mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. Január , 2012, 18:43:38 » |
|
no ved to je jedno, cim je to sposobene nie ? posobi to trosku rusivo pre mna, ale je to vec nazoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Syd
náhodný pocestný
Príspevkov: 105
Astronomy Domine
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Január , 2012, 19:38:42 » |
|
odflaknute po vsetkych strankach. prvy fajl v projekte co som pozeral vznikol 5.2.2010 a odvtedy som sa s tym doslova patlal, samozrejme len velmi sporadicky vacsina gitar je nahrana este pred tymi dvoma rokmi, povodne ako pracovna skica, len dnes to uz fakt lepsie nedam, takze nechavam, ako je povodne ambicie boli obrovske, planoval som dokonca zivu rytmiku... nakoniec som sa vcera hecol, ze ak to dnes "nevydam", tak to zmazem z disku, takze nech sa paci: Viňa Del Petržka mne sa to pači!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Lime and limpid green, a second scene A fight between the blue you once knew. Floating down, the sound resounds Around the icy waters underground. Jupiter and Saturn, Oberon, Miranda and Titania. Neptune, Titan, Stars can frighten. Blinding signs flap Flicker, flicker, flicker blam. Pow, po
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Január , 2012, 20:43:36 » |
|
počúvaš že v akom rytme je to nahaté a nakoniec zistíš že je to delay :D ...
hej - s tym delayom to malo posobit cele akoze rafinovanejsie hlavne som si nalozil pomerne komplikovane klikanie co sa tyka bicich, aj tych uvodnych bong a nemam zase az take skusenosti, aby ta rytmika sedela jak rit + aj to moje hranie rozlietane ale mam radost, ze ohlasy su celkom priaznive - vdaka za vsetky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Január , 2012, 21:30:43 » |
|
Co uz s tebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Január , 2012, 09:30:48 » |
|
Mne sa paci ako je to zahrate, no az tak uplne sa mi nepaci ta skladba ako taka. Kazdopadne ocenujem, ze sa ti chce piplat s nahravanim/klikanim inych nastrojov nez je gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Január , 2012, 11:57:40 » |
|
aj som sa potesil ze si sem svacol konecne daku nahavku bo sa mi tvoje skladby pacia, ako rozohravka pred skuskou dobre ,tak sa mi vidi ze budem cakat dalej...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Január , 2012, 14:03:43 » |
|
mne sa to nepaci, ale pristihol som sa ako to uz siesty raz otvaram, tak teraz neviem .. asi sa mi to teda paci
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Január , 2012, 14:29:35 » |
|
aj som sa potesil ze si sem svacol konecne daku nahavku bo sa mi tvoje skladby pacia, ako rozohravka pred skuskou dobre ,tak sa mi vidi ze budem cakat dalej...
daj si to este 5 krat a nebudes musiet cakat ... ale pristihol som sa ako to uz siesty raz otvaram...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Január , 2012, 14:52:58 » |
|
Je to pekné, časť od 1:01 po 1:28 by som dal do preč a bolo by to výborné
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Január , 2012, 14:57:23 » |
|
ja som tomu dal 2x sancu, ale asi si to ulozim do priecinku Rastis
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Január , 2012, 15:05:35 » |
|
mne sa to paci.. nemam s tym ziaden problem.. ako, miestami je to z technickeho hladiska krivolako zahrate ale ako song je to ok..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Január , 2012, 15:09:08 » |
|
Na prvé počutie mi to prišlo nejaké chaotické, potom som vypol zabudnutý taliansky progrock čo mi do toho hral potichu v pozadí. A zmenil som názor, dobré to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Január , 2012, 15:18:47 » |
|
Nechcel som to povodne silou mocou hodnotit, ale napisem co si myslim. Nepaci sa mi struktura, prakticky pocas celeho tracku mi vadila nedotiahnuta dynamika skladby (pozor nie gitar). Rytmicky nedoriesene. Musim ale povedat, ze co sa gitar tyka, je tam par momentov ked som si povedal "dobry motiv", pripadne sa mi zapacil akysi detail v sole ktore fakt neni nahrate najhorsie Ja som fanusik celku, ked v celku nieco (podla mna) pokrivkava tak sa dost tazko odosobnujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Január , 2012, 16:39:11 » |
|
Na prvé počutie mi to prišlo nejaké chaotické, potom som vypol zabudnutý taliansky progrock čo mi do toho hral potichu v pozadí. Co Ti hralo?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
harvi
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. Január , 2012, 21:29:04 » |
|
Rastis, moc dobre - velmo sa mi to paci, man. Nemozem si pomoct ale mne to v urcitych pasazach pripomina Buckethad (Albino Slug album).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|