Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:31:58
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195492 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #75 kedy: 27. Marec , 2012, 09:11:49 »

To len mne pride porovnavat Smajdu s Vrbofskym trapne a silene?
nie, ja som s tebou na jednej lodi a to som ten song ani nepocul. slovenske publikum ma naroky asi na desatine toho svetoveho, cize take sracky ako desmod, tina, gulevator, ci pato vrba tu bez problemov letia, pritom keby nieco podobne chceli robit vonku, tak chodia po zobrote.

ak to smajda zaplatil na svetovej urovni, tak v pripade, ze sa bavime o cistokrvnej komercii, tak bez ohladu na zaner, bude kvalitativne s takym prehladom nad tou nasou tuzemskou, ze na nu z tej vysky ani nedovidi.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #76 kedy: 27. Marec , 2012, 09:51:13 »

ja som bol v tom, ze Tina je dobra a vie spievat a ze to robi celkom fajn.

a bol som v tom, ze Darinka bola zazracne dieta a spievala fenomenalne. dnes je to sice uz len spomienka, ale zase ona tusim uz hudbu moc nerobi, nie ? ona je uz len taka zotrvacna televizna celebritka. tiez mi leze na nervy, ale ak by som si mal vybrat ze ci v radii jej novsie pesnicky alebo smajdu, tak vypnem radio, nech si ma smajda gitarky ake chce. to len na margo toho, ako tu marrtin porovnava, co je akoze hnoj a co akoze hnoj nie je ...
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #77 kedy: 27. Marec , 2012, 09:55:53 »

mali ste mu poradiť skôr nech začne robiť krivé bluziky od srdiečka
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #78 kedy: 27. Marec , 2012, 10:03:20 »

nie, ja som s tebou na jednej lodi a to som ten song ani nepocul. slovenske publikum ma naroky asi na desatine toho svetoveho, cize take sracky ako desmod, tina, gulevator, ci pato vrba tu bez problemov letia, pritom keby nieco podobne chceli robit vonku, tak chodia po zobrote.

preco myslis ? 90% z dnesnej tvorby hlavne mainstreamovej, co sa robi som rad, ze sa nezamyslam nad textom a ze je to anglicky. Po preklade ta pesnicka odpudi. Tina a rytmus ( okrem jebe a pod kokotin ) su na tom textovo isto vyssie... samozrejme na eminema sa nechytaju ani ti niggaci, co sa prehlasuju za pravoplatnych raperov
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #79 kedy: 27. Marec , 2012, 10:09:00 »

a bol som v tom, ze Darinka bola zazracne dieta a spievala fenomenalne
tu marrtin porovnava, co je akoze hnoj a co akoze hnoj nie je ...
ano bola fenomenálne dieťa, mnohé jej pesničky sú veľmi pekné, ktoré ako dieťa spievala...
o tom hnoji, no je to všetko čo som spomenul hnoj a ten nový šmajda nie je nič zázračné, no určite by ma to nerozčúlilo pri šoférovaní ak by mi niekto zapol rádio, nechválim ho do nebies, iba mi to proste nevadí, beriem to
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #80 kedy: 27. Marec , 2012, 10:33:12 »

Ci kto tu robi nieco podobne jak zvukovo, tak stylovo ? Rad by som vedel o takej kapele, lebo taky styl mam celkom rad.
The Downhill mi pridu trochu podobni a tych poznas, nie?  (Btw. co je varovny signal s konom?)

pockat on si tie skladby kupil dve? ktora je ta druha? :)

nie, ja som s tebou na jednej lodi a to som ten song ani nepocul.
Tak si to uz vypocuj omg, nech si in-topic.
« Posledná zmena: 27. Marec , 2012, 10:33:44 od Misko » Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #81 kedy: 27. Marec , 2012, 11:04:43 »

....čo mu už toľko nakladáte, je to troška umňaukané a troška okopčené....

....malý príklad z minulosti, 2005 Silbermond 2006 Ewa Farna obrovský fenomén českej popscény a vôbec nikomu to nevadí....

....a to promo okolo, keď si ho predstavím že na superstar mohol mať tak 50kg tak tie svaly sú veľmi smiešne Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #82 kedy: 27. Marec , 2012, 11:23:57 »

ja mu nenakladám, ja mu celkom prajem
a na to kopírovanie, hmm, všetko sa na niečo podobá a vychádza z predošlých vecí...
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #83 kedy: 27. Marec , 2012, 11:47:19 »

