Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 19:25:53
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195568 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #105 kedy: 02. Apríl , 2012, 07:51:34 »

A kto su teda ti jeho muzikanti ? Poznate ich niekto ?
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #106 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:02:22 »

viem akurat o jednom gitaristovy Tomax z Karpiny a bubenik Sumo z Death revival
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #107 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:05:15 »

naco ti to bude?
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #108 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:06:03 »

suhlasim s branom, vobec to neni pruser, odspieval to uplne v pohode na to ze je to zivak. na konci trosku zavijal, ale inak uplne v norme. to su lajfka

si pozrite videa zlatej slavice smatanovej ako spieva nazivo. alebo axl rose, pripadne si dajte zivaky alter bridge, kde milles spieva jak zaba.

Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #109 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:07:48 »

suhlasim s branom, vobec to neni pruser, odspieval to uplne v pohode na to ze je to zivak. na konci trosku zavijal, ale inak uplne v norme. to su lajfka

si pozrite videa zlatej slavice smatanovej ako spieva nazivo. alebo axl rose, pripadne si dajte zivaky alter bridge, kde milles spieva jak zaba.

Akurat som chcel dopisat, ze prave Ty, Semish, Pablowoozy, atd... by sa mali vyjadrovat a hlavne vas nazor ma vahu, kedze dobre viete, co to obnasa od vymyslenia songu, cez nahratie az po jeho prezentaciu.

Edit - k tomu spevu totalny suhlas. Ved antares len v Hlase pouzivaju.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:10:17 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #110 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:29:20 »

rozmyslam ci ten dalsi gitarista neni ten z paranoidu..  som myslel podla vlaskov bubenika ze na bicie hra lacrosse :D
Zaznamenané

hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #111 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:39:47 »

branko:
no s tim hodnocenim to je trochu zamotanejsi.
Proc by nemohl kazdy psat jak se mu co libi? Ty taky v pohode reknes ze treba film XY je blbost, a nepredpokladam ze jsi nejaky zkuseny filmovy tvurce, nebo jo? Žmurk
Na druhou stranu nevyargumentovane vykriky typu - to je sracka, to je nuda atd, je nutne brat jak jim prislusi, jako variantu hospodskych tlachu, kdy kazdy stamgast je trener narodniho muzstva a dobre vi koho mel ten hnup nasadit Žmurk
Navic do toho v muzice vyrazne vstupuje subjektivita, takze ty muzes tvrdit ze to je skvele, nekdo jiny ze je to sracka, a oba muzete mit "pravdu" (ze sveho uhlu pohledu)
A na zaver to rozmixuje typicka lidska vlastnost - nutkani se vyjadrovat a zaujmout stanovisko k necemu hodne popularnimu, jedno jake ale zaujmout.... vysvetlit tem hlupakum jaky je ten Desmond nebo Kabát megasračka a ze jestli to oni neslysi tako jsou to zaostali kreteni, kteri nemaji pravo se k nicemu vyjadrovat Žmurk

Specialne slabe kapely pouzivaji neprustrelne alibi, ktere se na serveru Metalopolis dokonce vykrystalizovalo do oblibeneho a casto zesmesnovaneho bonmotu - Cos dokázal, že kritizuješ!?!
A co politika? Plivete jako velbloudi a mate nejakou praxi v politicke strane, ridili jste neco, mate nejake zkusenosti? Žmurk

Samozrejme nikoho netesi negativni ohlasy, ale je treba se je naucit filtrovat a taky se smirit s faktem ze jednoduse se nejde zavdecit vsem a vzdycky bude cast lidi kterym tvoje (nebo jakakoli cizi) muzika bude pripadat nudná když ne přímo blbá.
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:40:33 od hyenik » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #112 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:44:04 »

pekne napisane
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:45:45 »

branko:
no s tim hodnocenim to je trochu zamotanejsi.
Proc by nemohl kazdy psat jak se mu co libi? Ty taky v pohode reknes ze treba film XY je blbost, a nepredpokladam ze jsi nejaky zkuseny filmovy tvurce, nebo jo? Žmurk
Na druhou stranu nevyargumentovane vykriky typu - to je sracka, to je nuda atd, je nutne brat jak jim prislusi, jako variantu hospodskych tlachu, kdy kazdy stamgast je trener narodniho muzstva a dobre vi koho mel ten hnup nasadit Žmurk
Navic do toho v muzice vyrazne vstupuje subjektivita, takze ty muzes tvrdit ze to je skvele, nekdo jiny ze je to sracka, a oba muzete mit "pravdu" (ze sveho uhlu pohledu)
A na zaver to rozmixuje typicka lidska vlastnost - nutkani se vyjadrovat a zaujmout stanovisko k necemu hodne popularnimu, jedno jake ale zaujmout.... vysvetlit tem hlupakum jaky je ten Desmond nebo Kabát megasračka a ze jestli to oni neslysi tako jsou to zaostali kreteni, kteri nemaji pravo se k nicemu vyjadrovat Žmurk

Specialne slabe kapely pouzivaji neprustrelne alibi, ktere se na serveru Metalopolis dokonce vykrystalizovalo do oblibeneho a casto zesmesnovaneho bonmotu - Cos dokázal, že kritizuješ!?!
A co politika? Plivete jako velbloudi a mate nejakou praxi v politicke strane, ridili jste neco, mate nejake zkusenosti? Žmurk

Samozrejme nikoho netesi negativni ohlasy, ale je treba se je naucit filtrovat a taky se smirit s faktem ze jednoduse se nejde zavdecit vsem a vzdycky bude cast lidi kterym tvoje (nebo jakakoli cizi) muzika bude pripadat nudná když ne přímo blbá.
POZOR ! To, ze niekto povie PACI/NEPACI je samozrejme akceptovatelne a uplne v poriadku. Mne sa nepaci vela a naopak vela sa mi paci. Natolko som uprimny, ze to kazdemu poviem.

