kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Január , 2012, 14:08:43 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Január , 2012, 14:16:49 » |
|
Inak je pravda, že to čo robí, hraničí zo silnou debilitou.....všetky inzertné portály zasrané zo zasranými Graciozami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Január , 2012, 19:21:59 » |
|
Ked ludom vypisuje, ze ich dolame a neviem co tak to asi dobre nebude, ci uz stracas sudnost, Jozko? To, ze na niecom zaraba a dari sa mu, neznamena, ze sa ma spravat takto. žartoval so s temom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Január , 2012, 19:27:38 » |
|
sa divim, ze tu este nie je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Január , 2012, 19:28:50 » |
|
Na Afrodia aj tak nema.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Január , 2012, 19:31:12 » |
|
Na Afrodia aj tak nema. ozaj, sluboval si, ze ho sem dotiahnes, ako pokracujes v lobingu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Január , 2012, 19:31:52 » |
|
ozaj, sluboval si, ze ho sem dotiahnes, ako pokracujes v lobingu? Popravde som potom na to nejako zabudol. Ale zas aspon som sem na chvilu dotiahol Disco Milana.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Január , 2012, 19:35:46 » |
|
Vlastne tak mi este napadlo, preco tu nie je Slavko Kundrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Január , 2012, 19:41:18 » |
|
Lebo este stale sa uci, ako sa ma zaregistrovat ! chlapci moji...Melisko nee?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Január , 2012, 19:52:24 » |
|
Slavko uz je na stvrtom pismenku abecedy.. daj mu este 12 rokov a mas ho tu.. inak Melisko bude live v Nu Spirit cluve ako host postara Janka v stand-up comedy programe.. listky su drahsie nez na rytmusov krst CD takze.. majster idu hore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 21. Január , 2012, 19:59:28 » |
|
inak Melisko bude live v Nu Spirit cluve ako host postara Janka v stand-up comedy programe.. listky su drahsie nez na rytmusov krst CD takze.. majster idu hore
Mozno mu uz dojde, aky ma v sebe potencial casom z neho bude bohac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 21. Január , 2012, 20:22:04 » |
|
Tatarka opäť úradoval na muziker bazári Podvodník a klamár MOCIK Kto je Mocik zvedavý na Tvoje drísty. Dobre že nedáš na net že Ti žena šuká s niekým iným. To si rieš doma za dverami a nie tu vyplakávať. Ja na Teba nevypisujem hlúposti, radšej si zisti kto to robí. Ak mňa špinia po internete závistlivci, ale keď neviem kto to robí, tak nikoho nemožem viniť nikoho a už von koncom nie verejne, ako Ty.A nerob hnoj na stránkach.
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 21. Január , 2012, 20:25:19 » |
|
Mozno mu uz dojde, aky ma v sebe potencial casom z neho bude bohac. Keby som mal konexie v PR a marketingu, tak jednoznacne ho oslovim nech nahovori nejaku reklamu alebo v nej sam vystupuje s etelou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 21. Január , 2012, 22:37:11 » |
|
aby bolo jasne, nezaraba na jolanach, ma jednu krcmu v RK. a kedze cele dni nema co robit, tak od rana do vecera zasiera vsetky hudobne bazare na SR a v CR. ved posledne co som videl predaval dva kusy snimacov za 3Eura/ks. plus postovne. Napis ktora krcma, do Ruzomberka chodievam celkom rad sem tam, tak rad zavitam do nejakej novej krcmicky vyzera byt pohostinny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|