kaolko
|
|
« Odpoveď #645 kedy: 20. Január , 2013, 12:18:29 » |
|
jo vidno ze to riesi, aj ten zvuk sa mi velmi paci kks.. fakt to ma dobre zriesene, pekne mu to znie.. radsej nech je rip off mayera nez nejakej minaaaaaaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #646 kedy: 20. Január , 2013, 12:30:08 » |
|
Toto je cele take umele, ze uz aj ten Smajda mi pride viac prirodzeny a menej krcovity.
Presne taketo hranie a hudba je jeden z dovodov, preco mam vybudovany akysi podvedomy odpor k Stratocastrom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #647 kedy: 20. Január , 2013, 12:32:32 » |
|
jo vidno ze to riesi, aj ten zvuk sa mi velmi paci kks.. fakt to ma dobre zriesene, pekne mu to znie..
Takto to ma zriesene hociaky barovy bluesovy gitarista v USA, tych tam su podobnych desattisice. Fakt nic vynimocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #648 kedy: 20. Január , 2013, 12:41:18 » |
|
Takto to ma zriesene hociaky barovy bluesovy gitarista v USA, tych tam su podobnych desattisice. Fakt nic vynimocne.
Hej, ale ako mn napisal, kto z tych superstar hviezdiciek robi aspon ciastocne dobru muziku? Osobne by mi asi vobec nevadilo, keby som bol v bare a hral by tam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #649 kedy: 20. Január , 2013, 12:48:12 » |
|
Hej, ale ako mn napisal, kto z tych superstar hviezdiciek robi aspon ciastocne dobru muziku? Osobne by mi asi vobec nevadilo, keby som bol v bare a hral by tam. Tak ano, nevedel som, ze je tiez zo Superstar. Uprimne povedane, doteraz som od neho ani nic nevidel ani nic nepocul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #650 kedy: 20. Január , 2013, 12:58:53 » |
|
Tak ano, nevedel som, ze je tiez zo Superstar. Uprimne povedane, doteraz som od neho ani nic nevidel ani nic nepocul.
Ani ja, niekto sem dal rano nieco od neho, tak som iba preklikal yt trosku. Tuto ma 335ku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #651 kedy: 20. Január , 2013, 13:00:49 » |
|
Tuto ma 335ku.
Tu ma u mna plus aj napriek tomu Stratu. Inak chalan ma slusne nastroje, ta 335ka vyzera na Custom Shop. Preco ho tu nemame?
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 13:02:08 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #652 kedy: 20. Január , 2013, 13:02:05 » |
|
Velmi slaby bubenik. Celkovo kapela nejak neslape, aj ked verim, ze chlapec ma potencial.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #653 kedy: 20. Január , 2013, 13:17:49 » |
|
Velmi slaby bubenik. Celkovo kapela nejak neslape, aj ked verim, ze chlapec ma potencial.
Tu je to celkom fajn aj s tou 335 kou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #654 kedy: 20. Január , 2013, 16:07:34 » |
|
No lenze nie sme v USA a tam aj "barovi" gitaristi musia nieco vediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #655 kedy: 20. Január , 2013, 16:16:51 » |
|
Toto je cele take umele, ze uz aj ten Smajda mi pride viac prirodzeny a menej krcovity.
ked vidim nejakeho typka co to s tymi grimasami prehana, tak mi to pripomenie gilbertov hint -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #656 kedy: 20. Január , 2013, 17:17:48 » |
|
ono na tom oravcovi ani neni moc co riesit. veze sa na blues vlne s pekne drahym gearom. ked pride s niecim vlastnym (a to nemyslim "polnocny bar kde hlada okuliare" ci co) tak potom mozeme kecat ale inak ano, pekna hra, ale aj tak som pri tom skoro 3x zaspal a to mam blues fakt rad
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 17:18:29 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #657 kedy: 20. Január , 2013, 17:21:25 » |
|
Tu ma u mna plus aj napriek tomu Stratu. Inak chalan ma slusne nastroje, ta 335ka vyzera na Custom Shop. Preco ho tu nemame? Gibson Custom Shop Memphis ES-335 Block V.O.S. 1960 toto je ta jeho 335ka Progi, mala by ma zverbovat SIS - a ruku na srdce, kto z nas otvaral pre Aldricha? (boli ste tam ozaj niekto, ja som to nestihol) http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430574_491010414251067_504390056_n.jpg
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2013, 17:25:16 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #658 kedy: 20. Január , 2013, 17:25:34 » |
|
Gibson Custom Shop Memphis ES-335 Block V.O.S. 1960 toto je ta jeho 335ka Progi, mala by ma zverbovat SIS Hej, tipoval som bud na Historic 63 Nashville alebo skor tuto Memphis. Treba ho tu dostat, nech mu dame nejake mudrosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #659 kedy: 21. Január , 2013, 11:07:14 » |
|
spev sa nepaci, gitara VYNIKAJUCA !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|