Tu ani nejde o to kritizovanie. Samozrejme, kazdy ma na to pravo a svoj nazor. Skor som chcel poukazat na taku, nazvyme to "spolocensku moralku". A hlavne je uz nejakym zvykom vsetko dojebat, skritizovat a prave tu mi to pride scesne, ze clovek, ktory si sedi za PC cely den jak je dlhy pise tie najvacsie kritiky, zavery, riesenia, atd... Skor na to som narazal, nez nato, co sa komu paci/nepaci.

Edit - a jednoducho je logicke, ze nazor cloveka, ktory ma kapelu, pise pesnicky, nahrava, koncertuje, atd... je pre mna presvedcivejsi a dolezitejsi, nez nazor nejakeho pisalka, ktory vie ledva hrat.
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2012, 08:47:11 od Branko » Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #114 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:47:11 »

Akurat som chcel dopisat, ze prave Ty, Semish, Pablowoozy, atd... by sa mali vyjadrovat a hlavne vas nazor ma vahu, kedze dobre viete, co to obnasa od vymyslenia songu, cez nahratie az po jeho prezentaciu.

Edit - k tomu spevu totalny suhlas. Ved antares len v Hlase pouzivaju.  Bavím sa skvele

Miro to odspieval celkom obstojne, to je to jedine pozitivum :).

Viem co obnasa vymyslenie songu, ale napriek tomu ze moja invencia je dost mizerne, urcite by som sa neznizil k tomu aby sme si ako kapela kupili hotovy song a potom k tomu poskakovali na playback (do muziky ktoru by sme nenahrali Smútim ).

Ci Brano, myslis si ze tuto pesnicku zlozili a vyranzovali v skusobni ti chalani ktori hraju na videu a potom sadli svorne do lietadla smer USA aby to tam nahrali? Napriek tomu ze su to vsetko sikovni muzikanti, tak o tom dost pochybujem ...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #115 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:48:52 »

...

Ci Brano, myslis si ze tuto pesnicku zlozili a vyranzovali v skusobni ti chalani ktori hraju na videu a potom sadli svorne do lietadla smer USA aby to tam nahrali? Napriek tomu ze su to vsetko sikovni muzikanti, tak o tom dost pochybujem ...
Jasne, ze nie. Ale tak je to Mirova politika a takto to chce zrejme. Kazdy mame iny postup, inak premyslene, atd... Toto je jeho. Vzdy lepsie ako x kapiel, co presedia 300 dni v skusobni a potom 2 koncerty.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #116 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:51:29 »

Jasne, ze nie. Ale tak je to Mirova politika a takto to chce zrejme. Kazdy mame iny postup, inak premyslene, atd... Toto je jeho. Vzdy lepsie ako x kapiel, co presedia 300 dni v skusobni a potom 2 koncerty.

Ano, mas pravdu, je to lepsie a je to asi aj dobry biznis plan.
Akurat co sa stane ked bude musiet Max Jason a jeho utajeni muzikanti spravit cely koncert?

Zahraju dva nevydane songy Alterbridge s Max Jason Maiovym spevom a dalej co?
Smajdove songy? (pochybujem, kedze "toto je uplne iny projekt, ini muzikanti, ina muzika ..."), alebo nebodaj chlapci fakt spravia dalsich zopar podobnych (dufam ze aj podobne kvalitnych) songov?
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #117 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:52:51 »

Inac Iggy, daj tu tvoju kapelu, chcel by som si vypocut a spravit si nazor po tomto:
Teraz uplne bez rypania, proste ma len zaujima, co hrate.
Heh, strucne: hentaky isty pop akurat bez emerickeho producenta a svalov Bavím sa skvele ...volame sa v Broken, mame aj domenu aj bandzone. Nahravky su stare, takze tam nie som. Pre mna je najzaujimavejsia muzika, aku som hral stale Sign, ale ten uz je roky pase.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #118 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:53:12 »

Ano, mas pravdu, je to lepsie a je to asi aj dobry biznis plan.
Akurat co sa stane ked bude musiet Max Jason a jeho utajeni muzikanti spravit cely koncert?

Zahraju dva nevydane songy Alterbridge s Max Jason Maiovym spevom a dalej co?
Smajdove songy? (pochybujem, kedze "toto je uplne iny projekt, ini muzikanti, ina muzika ..."), alebo nebodaj chlapci fakt spravia dalsich zopar podobnych (dufam ze aj podobne kvalitnych) songov?
Neviem co bude dalej, necham sa prekvapit. Nevieme ake kontakty naviazal, mozno sa rozbehne a pojde inou cestou, nez tie nepodarene covery, co hraval "v starom kabate". :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #119 kedy: 02. Apríl , 2012, 08:56:01 »

Heh, strucne: hentaky isty pop akurat bez emerickeho producenta a svalov Bavím sa skvele ...volame sa v Broken, mame aj domenu aj bandzone. Nahravky su stare, takze tam nie som. Pre mna je najzaujimavejsia muzika, aku som hral stale Sign, ale ten uz je roky pase.
A preco to neprezentujes, resp. nenatocite v USA s nejakym producentom + klip a nejake to vystupenie na verejnosti ? Ci nechces to az tak riesit ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.