Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 00:48:47
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195848 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #555 kedy: 18. Január , 2013, 12:29:20 »

retardovany si sa mohol zobudit tak ty. vlatne nie, to mas od narodenia, to nebude len dnes, vsakze.

hrava ich pravidelne uz od superstar, a stale. a bude hravat, ci sa to debilkom ako tebe paci alebo nie  Cmuk chlapci info z prvej ruky milacik  Cmuk chlapci

hrava ich viac presne ten saso ktory potrebuje byt na titulke - lebo presne takych zeru na vsetkych firemkach. a jemu sa to ocividne dari

len ja ti neviem.. aj Marcin chodi na firemky  zabavat ludi a nepovazujem ho za zabavneho ani omylom  Bavím sa skvele ak hrava za 3k Eur tak preco si museli brat pozicky na ten azerbajdzan?  ja by som myslel ze clovek co hra tritisieurove akcie to spravi tak ze proste povie chalani ideme do toho, je to moja investicia a nie ze sa z toho museli dostavat kazdy z nich pol roka (niektori z nich mozno ani vobec )
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #556 kedy: 18. Január , 2013, 12:33:47 »

Karoli ale azerbajdzan nestal 1000 e. A ostatne aj zivot hviezdy nieco stoji ze :D
Zaznamenané

stoka!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #557 kedy: 18. Január , 2013, 12:36:08 »

zivot hviezdy
Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #558 kedy: 18. Január , 2013, 12:41:57 »

najkrajsia cast v zivote hviezdy je ked sa z nej stane supernova..a tiez jedna fajn vlasnost je ze svetlo z nej sem pride aj vela rokov po tom co uz davno vyhasla.. napr Heckovci
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #559 kedy: 18. Január , 2013, 12:43:03 »

a bude hravat
do dalsej superstar, potom budu volat na firemky zas nove hviezicky..alebo stalice,ktore su na trhu 10+rokov  Popiskujem si
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #560 kedy: 18. Január , 2013, 12:46:00 »

Ano to ale staci :)
Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #561 kedy: 18. Január , 2013, 12:48:00 »

ono to neni smiesne, ale stasak si ide tiez dobre a robi pekne cisla  Nechajte ma vydýchať

Ano, ved stari bolsevici tu stale idu na dracku. Preto mi pride komicke obdivovat kvoli zarobkom hociakych takychto predajnych "hudobnikov", ci uz Smajdu alebo starsich.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #562 kedy: 18. Január , 2013, 12:49:29 »

najkrajsia cast v zivote hviezdy je ked sa z nej stane supernova..a tiez jedna fajn vlasnost je ze svetlo z nej sem pride aj vela rokov po tom co uz davno vyhasla.. napr Heckovci

sto tysic euro tak nebud kar  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #563 kedy: 18. Január , 2013, 12:53:24 »

ale za pisanie na forach sa aspon nemusis hanbit

S tymto nesuhlasim, ja si zasa myslim ze velmi casto by sa mal (teraz nikoho konkretneho nemyslim) niekto hanbit za to co pise na forach.

Inak preco by sa mal Smajda hanbit za to co robi? Tomu vobec nechapem. Ked tomu veri, tak nech si to robi (a on tomu veri uplne naplno), to ze sa to nam nepaci, tak to automaticky neznamena ze sa ma za seba hanbit.
Nepaci sa mi co robi , ani akym sposobom to robi, ale chcel by som mat to odhodlanie co ma on.
S tou Euroviziou spravil velmi odvazny krok, skusil , ale nevyslo (a stalo to dost velke peniaze a hodne casu a energie).
Bol by som celkom zvedavy co by sa tu pisalo keby mu to vyslo a zrazu by bol "teen" hviezdou aspon europskeho formatu.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #564 kedy: 18. Január , 2013, 13:10:34 »

S tymto nesuhlasim, ja si zasa myslim ze velmi casto by sa mal (teraz nikoho konkretneho nemyslim) niekto hanbit za to co pise na forach.