Ewa Farna je dobry priklad.. skoda ze pribrala bola k zahryznutiu
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #84 kedy: 27. Marec , 2012, 13:05:04 »

a bol som v tom, ze Darinka bola zazracne dieta a spievala fenomenalne. dnes je to sice uz len spomienka, ale zase ona tusim uz hudbu moc nerobi, nie ? ona je uz len taka zotrvacna televizna celebritka.
vsetko pravda ako pises, akurat, ze nejaku "hudbu" este relativne nedavno aj mala a bolo to pod uroven aj na kolotoce, co si myslim, ze reprezentuje celkom vystizne uroven slovenskej pop-music

tiez mi leze na nervy, ale ak by som si mal vybrat ze ci v radii jej novsie pesnicky alebo smajdu, tak vypnem radio, nech si ma smajda gitarky ake chce. to len na margo toho, ako tu marrtin porovnava, co je akoze hnoj a co akoze hnoj nie je ...
asi tak, radio je hnoj cele jak je
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #85 kedy: 27. Marec , 2012, 14:08:06 »

smajda a jeho song... neviem, ale vobec nezdielam nadsenie z tohoto kusku. je to, prepacte mi ten vyraz, len blockbuster music. je to ako uz niekto napisal skladba uplne tuctova na jedno pouzitie, pre komercne ucely, v duchu sucasnych trendov teenagerskej hudby. nemyslim to zle. len moj subjektivny nazor-pridana hodnota ziadna. je mnoho inych zanrov hudby, nepozeram na to z uhla rock muziky. cele image je na usmev, robene pre baby, pre peniaze, pre predaj. vsetko je tomu na nom podriadene.

Nesuhlasim, ze to robi len pre peniaze vykalkulovane. Na koncerte sa da na tej skladbe isto fajne vyjasit. It´s only rock´n´roll but I like it. Ak za tym chces hladat hlbsie posolstvo...

Ja mu celkom fandim, lebo vidno ze naozaj chce byt slavny a ide si za tym cielom. Akurat mam obavy ze to zostane pri tych dvoch pesnickach ktore si proste kupil, neverim ze sa na tom nejako velmi osobne podielal a ani neverim ze by bol schopny do buducna produkovat sam muziku v podobnej kvalite.
Jasne, je to sice uplne zamerne komercia, aj tak mam obavy ze by toto slovenske radia hravali, sice asi to velmi ani nie je urcene pre slovensky trh kedze sa netaji tym ze by bol rad uspesny minimalne v Europe ...

Preco by to mal produkovat? Ci ako pisat podobne pesnicky? Inak nie je autorom tej pesnicky?

To len mne pride porovnavat Smajdu s Vrbofskym trapne a silene?

Celkom zaujimave porovnanie, akurat Rymus asi nema zaujem prekrocit CS hranice. Obaja sa nehladaju v 80. rokoch.

PS: Ewa Farna a Toqique som vcera zhliadol. Celkom pobavil indie pop
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #86 kedy: 27. Marec , 2012, 17:05:28 »

no tak som si to konecne vypocul a samozrejme je to nuda, ale remeselne stobohove. ako celok a muzika mi to prd hovori, ale je v tom kopec dobrych veci uvarenych tak namekko pre stravenie bezneho mladsieho posluchaca nevyberaveho. osobne si myslim, ze keby slovenske radia pred tym songom vzdy par sekund ospievali, ze 'mame tu nove babo od failnuteho superstaristu smajdu, aha jak sa plesol po vacku', tak to mozu kludne tocit cely rok a vsetci slovaci budu strasne nadseni, ze mame svetoveho maxa.

akurat si miro asi myslel, ze sa vsetci poseru z toho, ze zahranicny producent a netaji sa tym, ze slovenske radia su prenho hovna a oni mu to asi takto vracaju. je to take typicky slovensky male...

a asi aj preto euroviziu failne tiez a kedze vonku je takychto veci po tri kokoty, tak ani tam si to nikto najskor nevsimne. ale uvidime, sam som zvedavy.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #87 kedy: 27. Marec , 2012, 21:56:39 »

Co ma na tom najviac zaujima je spev. Uplna amerika. Je to asi zasluhou tamojsich producentov (a cvicenia). Len ma tak zaujima co by ti skuseni producenti dokazali spravit z nejakych tych miestnych najspickovajich spevakov "undergroundu" :)
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #88 kedy: 28. Marec , 2012, 15:14:51 »

Ved Smajdu sa na chvilu ujal aj Zigo, ale to ma od ameriky dalej nez z venuse na neptun. Žmurk

Preco nam tu nepise nic Lakros, coby jeho nedavny dvorny gitarista? Urcite vie viac, nez sa tu my dohadujeme na zaklade info z topiek.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #89 kedy: 28. Marec , 2012, 15:18:30 »

Myslim, ze nevie. Hovoril , ze spolu teraz nejako nekomunikuju.
« Posledná zmena: 28. Marec , 2012, 15:18:55 od PanTau » Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.087 sekund, 23 otázok.