Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hráme sa, alebo vlastná výroba...

Started by KubBasak, 19. Február , 2012, 17:27:42

KubBasak

A je to tu, štvrtý nástroj hotový  :drink:

marrtin

Les Paul + Marshall, čo iné?

pista58

sikovny, basa vyzera velmi sympaticky. skoda ze si z KE, rad by som si ju vyskusal, ci to ma ten spravny old school zvuk :drink: co planujes vyrabat dalej?
o-yep sro

KubBasak

Quote from: pista58 on 16. Apríl , 2012, 08:39:12
sikovny, basa vyzera velmi sympaticky. skoda ze si z KE, rad by som si ju vyskusal, ci to ma ten spravny old school zvuk :drink: co planujes vyrabat dalej?
Momentálne začína robiť na experimentýálnom nástroji "Instant Ravi", bude to gitara so zvukom blížiacim sa indickému sitaru, to má zvýrazniť aj tvar a konštrukcia...
A veeeeeľmi pozvolne som sa pustil aj do fretless Jazz bassu

KubBasak

Niečo pre Iggyho, dačo málo z rodiaceho sa modelu "Instant Ravi"

lumpisko

KubBasak

Zeck

pocuj jaku mas frezu?  :) a to si frezoval z ruky alebo podla sablony?
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

KubBasak

Quote from: Zeck on 29. Apríl , 2012, 13:32:30
pocuj jaku mas frezu?  :) a to si frezoval z ruky alebo podla sablony?
MacAllyster, čo je značka Hornbachu, celkom použiteľné veci :) Frézoval som to odoka, šablóny používam na vonkajšu časť tela a na lôžko pre krk, dutiny, otvory pre elektroniku a snímače robím iba podľa čiar  :blush:

Zeck

a sablony si si robil sam? z coho mas urobene? nemas nahodou nejake plany na strat a les paul?  :)
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

KubBasak

Robím si ich sám, plány som si donedávna robil na všetko sám, buď to som už niečo podobné mal a prekreslil, alebo som si to odvodil od pickguardov a od oka :blush:
Pozriem sa Ti na tie plány ;) Ale LPčko je zložitá hračka  :whistle:

Zeck

ok, pozri. dik  :)
cez prazdniny sa s tym chcem pohrat :)

KubBasak

Instant Ravi sa zastavil zatiaľ tu :blush:

ale pokračovať sa bude, ak dokončím túto basičku

Pitu

Quote from: KubBasak on 13. Jún , 2012, 21:40:36
Instant Ravi sa zastavil zatiaľ tu :blush:

To sa mi ľúbi. Pre koho to robíš a ako to asi má vyzerať hotové /ak máš nejaké obrázky predlohy/?

KubBasak

Quote from: Pitu on 13. Jún , 2012, 22:34:12
To sa mi ľúbi. Pre koho to robíš a ako to asi má vyzerať hotové /ak máš nejaké obrázky predlohy/?
Predloha je v mojej hlave  :blush: A dačo mám narysované, je to vlastný model :) Robím to pre seba, ale plánujem tento nástroj požičiavať všetkým čo budú chcieť nahrať si kúsok sitaroidného zvuku  :)