Inak preco by sa mal Smajda hanbit za to co robi? Tomu vobec nechapem. Ked tomu veri, tak nech si to robi (a on tomu veri uplne naplno), to ze sa to nam nepaci, tak to automaticky neznamena ze sa ma za seba hanbit.
Nepaci sa mi co robi , ani akym sposobom to robi, ale chcel by som mat to odhodlanie co ma on.
S tou Euroviziou spravil velmi odvazny krok, skusil , ale nevyslo (a stalo to dost velke peniaze a hodne casu a energie).
Bol by som celkom zvedavy co by sa tu pisalo keby mu to vyslo a zrazu by bol "teen" hviezdou aspon europskeho formatu.

veri naplno tomu ze chce byt hviezda, to neni o hudbe ale osobnosti (poruche osobnosti?  Beeee). brat na firemnych akciach 3000 a hrat picoviny.. pre niekoho je borec, pre niekoho to je trapne, no
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #565 kedy: 18. Január , 2013, 13:11:18 »

retardovany si sa mohol zobudit tak ty. vlatne nie, to mas od narodenia, to nebude len dnes, vsakze.
a ja som z teba mal taky dojem, ze si celkom v pohode chalanisko.
pritom sa prejavujes ako j*ebnuty koko*t.

pointa bola ta, ze ak niekto nieco povie, tak pokial niekto reaguje "urob to lepsie a potom kritizuj", tak je j*ebnuty koko*t a nestoji za to sa s nim vobec bavit. to si urobil ty, ked si povedal, ze mame smajdovi poradit ako to robit.

normalne sa tu bavime a ty potom dojdes, ze ked to neurobime lepsie, tak pomaly aby sme rovno mazali konta.
no nepripadas si ako koko*t? lebo mal by si.

apropo tych 3k za smajdu. som ochotny uverit, ze ich dostal tak raz a este dufa, ze raz sa podari. velke firmy si nevolaju niekoho kto kedysi skoncil v superskrate na x-tom mieste, ale normalne zname fungujuce kapely, o ktorych zaroven vieme, ze na slovensku nemozu vyzit ani z koncertov ani z cd, ale prave z tohto. co sme mali firemne akcie, kde ja som robil, tak bol kollerband, tasler, desmod, hex, no proste vsetky tieto radiovo oplieskane picoviny - uplne ina liga. kolko podla teba potom dostanu oni? lebo ak smajda dostane 3k, tak to potom desmod musi dostat 10 o kollerovi ani nehovorim. akurat to sa potom dostavame k takemu cislu len za hudobnu produkciu na vianocnom vecierku, ze proste nie som ochotny uverit, ze to ta firma dala.
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 13:18:38 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #566 kedy: 18. Január , 2013, 13:15:38 »

veri naplno tomu ze chce byt hviezda, to neni o hudbe ale osobnosti (poruche osobnosti?  Beeee). brat na firemnych akciach 3000 a hrat picoviny.. pre niekoho je borec, pre niekoho to je trapne, no

Ale veri tomu, pozri sa na to takto, keby tie velke hviezdy cely zivot tomu neverili ze to co robia je spravne a nesli si za svojim, tak by asi tazko boli hviezdami. Ci sa mylim? Nevravim ze mam pravdu, ani tu nejdem nikomu vnucovat moj nazor ako ten jediny spravny, ako sa to tu casto deje.
Zaznamenané
Revival
nováčik
*
Príspevkov: 33

« Odpoveď #567 kedy: 18. Január , 2013, 13:18:08 »

Len plačkajte   Bavím sa skvele  chalani si postavali nové baraky pokúpili drahé jeepy majú mlade frajerky  a vy co mate Huh!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #568 kedy: 18. Január , 2013, 13:21:50 »

Len plačkajte   Bavím sa skvele  chalani si postavali nové baraky pokúpili drahé jeepy majú mlade frajerky  a vy co mate Huh!

Kto? Jedine ak tak Desmod.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #569 kedy: 18. Január , 2013, 13:22:28 »

Ale veri tomu, pozri sa na to takto, keby tie velke hviezdy cely zivot tomu neverili ze to co robia je spravne a nesli si za svojim, tak by asi tazko boli hviezdami. Ci sa mylim? Nevravim ze mam pravdu, ani tu nejdem nikomu vnucovat moj nazor ako ten jediny spravny, ako sa to tu casto deje.
ale sak ja ti rozumiem, velke hviezdy si isli za svojim a stali sa hviezdami, lebo to "svoje" bola aj hudba ako taka. on tu hudbu ma daleko za svojou "hviezdnou" potrebou, preto posobi smiesne. aj ked sa mi tato jeho posledna reinkarnacia paci najviac.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.