchu.. minuly rok sme hravali len svadby za kolace
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuna
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 18. Apríl , 2013, 12:22:03 » |
|
moj nazor je taky, ze v tvrdej muzike, ktora ma pekne od podlahy valcovat, nemaju co vyhravky robit. mozno v studiu, ked sa dari a je kreativna nalada, tak preco nahravku neobzvlastnit, ale jebat sa s tym live a hlavne ak potom vsetci zhodne tvrdia, ze ich aj tak nebolo pocut, tak na co je to vlastne dobre. miesto vyhravky sa malo radsej riadne hoblovat, to na koncertoch aj tak vsetci chcu najviac secke svedske kapely zrusit kedze oni na vyhravkach stavaju svoje songe poslednych 25 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 18. Apríl , 2013, 12:24:04 » |
|
secke svedske kapely zrusit kedze oni na vyhravkach stavaju svoje songe poslednych 25 rokov
keby si vedel ale ake ekvalizery maju vo svedsku, inac by si pisal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|