Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 22:37:44
Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hráme sa, alebo vlastná výroba...  (Prečítané 70831 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #345 kedy: 12. September , 2013, 10:26:23 »

Kazdy jeden gitarar placa picoviny, ze nevie fotit, nema dobry fotak a ine picoviny, ktorymi zakryva svoju neschopnost prace.  Bavím sa skvele

Ked raz vyfotim Fender CS aj 2Mpix fotakom, tak to bude proste popici, od laku po detaily.
Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #346 kedy: 12. September , 2013, 10:32:28 »

Uz som sa tu pytal na proces lakovania, merania hrubky laku a na lestenie. Odpovedal iba Kubo a tomu lesteniu sa akosi vyhol. Takze chlapci, pytam sa este raz. Kubbasak, pripadne aj Oblaty, ako lestite laky? Kubo neuvazujes ze prestanes davat tie laky "od oka"?
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
FakyGrobian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #347 kedy: 12. September , 2013, 10:41:46 »

Aby som bol konkretny, uvediem zopar pruserov:

Tuto to nedolestenie bije do oci. Ta cierna duran duran basa je zle nafotena, ale zda sa mi, ze tam vidim tiez zopar nedokonalosti, fakt to chce lepsie fotky. Prezentujes SVOJU robotu...
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #348 kedy: 12. September , 2013, 20:23:03 »

Ja som tiež bojoval s leštením a dnes som to vyriešil.... Dokončujem jaseňový strat a keby to mám leštiť ja, tak sa nedoleštím  Nechajte ma vydýchať Odniesol som to chalanom do KIA, kde majú aj lakovňu a za 10,-  mi to urobili neskutočne. Darmo, hydraulická excentrická leštička+milión druhov leštiacich pást, to fakt doma nemám.
Zaznamenané

FakyGrobian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #349 kedy: 12. September , 2013, 22:40:42 »

K tomu smerujem. Tie pasty nie su drahe a nepotrebujes nevyhnutne masinu. By si sa divil, co vsetko sa da aj rucne...treba len trochu teorie, cit pre detail a nejaku prax. Nic strasne. Dovolim si tvrdit ze aj v domacich podmienkach sa da dosiahnut skvely finish! Na gitare urcite. Ak by bol niekto z okolia BA ochotny, mozeme zbuchat aj nejaky test (trebars 50:50) v domacich podmienkach. Staci nejaka nedokoncena/ poskodena/ stara gitara s vadami laku  Na zdravie!
Zaznamenané

mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #350 kedy: 12. September , 2013, 23:29:49 »

Ja netvrdím, že sa to doma nedá. Ja len píšem, že to ide aj inak. Doteraz som všetko robil doma. 2000 šmirgeľ s vodou, silichron+ovčie rúno na kotúči vo vrtačke. Výsledok super, ale kopec roboty.
Zaznamenané

oblaty
pravidelný návštevník
Príspevkov: 235

« Odpoveď #351 kedy: 13. September , 2013, 13:16:31 »

jasne že sa da paradne vyleštiť gitara, len vysledny produkt nie je len o finalnom bruseni a lešteni  ha ha ha
Zaznamenané

Niečo z mojej tvorby - vyrobene, upravene, opravene gitary - http://www.facebook.com/PKGuitars
Kontakt: oblaty@gmail.com   www.facebook.com/pksinan
stevino179
Hosť
« Odpoveď #352 kedy: 13. September , 2013, 14:25:37 »

jasne že sa da paradne vyleštiť gitara, len vysledny produkt nie je len o finalnom bruseni a lešteni  ha ha ha
       Bravooo
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #353 kedy: 18. September , 2013, 21:55:28 »

takže všetko srdiečko vložené do handmade sa skrylo do kanála Huh! Bleee
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #354 kedy: 19. September , 2013, 06:54:17 »

tak neviem ale zrovna tato práca vyzerá že je robená iným organom ako srdiečkom - že by egom
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #355 kedy: 19. September , 2013, 11:37:10 »

ja by som navrhoval v ramci objektivity, aby sa kazdy vyjadroval k veciam, ktore ma podlozene.

RobG skusal nastroj, napisal k nemu, to je v poriadku. na fotkach vyzera, ze lak neni uplne OK, takze poukazat na to je tiez v poriadku...

ale silou mocou sa snazit niekoho zhodit ? naco ?
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #356 kedy: 19. September , 2013, 11:43:09 »

poznám osobne chlapa ktorý si dal k nemu prepražcovat dva krameri americké a úplne mu pjbl oba hmatníky a znehodnotil nástroje navyše chlapa mam na Fb /ktovie do kedy/ a tam fotí uuplne každý zárez pilníkom /akoby nikto ešte nevidel prebrusene drevo  Nechajte ma vydýchať / tak mam jasnu predstavu o jeho pracy
Nechcel som to vytahovat ale ked už čo už
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #357 kedy: 19. September , 2013, 12:28:52 »

osobne nie, ale Kuba poznám ešte z muzikeráckeho fóra z obdobia keď ešte nevyrábal nič, za roky sa človek môže zmeniť v čo som aj dúfal, no a Popiskujem si
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
FakyGrobian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #358 kedy: 19. September , 2013, 12:37:56 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané

KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #359 kedy: 22. September , 2013, 22:08:21 »

Števo, tie gitary neboli US, ale to je jedno. Áno, stala sa chyba na mojej strane, neviem čo presne, ale povyliezali pražce. Okamžite jak sa to zistilo, ponúkol som riešenie, reklamáciu, všetko na moje náklady. Bohužiaľ to zákazník odmietol.

Mimochodom servisujem gitary napríklad kapele Kolowrat, nebol doteraz žiaden problém, prepražcovania, prebrusy pražcov, úpravy nultých pražcov, výmena elektroniky atď...
Áno, mám aj menej spokojných zákazníkov, boli asi štyria.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 22 23 [24] 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.